Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak Tereza a Kurizek me nechávají už chladnou..dnes jsem si diky vam představil priteplenyho Trosku a byl klid ![]()
@kam2 píše:
Tak Tereza a Kurizek me nechávají už chladnou..dnes jsem si diky vam představil priteplenyho Trosku a byl klid
Můj tu sice vykřikoval „hele Troška“, ale i tak jsem zase koukala jako měsíc ![]()
Jinak teď po očku mrkám na Svatby v Benátkách a asi jsem tam zahlídla mamku Kuřízkovou ![]()
@kometaO5 píše:
nejen fotka, chodí tak normálně po Praze. Potkala jsem jí jednou a mohla jsem na ní oči nechat…
souhlas, ona tak chodí normálně a zřejmě si na tom zakládá. Tohle je ještě umírněnější verze. ![]()
Já jsem dnes koukala na zítřejší díl a z té Terezy a Kuřízka bude průser, už to živě vidím ![]()
@Moise píše:
Já jsem dnes koukala na zítřejší díl a z té Terezy a Kuřízka bude průser, už to živě vidím
Nějaký náznak průseru už proběhl??
Ten Matěj do toho taky dobře reje…
@Fjodorka píše:
To jsem to začala sledovat, když Světlana pracovala v baru a nějak se tam postříleli všichni navzájem… Nevíš, v jakém to bylo roce?
to fakt nevím typuju 2011 - 2012 já sleduju od začátku jen přelom 11/2008 - 3/2009 jsem vynechala první dítě a vystresovaná prvorodička
z mladší už byla jen pauza porodnice ![]()
@KPKristy píše:
Nějaký náznak průseru už proběhl??
Ten Matěj do toho taky dobře reje…
to budou protahovat co pořád vmýšlet…
já jim moc nefandím… Lumír je přehnaně hodný… když pominu jak jí znásilnil… jak se k ní choval dál před rozvodem… ta slavná Pavla (Edýho sestra)
a najednou vše zalité sluncem
kdo se za celou dobu nezměnil je Nyklová ta baba mně baví
Holky můžete mi prosím říct, v kterým díle, nebo který den sjela Veronika tu Šárku?? Díky moc
@tereza12345 píše:
Holky můžete mi prosím říct, v kterým díle, nebo který den sjela Veronika tu Šárku?? Díky moc
Zítra ![]()
@tereza12345 Podle ukázek to bude asi zítra.
V dnešním díle mě nejvíce pobavila podivná strojová mluva paní, co měla v kůlně schůzku s Kuřízkem (připomněla mi šílenou reklamu s paní, která se málo smála, dokud si nepřilepila klapačky fixačním krémem Corega). A pak jak se Miriam zeptala majora, co dnes Alici řekl a on „dnes? to bylo včera…“. Asi zjevně jeden natáčení den, Maciuchová se sekla, major z toho elegantně vybruslil a Nově se to nechtělo přetáčet
.
@Samamama píše:
@tereza12345 Podle ukázek to bude asi zítra.V dnešním díle mě nejvíce pobavila podivná strojová mluva paní, co měla v kůlně schůzku s Kuřízkem(připomněla mi šílenou reklamu s paní, která se málo smála, dokud si nepřilepila klapačky fixačním krémem Corega). A pak jak se Miriam zeptala majora, co dnes Alici řekl a on „dnes? to bylo včera…“. Asi zjevně jeden natáčení den, Maciuchová se sekla, major z toho elegantně vybruslil a Nově se to nechtělo přetáčet.
Patrně neherečka. Asi nutně někoho potřebovali, tak vylosovali ze štábu nebo někoho klofli na ulici. Bylo to děsivý ![]()
@Samamama jo, ta paní je vtipná, hlavně co se týče výběru pitiva
![]()
V zítřejším díle jsem si všimla, jak Terka rozkvetla, fakt jí to sluší, je tam na ní záběr na celou postavu na ulici, úplně nový člověk, ve srovnání s těmi svetry, co kterých ji oblíkali předtím
Zato Gábina se pořádně zakulatila ![]()
@Moise, paní s tím pitím byla vyloženě trapná. Asi byla z Kuřízka tak vykolejená, že nevěděla, co k pití ![]()
Gábina má ale nějaký lepší vlasy. Střih i barvu, nějaký upravený to má. Dřív byla jak racochejl..