Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
2.4.15 23:57
@honeymoney píše:
Chlap, kterej umí vařit a je schopný vám radit, když vaříte vy, to je taky něco :lol:

To jo :roll: Já už přestala vařit úplně, protože kdykoliv jsem vařila, tak za mnou slídil a neustále mi něco kritizoval :zed:
Tak si vaří sám, já si vařím, když jsem doma a jsme spokojení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
3.4.15 00:00
@vokishka píše:
@lovesmile Ale zajímalo by mě, jak dlouho tam seděl. Jarda jel domů, aby ještě viděl děti a Frgál šel hned po něm a všude tma, Frgálka v posteli. Vypadalo to jako hluboká noc.

Jsou přeci ZVYKLÍ chodit spát se slepicemi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
3.4.15 00:09
@KPKristy píše:
Hlavně to byla zase scénka! Ty dvě komédie se tam předváděly, hrůza. A Vilma koukala jako puk :mrgreen:

Náhodou scénka skoro dokonalá: Vilma, Růža a Urbanka = 3 paruky v jedný místnosti, to bylo pokoukáníčko! Ještě do toho nějak zakomponovat starou Márovou a hodit PP odkud jsou paruky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
3.4.15 01:58

Já myslím, že Milánek ani v Austrálii není :nevim: Mates má pravdu, jen co Kuřízek pískne, tak Tereza letí, když má táta narozeniny…frgálová dělá zase půl úvazku? Protože jinak todle všechno normální ženská nestihne. Paní hospodyně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
3.4.15 08:53
@Marcam píše:
Já myslím, že Milánek ani v Austrálii není :nevim: Mates má pravdu, jen co Kuřízek pískne, tak Tereza letí, když má táta narozeniny…frgálová dělá zase půl úvazku? Protože jinak todle všechno normální ženská nestihne. Paní hospodyně :jazyk:

Já myslím, že Frgálová stihne všechno i kdyby dělala dvanáctky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
3.4.15 11:15

Frgálová není vůbec v pekárně, že?..na to že tam má pracovat. Za to Anča to je údernice, je tam pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
3.4.15 12:36
@Nina Filipi píše:
Frgálová není vůbec v pekárně, že?..na to že tam má pracovat. Za to Anča to je údernice, je tam pořád
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
3.4.15 13:06

Viděli jste fcb ulice??

Nováček v Ulici, herec Lukáš Jůza, zvaný „kuřízek“ dnes slaví narozeniny. Proto mu přejeme vše nejlepší a ať se v životě daří.
Kdo další z Ulice v těchto dnech slaví?

:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
3.4.15 13:51

Pan farář Háma je taky dost uvěřitelný, všimly jste si, že jak se u Frgálové cpal jidášem, utrousil „ježiš ty jsou dobrý“, hlavně že pak odmítl porušit půst panákem, ale že bere Boží jméno nadarmo, to je OK :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
3.4.15 14:06

@Moise Pisou tam fakt Kurizek? :lol: Tak to je dobry :) To uz mu nikdo neodpare :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
3.4.15 14:18

@robínek jj ten farar je teda hodne mimo misu, i to, jak ho oslovuji pane farari :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
3.4.15 14:19
@pazitka píše:
@robínek jj ten farar je teda hodne mimo misu, i to, jak ho oslovuji pane farari :-D
Že jo? já teda nejsem věřící a s faráři běžně nekomunikuju, ale takhle to asi nechodí, co? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
3.4.15 14:21
@AndrejkaS píše:
to bylo super, ona jak byla trapná, že prý mu manželka stopuje, za jak dlouho vypije jedno pivo :pocitac: dobře jí řekl, že jde domů, proto že CHCE a ne, že musí :potlesk:
že by konečně náznak chlapa v ulici? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148178
3.4.15 20:18
@pazitka píše:
@robínek jj ten farar je teda hodne mimo misu, i to, jak ho oslovuji pane farari :-D
Jak se vlastne oslovuje farar??
@Levandulina píše:
@Moise Pisou tam fakt Kurizek? :lol: Tak to je dobry :) To uz mu nikdo neodpare :lol:

U nas doma mu rikame Beranek-podle ucesu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
3.4.15 20:23

@Anna766
@pazitka píše:
@robínek jj ten farar je teda hodne mimo misu, i to, jak ho oslovuji pane farari :-D

Jak se vlastne oslovuje farar??

Velebnosti :lol:

Pane faráři je v pohodě. Ještě by mohli „důstojný pane“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby