Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
11.3.15 06:52

Já vůbec nevěděla, že v Coolně dělají sendviče. 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.3.15 06:54
@Twin_Star píše:
V Ulici má být smrt, to jsem zvědavá, jestli to bude chudák Růža.

Nebo třeba Alice, narušená je dost. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.3.15 08:09
@kometa32 píše:
Já vůbec nevěděla, že v Coolně dělají sendviče. 8o 8o

Protože do včerejška si je tam nikdo neobjednal :lol:. Taky tam Farská peče nějaký ty slaný koláče, ale neviděla jsem, že by si to někdo objednal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.3.15 08:10
@kometa32 píše:

Co tam včera zase házela na Matouše za ksichty! Potřebovala by přes tu hubu, aby se jí trochu srovnala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.3.15 08:27

Holky, že vám sem lezu :mrgreen: Můžu se zeptat, jak dlouho ulici sledujete? Já se na to občas koukla za svobodna, když jsem bydlela sama, vařila jsem u toho. Pak jsem to neviděla asi 6 let a teď jsem najednou viděla asi 7 dílů, je to samozřejmě dost jinde, ale Liškovic family mi šla na nervy už tenkrát a jde zase, asi si budu muset zase pár let dát pauzu, třeba tam už pak nebudou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.3.15 08:39

@robínek, ahoj člověče!! Tebe už jsem dlouho neviděla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.3.15 08:41
@KPKristy píše:
@robínek, ahoj člověče!! Tebe už jsem dlouho neviděla :hug:

Nazdar! :hug: No když já už chodím jen do té „vařící“ diskuse a to ještě jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.3.15 08:43

Proč sem píšu: v pravěku Ulice, když Světlana žila s Lumírem, tak mám dojem, že byl na ni hnusný, snad ji i znásilnil, čekala s ním dítě a potratila? nebo se pletu? A teď jsou šťastný páreček čekající miminko? 8o Ale já vynechala asi tisíc dílů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
11.3.15 09:25
@kometa32 píše:

No mě spíš napadla Nyklová :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.3.15 09:54
@robínek píše:
Proč sem píšu: v pravěku Ulice, když Světlana žila s Lumírem, tak mám dojem, že byl na ni hnusný, snad ji i znásilnil, čekala s ním dítě a potratila? nebo se pletu? A teď jsou šťastný páreček čekající miminko? 8o Ale já vynechala asi tisíc dílů…

Jo, byl na ni hnusnej, znásilnil ji, dítě čekala a na potrat šla dobrovolně. To je najednou obrat, co? Já se divím, že mu to dokázala odpustit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.3.15 09:59
@KPKristy píše:
Jo, byl na ni hnusnej, znásilnil ji, dítě čekala a na potrat šla dobrovolně. To je najednou obrat, co? Já se divím, že mu to dokázala odpustit :nevim:

Dík! Tak si to pamatuju :dance: Já už myslela, že mám paměť jak řešeto. No když dojdou scénáristům nápady, tak ženská odpustí i tohle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.3.15 10:10

Taknjá jsme na Růžu taky vysazená.. Ja jednu stranu ji chápu na druhou jsme měly takovou kamarádku, co vyloženě člověka stíhala a ještě se urážela.. Dokonce pak moji makarádce, co jsme byli dvě, tak psala zprávu, že vyskočí z okna, když se s ní nechceme bavit, a překáží nám.. takže já takto, když vidím, že někdo je takový jakoby vnucující se a už to torchu přehání, tak si vždycky na toto vzpomenu na takové vydírání..
Jak bych to řešila já.. uplně jinak..řekla bych ´Frantovi, aby počkal 10 min a rozumně bych Růžu vypakovala :mrgreen: Ani jedno se mi nelíbílo, tak tam pořád chodit, a na druhou stranu teda by mě nenapadlo někoho nechat samého v obýváku 8o.. jednou se stalo, že zazvonil pošták, ale to na chvilinku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
11.3.15 10:26

Ahoj holky, když se tu bavíte že někdo umře, tak já si myslim že se asi o něco pokusí Alice po tom pojebu co dostala, nebo tim třeba bude vydírat a nechtěně se jí to povede :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
11.3.15 10:34

Tak my jsme tady zkritizovaly 1. potenciálního otce Adriany, a on bude otcem dítěte představitelky hlavní role Svateb v Benátkách…ta by nám asi dala co proto :mrgreen: :lol: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16281
11.3.15 10:44
@Judynka píše:
Ahoj holky, když se tu bavíte že někdo umře, tak já si myslim že se asi o něco pokusí Alice po tom pojebu co dostala, nebo tim třeba bude vydírat a nechtěně se jí to povede :nevim: :)

A v dopise na rozloučenou přizná, že znásilnění otčíma si vymyslela, že ho chtěla svést a on ji odmítl, tak řekla matce, že ji znásilnil (čili vlastně celou dobu cítí vinu za její smrt) :mrgreen: Mně přijde, že jak odmítla to vyšetření, tak prostě v tomhle něco tají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí