Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Twin_Star píše:
V Ulici má být smrt, to jsem zvědavá, jestli to bude chudák Růža.
Nebo třeba Alice, narušená je dost. ![]()
@kometa32 píše:
Já vůbec nevěděla, že v Coolně dělají sendviče.![]()
Protože do včerejška si je tam nikdo neobjednal
. Taky tam Farská peče nějaký ty slaný koláče, ale neviděla jsem, že by si to někdo objednal ![]()
@kometa32 píše:
Nebo třeba Alice, narušená je dost.
Co tam včera zase házela na Matouše za ksichty! Potřebovala by přes tu hubu, aby se jí trochu srovnala…
Holky, že vám sem lezu
Můžu se zeptat, jak dlouho ulici sledujete? Já se na to občas koukla za svobodna, když jsem bydlela sama, vařila jsem u toho. Pak jsem to neviděla asi 6 let a teď jsem najednou viděla asi 7 dílů, je to samozřejmě dost jinde, ale Liškovic family mi šla na nervy už tenkrát a jde zase, asi si budu muset zase pár let dát pauzu, třeba tam už pak nebudou ![]()
@KPKristy píše:
@robínek, ahoj člověče!! Tebe už jsem dlouho neviděla
Nazdar!
No když já už chodím jen do té „vařící“ diskuse a to ještě jen občas.
Proč sem píšu: v pravěku Ulice, když Světlana žila s Lumírem, tak mám dojem, že byl na ni hnusný, snad ji i znásilnil, čekala s ním dítě a potratila? nebo se pletu? A teď jsou šťastný páreček čekající miminko?
Ale já vynechala asi tisíc dílů…
@kometa32 píše:
Nebo třeba Alice, narušená je dost.
No mě spíš napadla Nyklová ![]()
@robínek píše:
Proč sem píšu: v pravěku Ulice, když Světlana žila s Lumírem, tak mám dojem, že byl na ni hnusný, snad ji i znásilnil, čekala s ním dítě a potratila? nebo se pletu? A teď jsou šťastný páreček čekající miminko?Ale já vynechala asi tisíc dílů…
Jo, byl na ni hnusnej, znásilnil ji, dítě čekala a na potrat šla dobrovolně. To je najednou obrat, co? Já se divím, že mu to dokázala odpustit ![]()
@KPKristy píše:
Jo, byl na ni hnusnej, znásilnil ji, dítě čekala a na potrat šla dobrovolně. To je najednou obrat, co? Já se divím, že mu to dokázala odpustit
Dík! Tak si to pamatuju
Já už myslela, že mám paměť jak řešeto. No když dojdou scénáristům nápady, tak ženská odpustí i tohle ![]()
Taknjá jsme na Růžu taky vysazená.. Ja jednu stranu ji chápu na druhou jsme měly takovou kamarádku, co vyloženě člověka stíhala a ještě se urážela.. Dokonce pak moji makarádce, co jsme byli dvě, tak psala zprávu, že vyskočí z okna, když se s ní nechceme bavit, a překáží nám.. takže já takto, když vidím, že někdo je takový jakoby vnucující se a už to torchu přehání, tak si vždycky na toto vzpomenu na takové vydírání..
Jak bych to řešila já.. uplně jinak..řekla bych ´Frantovi, aby počkal 10 min a rozumně bych Růžu vypakovala
Ani jedno se mi nelíbílo, tak tam pořád chodit, a na druhou stranu teda by mě nenapadlo někoho nechat samého v obýváku
.. jednou se stalo, že zazvonil pošták, ale to na chvilinku atd.
Ahoj holky, když se tu bavíte že někdo umře, tak já si myslim že se asi o něco pokusí Alice po tom pojebu co dostala, nebo tim třeba bude vydírat a nechtěně se jí to povede
![]()
Tak my jsme tady zkritizovaly 1. potenciálního otce Adriany, a on bude otcem dítěte představitelky hlavní role Svateb v Benátkách…ta by nám asi dala co proto
.
@Judynka píše:
Ahoj holky, když se tu bavíte že někdo umře, tak já si myslim že se asi o něco pokusí Alice po tom pojebu co dostala, nebo tim třeba bude vydírat a nechtěně se jí to povede![]()
A v dopise na rozloučenou přizná, že znásilnění otčíma si vymyslela, že ho chtěla svést a on ji odmítl, tak řekla matce, že ji znásilnil (čili vlastně celou dobu cítí vinu za její smrt)
Mně přijde, že jak odmítla to vyšetření, tak prostě v tomhle něco tají.