Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@honeymoney píše:
Chlap, kterej umí vařit a je schopný vám radit, když vaříte vy, to je taky něco
To jo
Já už přestala vařit úplně, protože kdykoliv jsem vařila, tak za mnou slídil a neustále mi něco kritizoval ![]()
Tak si vaří sám, já si vařím, když jsem doma a jsme spokojení ![]()
@vokishka píše:
@lovesmile Ale zajímalo by mě, jak dlouho tam seděl. Jarda jel domů, aby ještě viděl děti a Frgál šel hned po něm a všude tma, Frgálka v posteli. Vypadalo to jako hluboká noc.
Jsou přeci ZVYKLÍ chodit spát se slepicemi ![]()
@KPKristy píše:
Hlavně to byla zase scénka! Ty dvě komédie se tam předváděly, hrůza. A Vilma koukala jako puk
Náhodou scénka skoro dokonalá: Vilma, Růža a Urbanka = 3 paruky v jedný místnosti, to bylo pokoukáníčko! Ještě do toho nějak zakomponovat starou Márovou a hodit PP odkud jsou paruky ![]()
Já myslím, že Milánek ani v Austrálii není
Mates má pravdu, jen co Kuřízek pískne, tak Tereza letí, když má táta narozeniny…frgálová dělá zase půl úvazku? Protože jinak todle všechno normální ženská nestihne. Paní hospodyně ![]()
@Marcam píše:
Já myslím, že Milánek ani v Austrálii neníMates má pravdu, jen co Kuřízek pískne, tak Tereza letí, když má táta narozeniny…frgálová dělá zase půl úvazku? Protože jinak todle všechno normální ženská nestihne. Paní hospodyně
Já myslím, že Frgálová stihne všechno i kdyby dělala dvanáctky. ![]()
Frgálová není vůbec v pekárně, že?..na to že tam má pracovat. Za to Anča to je údernice, je tam pořád
@Nina Filipi píše:
Frgálová není vůbec v pekárně, že?..na to že tam má pracovat. Za to Anča to je údernice, je tam pořád
Viděli jste fcb ulice??
Nováček v Ulici, herec Lukáš Jůza, zvaný „kuřízek“ dnes slaví narozeniny. Proto mu přejeme vše nejlepší a ať se v životě daří.
Kdo další z Ulice v těchto dnech slaví?
Pan farář Háma je taky dost uvěřitelný, všimly jste si, že jak se u Frgálové cpal jidášem, utrousil „ježiš ty jsou dobrý“, hlavně že pak odmítl porušit půst panákem, ale že bere Boží jméno nadarmo, to je OK ![]()
@Moise Pisou tam fakt Kurizek?
Tak to je dobry
To uz mu nikdo neodpare ![]()
@robínek jj ten farar je teda hodne mimo misu, i to, jak ho oslovuji pane farari ![]()
@pazitka píše:Že jo? já teda nejsem věřící a s faráři běžně nekomunikuju, ale takhle to asi nechodí, co?
@robínek jj ten farar je teda hodne mimo misu, i to, jak ho oslovuji pane farari
@AndrejkaS píše:že by konečně náznak chlapa v ulici?
to bylo super, ona jak byla trapná, že prý mu manželka stopuje, za jak dlouho vypije jedno pivodobře jí řekl, že jde domů, proto že CHCE a ne, že musí
@pazitka píše:Jak se vlastne oslovuje farar??
@robínek jj ten farar je teda hodne mimo misu, i to, jak ho oslovuji pane farari
@Levandulina píše:
@Moise Pisou tam fakt Kurizek?Tak to je dobry
To uz mu nikdo neodpare
U nas doma mu rikame Beranek-podle ucesu ![]()
@Anna766
@pazitka píše:
@robínek jj ten farar je teda hodne mimo misu, i to, jak ho oslovuji pane farari ![]()
Jak se vlastne oslovuje farar??
Velebnosti ![]()
Pane faráři je v pohodě. Ještě by mohli „důstojný pane“