Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Ty brďo, Alice je najednou přítulná, když se pomsta naplňuje. Bych jí dala po držce…A co říkáte na Kvetuš? Myslíte, že ten přepis Vilmě zavaří nebo by něco šlo v ulici hladce? Já myslím, že jí napálí takovou odkupní cenu, že Vilma půjde do kolen
Jj, Alice je najednou úplně „jiná“, krá. a jedna. Takhle někomu zničit život.
A jak se včera bavila s Matoušem v Coolně a on ji řekl, že Peter se rozešel s Miriam, tak se úplně usmála a pak si to uvědomila, tak hned zase zvážněla. ![]()
Jinak si myslím, že s tou pekárnou to nebude jen tak. Kór, když se o tom dozvěděl Mastný s Hložánkem. ![]()
Holky ví někdo jak to je z pekárnou? Já žila v domnění, že barák a pakárna je jen Vilmy
Jak k tomu došlo, že ona má nějaký podíl v Děčíně a ta ženská zase u ní? A kdo to vůbec je? díky pokud někdo ví
@Tom-Jerry píše:
Holky ví někdo jak to je z pekárnou? Já žila v domnění, že barák a pakárna je jen VilmyJak k tomu došlo, že ona má nějaký podíl v Děčíně a ta ženská zase u ní? A kdo to vůbec je? díky pokud někdo ví
Je to nějaká ženská, která už tam kdysi hrála a nechci kecat, ale snad bývalá manželka od toho Stárka?
A asi proto mají nějak ty podíly obě dvě. Snad holky upřesní, taky mě to zajímá.
Já myslím, že Stárek byl takový proutník. Měl tu dámičku i Vilmu..Vilmu si pak vzal.
Taky si nějak vybavuji, že už za manželství Stárka s Vilmou se na něj provalilo, že má tuhle bokovku Květu. Asi na ní napřed půl pekárny napsal, ale pak ho nečekaně kleplo, tak to nestihl Vilmě ukrást všechno, ale Vilma po něm dědila.
Stárek měl okolo sebe ženský, Vilma ho nachytala v nějakým hotýlku. Ale Květa si myslím byla jeho obchodní společník ( možná i milenka ) protože on taky pocházel z Děčína. Říkal že tam má podnik, a asi aby o to Květa nepřišla, je vidět že je obchodně zdatnější tak jí napsal víc + pekárnu. Dokonce Nyklová vypátrala že platil na nějakýho postiženýho kluka, ale to už nevím proč. Nyklová to chtěla platit i po jeho smrti, ale jestli platí dodnes ![]()
K Matoušovi: Pokud se nepletu tak ta dílna co má Jarda dělal původně on sám. Protože říkal něco o tom, že jeho otci to bude líto a jestli by ho tam někdy mohl vzít aby viděl že v dílně jsou slušný lidi. Ten otec tam nikdy nebyl, ale po čase tam přišel zpátky, s tím jestli by ho Jarda nezaměstnal. A působil na mě jako kluk co má holky na háku, i měl takový hlášky. Ale možná kecal když o Alici tak stojí. Kdyby byl typ co na každý diskotéce nějakou sbalí, nemusel by se Alice doprošovat. Aby to nakonec nedopadlo tak, že z Jardy bude zloděj rodinnýho ( Matoušova ) podniku ![]()
@veronika6913 píše:
Holky, oni posledni dily a dva dily dopredu uz na youtube nejsou?
ta co tam ty díly dávala napsala, že stáhnout z uloz.to si to může každý a že už to tam dávat nebude
@milinka píše:
ta co tam ty díly dávala napsala, že stáhnout z uloz.to si to může každý a že už to tam dávat nebude
Aha, to jsem nevěděla, ze he to na uloz.to
tak to je potom v poradku
diky ![]()
Nevím, jestli se to tu už psalo…včera jsem zahlédla, že měl Fanda v pokoji popelnici?? Viděla jsem dobře? ![]()
@kometa32 píše:
Nevím, jestli se to tu už psalo…včera jsem zahlédla, že měl Fanda v pokoji popelnici?? Viděla jsem dobře?
jj, tu má na špinavé prádlo víš ![]()
@kometa32 Do stylu, v jakém má Fanda pokoj mi to přijde naprosto v pohodě, ale zažila jsem jednu rodinu, byli sociálně slabší bordeláři - ne cikáni:D, Jejich děti měly v pokoji taky popelnici, akorát takovou tu malou černou plastovou jako sklad na hračky a to vypadalo opravdu příšerně:D