Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lovesmile Ale zajímalo by mě, jak dlouho tam seděl. Jarda jel domů, aby ještě viděl děti a Frgál šel hned po něm a všude tma, Frgálka v posteli. Vypadalo to jako hluboká noc.
@AndrejkaS píše:
to bylo super, ona jak byla trapná, že prý mu manželka stopuje, za jak dlouho vypije jedno pivodobře jí řekl, že jde domů, proto že CHCE a ne, že musí
A ještě říkal něco o tom, že nevidí důvod, aby tam s ní zůstal sám sedět. ![]()
@vokishka píše:
@lovesmile Ale zajímalo by mě, jak dlouho tam seděl. Jarda jel domů, aby ještě viděl děti a Frgál šel hned po něm a všude tma, Frgálka v posteli. Vypadalo to jako hluboká noc.
Možná šla spát schválně brzy. A nebo byla tak unavená z toho zdobení perníčků. ![]()
Holky, jde vám ten chat na stránkách ulice? Je tam ten Dominik, tak bych si chtěla přečíst nějaké perly
mě to napíše chyba. Diky
@Terdul píše:
Pripada mi, ze ma ted Ulice zase stavu. Jeden cas to bylo mrtvy.
Mě se zdá, že je to tak pořád dokola - chvíli o ničem a pak zase dobrý. Ale teď se tam nějak „dlouho“ neukázala Alice a major, ne? ![]()
@barca.hrosik píše:
@Luciferda Zrejme mu ji zapatila celou, ja si myslim ze neprijede a Ruzu z toho klepne proto ty reci ze ma usetrenoo na funus![]()
ale není to na kråsnou rakev, nebo co to říkala. No synáček snad přijede aspoň na pohřeb, i kdž pochybuju.
@areca píše:
S truhlářem jsem nějaký čas žila a nejeden víkend strávila v truhlářské dílně a teda, tak čistého truhláře, jako je Maléř, když příjde domů jsem ještě neviděla. Nemá na sobě ani pilinu…A vlastně všichni v té jejich dílně…
asi mají mezi dveřma vysavač… extra výkonný ![]()
@lovesmile píše:
Taky ji chápu a nelíbilo by se mi to. Ale líbilo se mi, jak konečně „uzemnil“ tu Šárinu vlezlou.
co jí řekl? zítra asi opakování nestihnu…
edit, dočítám ![]()
Tak Šárka dneska opravdu koukala jako vyoraná myš
. Brousila si kozičky na Frgála a nic z toho, utnul ji dobře ![]()
Jinak klasika - žena má zrovinka pocit, že ji manžel zahýbá a on jí mezitím shání dáreček
. To bude zase hromada nedorozumění! Třeba až Frgálová najde dárek a bude si myslet, že to je pro jinou…
Matěj je vocas. Proč tak moralizuje?
Nejak jsem nepostrehla, proc Adriana nesnasi toho Drbohlava…? Jevi se mi docela slusne…
@Levandulina píše:
Nejak jsem nepostrehla, proc Adriana nesnasi toho Drbohlava…? Jevi se mi docela slusne…
Tak když za ním přišla, tak se pohádali, on nadával, co byla Klára za poběhlici a vyhodil ji smykem…
@simonka07 píše:
@KPKristy Vždyť se o ni i bojí..
To chápu, ale Tereza je dospělá a evidentně o radu nestojí. Řekl jí názor na věc, víc asi nezmůže ![]()
Ale vím, jak to myslíš, každý by měl strach o blízkého. Na druhou stranu nejde o život, Tereza bude maximálně děsně nešťastná a bude mít průšvih ve škole. Ale jak řekla Bětka, je to její boj, ona musí vědět, co dělá…
Dneska se mi libilo jak Frgal utnul Sarku dobre ji tak ja kdyz ji vidim tak mam vztek
Jinak taky mi prijde ze Matej to moc hroti, chapu ze je to jeho sestra ale myslim si ze Tereza v tuhle chvili nevidi neslysi a proto ho nebude poslouchat ze ![]()