Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148206
3.4.15 20:28
@situacea píše:
To jo :roll: Já už přestala vařit úplně, protože kdykoliv jsem vařila, tak za mnou slídil a neustále mi něco kritizoval :zed:
Tak si vaří sám, já si vařím, když jsem doma a jsme spokojení :lol:

Nejlepsi je situace, ja varim a muzskej mi cumi pres rameno.Neco nekam pridavam-napriklad lzicku horcice do omacky-a on mi rekne, to tam nedavej! Ja na to-davam to ta vzdycky a zerete plnou hubou?!Odpovi mi-ALE TO JSEM TO NEVIDEL! Miluju muzskou logiku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
3.4.15 20:47
@Anna766 píše:
Nejlepsi je situace, ja varim a muzskej mi cumi pres rameno.Neco nekam pridavam-napriklad lzicku horcice do omacky-a on mi rekne, to tam nedavej! Ja na to-davam to ta vzdycky a zerete plnou hubou?!Odpovi mi-ALE TO JSEM TO NEVIDEL! Miluju muzskou logiku :zed:

Něco podobného jsem zažila dneska. Nakládala jsem si na zítra maso a dávala jsem tam hořčici. A chlap valil oči, proč tam jako dávám hořčici, že to v životě neviděl, aby někdo dával hořčici do masa. :roll: Taky jsem mu říkala, že to takhle dělám pokaždé a nikdy neremcal, tak ať mi dá pokoj. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
3.4.15 20:48

Jinak dneska mě zase štvala ta Šárka, jak byla nepříjemná na Frgálovou. :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148206
3.4.15 20:59
@lovesmile píše:
Něco podobného jsem zažilavanilkovejska. Nakládala jsem si na zítra maso a dávala jsem tam hořčici. A chlap valil oči, proč tam jako dávám hořčici, že to v životě neviděl, aby někdo dával hořčici do masa. :roll: Taky jsem mu říkala, že to takhle dělám pokaždé a nikdy neremcal, tak ať mi dá pokoj. :cert: :mrgreen:

Nedavno se straaaaaaasne divil proc sypu detem a vnucce vanilkovej pudink kakaem! Delam to uz 20 let a on si toho jako driv nevsimnul!!!??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
3.4.15 21:00
@Anna766 píše:
Nedavno se straaaaaaasne divil proc sypu detem a vnucce vanilkovej pudink kakaem! Delam to uz 20 let a on si toho jako driv nevsimnul!!!??

Někdy mi nad těma chlapama opravdu zůstává rozum stát. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
3.4.15 21:02
@Nina Filipi píše:
Frgálová není vůbec v pekárně, že?..na to že tam má pracovat. Za to Anča to je údernice, je tam pořád

Anča údernice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11860
3.4.15 21:13

@Anna766 tak u nás na jižní Moravě a pokud se jedná o katolíky, což Frgálová je, ne?, tak zásadně „otče“, popř. třeba otče Františku, když se o něm mluví tak taky otec František, nikdy ne pan farář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
3.4.15 21:34

No každopádně mi „velebný pán“ Háma nepřipadá moc zapálený pro víru, jak ho Frgál přemlouval na panáka, tak říkal, že nemůže, protože ještě drží „TEN“ půst, tónem jakoby říkal „lidi, já bych s váma zachlastal, ale šéf mi zase dal práci navíc“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
3.4.15 21:36

Keliška vždycky říká „velebnosti“ :-)
farář je název funkce, ne? Oslovuje se : otče, velebnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
3.4.15 21:37
@pazitka píše:
@Anna766 tak u nás na jižní Moravě a pokud se jedná o katolíky, což Frgálová je, ne?, tak zásadně „otče“, popř. třeba otče Františku, když se o něm mluví tak taky otec František, nikdy ne pan farář.

No dobře, ale to jsou lidé z jeho farnosti, ne? Je to takové důvěrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.4.15 21:37

Tak ono se ani nevidí, aby chodil farář do hospody.. :mrgreen:
POcházím skoro z oblasti jak se Maleřovi přistěhovali, a třeba unás když se sem tam, zastavil ´farář na pivo jenom v zahrádce, když přojížděl na kole, tak bylo zle a lidi ho z městečka vyštípali..
Takže takové to vysedávání v hospodě asi né :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.4.15 21:43
@Moise píše:
Viděli jste fcb ulice??

Nováček v Ulici, herec Lukáš Jůza, zvaný „kuřízek“ dnes slaví narozeniny. Proto mu přejeme vše nejlepší a ať se v životě daří.
Kdo další z Ulice v těchto dnech slaví?

:mrgreen: :mrgreen:

To beztak obšlehli tady :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
3.4.15 21:45
@kvaček píše:
Tak ono se ani nevidí, aby chodil farář do hospody.. :mrgreen:
POcházím skoro z oblasti jak se Maleřovi přistěhovali, a třeba unás když se sem tam, zastavil ´farář na pivo jenom v zahrádce, když přojížděl na kole, tak bylo zle a lidi ho z městečka vyštípali..
Takže takové to vysedávání v hospodě asi né :mrgreen:

To je fakt, spíš si dají doma (na faře).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669

Co se dneska stalo jóóó důležitého?? Něco, co bych měla vědět? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

Holky mě dneska napadlo, jak Edy je v kanceláři, jeslti si něco nezačne s tou sekretářkou.. Ai je ot blbost, ale byl tam takový záběr, jak se na sebe podívali.. Jsou oba takový přírodní typy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí