Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
64929
2.4.15 20:24

@lovesmile Ale zajímalo by mě, jak dlouho tam seděl. Jarda jel domů, aby ještě viděl děti a Frgál šel hned po něm a všude tma, Frgálka v posteli. Vypadalo to jako hluboká noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
2.4.15 20:25
@AndrejkaS píše:
to bylo super, ona jak byla trapná, že prý mu manželka stopuje, za jak dlouho vypije jedno pivo :pocitac: dobře jí řekl, že jde domů, proto že CHCE a ne, že musí :potlesk:

A ještě říkal něco o tom, že nevidí důvod, aby tam s ní zůstal sám sedět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
2.4.15 20:26
@vokishka píše:
@lovesmile Ale zajímalo by mě, jak dlouho tam seděl. Jarda jel domů, aby ještě viděl děti a Frgál šel hned po něm a všude tma, Frgálka v posteli. Vypadalo to jako hluboká noc.

Možná šla spát schválně brzy. A nebo byla tak unavená z toho zdobení perníčků. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.4.15 20:30

@AndrejkaS taky tu Šárku nesnáším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
2.4.15 20:32

Holky, jde vám ten chat na stránkách ulice? Je tam ten Dominik, tak bych si chtěla přečíst nějaké perly :D mě to napíše chyba. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
2.4.15 20:36
@Terdul píše:
Pripada mi, ze ma ted Ulice zase stavu. Jeden cas to bylo mrtvy.

Mě se zdá, že je to tak pořád dokola - chvíli o ničem a pak zase dobrý. Ale teď se tam nějak „dlouho“ neukázala Alice a major, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
2.4.15 20:39

@lucka.honza Teď jsem to zkoušela a jde mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
2.4.15 21:27
@barca.hrosik píše:
@Luciferda Zrejme mu ji zapatila celou, ja si myslim ze neprijede a Ruzu z toho klepne proto ty reci ze ma usetrenoo na funus :think: :think:

ale není to na kråsnou rakev, nebo co to říkala. No synáček snad přijede aspoň na pohřeb, i kdž pochybuju.

@areca píše:
S truhlářem jsem nějaký čas žila a nejeden víkend strávila v truhlářské dílně a teda, tak čistého truhláře, jako je Maléř, když příjde domů jsem ještě neviděla. Nemá na sobě ani pilinu… :nevim: A vlastně všichni v té jejich dílně… :nevim:

asi mají mezi dveřma vysavač… extra výkonný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
2.4.15 21:29
@lovesmile píše:
Taky ji chápu a nelíbilo by se mi to. Ale líbilo se mi, jak konečně „uzemnil“ tu Šárinu vlezlou. :cert:

co jí řekl? zítra asi opakování nestihnu…
edit, dočítám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.4.15 21:34

Tak Šárka dneska opravdu koukala jako vyoraná myš :palec:. Brousila si kozičky na Frgála a nic z toho, utnul ji dobře ;)

Jinak klasika - žena má zrovinka pocit, že ji manžel zahýbá a on jí mezitím shání dáreček :zed:. To bude zase hromada nedorozumění! Třeba až Frgálová najde dárek a bude si myslet, že to je pro jinou…

Matěj je vocas. Proč tak moralizuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
2.4.15 21:47

Nejak jsem nepostrehla, proc Adriana nesnasi toho Drbohlava…? Jevi se mi docela slusne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
2.4.15 22:00

@KPKristy Vždyť se o ni i bojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.4.15 22:04
@Levandulina píše:
Nejak jsem nepostrehla, proc Adriana nesnasi toho Drbohlava…? Jevi se mi docela slusne…

Tak když za ním přišla, tak se pohádali, on nadával, co byla Klára za poběhlici a vyhodil ji smykem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.4.15 22:06
@simonka07 píše:
@KPKristy Vždyť se o ni i bojí..

To chápu, ale Tereza je dospělá a evidentně o radu nestojí. Řekl jí názor na věc, víc asi nezmůže :nevim:
Ale vím, jak to myslíš, každý by měl strach o blízkého. Na druhou stranu nejde o život, Tereza bude maximálně děsně nešťastná a bude mít průšvih ve škole. Ale jak řekla Bětka, je to její boj, ona musí vědět, co dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
2.4.15 22:47

Dneska se mi libilo jak Frgal utnul Sarku dobre ji tak ja kdyz ji vidim tak mam vztek :mrgreen: Jinak taky mi prijde ze Matej to moc hroti, chapu ze je to jeho sestra ale myslim si ze Tereza v tuhle chvili nevidi neslysi a proto ho nebude poslouchat ze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí