Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lovesmile to jsem si všimla. A bylo to teda nechutný… Asi ze mu říká strejdo, tak si to může dovolit…? Já bych toto neudělala ani svemu opravdovému strejdovi.
Trochu mi to připomnělo jeden sedanek na pivu. Tam borec točil pivo a upíjel z něho vzdy…
Když jsem to viděla, tak jsrm byla fakt rada, ze mam víno…
@nestela píše:
Podle mě má chudák Ema už měsíc vyrážku, aby jí nakonec pomohl ten úžasnej gel na prádlo z Tety. Už pro něj všechny utíkáme.![]()
@nestela píše:
Podle mě má chudák Ema už měsíc vyrážku, aby jí nakonec pomohl ten úžasnej gel na prádlo z Tety. Už pro něj všechny utíkáme.![]()
To je mazec
![]()
Co si myslíte o tom synovy tý Růži? Asi tam taky bude něco zajímavýho. Nikdy dřív ho tam neukazovali, myslím ani na fotkách. Víte jak se dostal do tý Austrálie? Vím, že tam Růža jeden čas bydlela, pak říkala pořád: „u nás v Austrálii..“. Pak se tam o něm dlouho nemluvilo, vlastně až se zjistilo že kradla v pekařství, a že to bylo právě kvůli Milánkovi
No a nejednou nám ho tady začnou ukazovat. Že by za ní fakt přijel?
Prosím vás teď jsem neviděla tak deset dilů. Mohla by mi některá z vás udělat souhrn co se tam za tu dobu odehrálo?
@nestela píše:
Já teda dneska do Tety hned jdu, sice jsem chtěla dělat na plíny mýdlový sliz, ale když je ten gel z Tety tak nedráždivý, tak jdu do něj! Když už pro nic jinýho, tak k počtení, Anča se do etikety tak začetla, že ani nešla vařit, tak to bude asi hezký čtení
Já se z té jejich „nenápadné“ reklamy asi picnu ![]()
Ale jsem ráda, že je tam Milena Steinmasslová, ta aspoň umí hrát, jak věšela to prádlo a pak se aspoň ještě jednou po očku koukla po tom krajkovým, to nemělo chybu.
@robínek píše:
Ale jsem ráda, že je tam Milena Steinmasslová, ta aspoň umí hrát, jak věšela to prádlo a pak se aspoň ještě jednou po očku koukla po tom krajkovým, to nemělo chybu.
A to jsem zase nepochopila já…vždyť to bylo normální prádlo…nic ke stydění ![]()
@kometa32 píše:
A to jsem zase nepochopila já…vždyť to bylo normální prádlo…nic ke stydění
A tak to má být asi narážka na její upjatost, ale pod pojmem „erotické prádlo“ si taky představuju víc než jen krajkové podvazky, holt to dávají před desátou večer ![]()
@robínek píše:
A tak to má být asi narážka na její upjatost, ale pod pojmem „erotické prádlo“ si taky představuju víc než jen krajkové podvazky, holt to dávají před desátou večer
No právě, kdyby narazila na erotické pomůcky nebo latex. oděv tak to pochopím..
Ale bylo trapně i Monice…
Jinak hlasuju pro dalšího asexuála z Ulice: Eddieho. Jednak se furt tváří jak vtělený neštěstí a fňuká, sestřih sice dobrej, ale jak se svíknul z obleku a byl jen v tílku a trenkách, tak vypadal jak starej fotr. Je to zoufalec.
@robínek píše:
Jinak hlasuju pro dalšího asexuála z Ulice: Eddieho. Jednak se furt tváří jak vtělený neštěstí a fňuká, sestřih sice dobrej, ale jak se svíknul z obleku a byl jen v tílku a trenkách, tak vypadal jak starej fotr. Je to zoufalec.
A neoholený v podpaží. ![]()
@kometa32 píše:
A neoholený v podpaží.
No včera se ten Ruzi syn moc netvaril, ze přijede. Ruza to ale vidi jinak a všude vykládá, ze přijede. Viz rozhovor s Niklovou. Myslím, ze neprijede, a ze bude Ruza v prcicich.