Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy taky tak… ale já bych to nevydržela a zeptala se, kdo píše. Jako kdou mohl psát???
@areca, taky bych se zeptala a běžně to dělám. Ne pro nějakou kontrolu, ale když mu někdo píše při nedělním obědě nebo v půl desáté večer, tak mě vážně zajímá, kdo je tak drzej ![]()
@kometa32 píše:
Jak to, že Nyklová nemá v nabídce chlebíčky?![]()
Hlavně to byla zase scénka! Ty dvě komédie se tam předváděly, hrůza. A Vilma koukala jako puk ![]()
@KPKristy tak v tomto případě bych se zeptala pro kontrolu. Ale jinak se doma taky běžné ptám. A nemyslim si, že je to milenka. Prostěe to zajima. A když se zeptá on ( pokud mu to sama dřív neřeknu) tak s tím nemam problém. Přece když někdo zazvoní u dveří a on půjde otevřít a bude tam chvíli diskutovat, tak se pak taky zeptám kdo to byl ne? A není to bráno jako nerespektování soukromí a neodpoví mi, že mi do toho nic není, že to byla jeho návštěva…??? Prostě se běžné na takové věci ptáme…
@areca, my taky neděláme s esemeskama vědu, informujeme se dobrovolně
. Proto bych teda asi zbystřila, kdyby večer něco přišlo, muž by to přečetl, usmál se a beze slova otočil telefon ke stolu ![]()
@kometa32 píše:
Jak to, že Nyklová nemá v nabídce chlebíčky?![]()
Protože teď se může půlka Prahy utlouct po oblozenych bagetach, které Anča se Zuzanou tak pracne vyrábí… ![]()
@areca píše:
Protože teď se může půlka Prahy utlouct po oblozenych bagetach, které Anča se Zuzanou tak pracne vyrábí…
No, namažou tam ztuha jednu přepravku a Lumír s tím s vypětím všech sil zdolává celou Prahu ![]()
@areca píše:
Protože teď se může půlka Prahy utlouct po oblozenych bagetach, které Anča se Zuzanou tak pracne vyrábí…
@Sherry píše:
@Didlinka33
no je fakt že já to nesleduju až tak poctivě..tak je možný že je to šmejd..
a „okrade“ vlastní matku
To je tělem i duší „krásný“ synek. Nikdo neuvidí ani jeho, ani prachy. Ještěže jí zbylo na funus.
![]()
Dnes jsek po očku viděla včerejší díl. Růža mě těma pohřebníma řečma dávala zabrat. Hlavně že synáčkovi nacpe prachy. To mu platila letenku, nebo co? Že to stálo takovou hromadu peněz?
@Luciferda Zrejme mu ji zapatila celou, ja si myslim ze neprijede a Ruzu z toho klepne proto ty reci ze ma usetrenoo na funus
![]()
S truhlářem jsem nějaký čas žila a nejeden víkend strávila v truhlářské dílně a teda, tak čistého truhláře, jako je Maléř, když příjde domů jsem ještě neviděla. Nemá na sobě ani pilinu…
A vlastně všichni v té jejich dílně… ![]()
Jéé ted jsem prošvihla jestli se frgálka přečetla ty sms v tom jeho mobilu??