Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@situacea píše:
To joJá už přestala vařit úplně, protože kdykoliv jsem vařila, tak za mnou slídil a neustále mi něco kritizoval
Tak si vaří sám, já si vařím, když jsem doma a jsme spokojení
Nejlepsi je situace, ja varim a muzskej mi cumi pres rameno.Neco nekam pridavam-napriklad lzicku horcice do omacky-a on mi rekne, to tam nedavej! Ja na to-davam to ta vzdycky a zerete plnou hubou?!Odpovi mi-ALE TO JSEM TO NEVIDEL! Miluju muzskou logiku ![]()
@Anna766 píše:
Nejlepsi je situace, ja varim a muzskej mi cumi pres rameno.Neco nekam pridavam-napriklad lzicku horcice do omacky-a on mi rekne, to tam nedavej! Ja na to-davam to ta vzdycky a zerete plnou hubou?!Odpovi mi-ALE TO JSEM TO NEVIDEL! Miluju muzskou logiku
Něco podobného jsem zažila dneska. Nakládala jsem si na zítra maso a dávala jsem tam hořčici. A chlap valil oči, proč tam jako dávám hořčici, že to v životě neviděl, aby někdo dával hořčici do masa.
Taky jsem mu říkala, že to takhle dělám pokaždé a nikdy neremcal, tak ať mi dá pokoj.
![]()
Jinak dneska mě zase štvala ta Šárka, jak byla nepříjemná na Frgálovou.
![]()
@lovesmile píše:
Něco podobného jsem zažilavanilkovejska. Nakládala jsem si na zítra maso a dávala jsem tam hořčici. A chlap valil oči, proč tam jako dávám hořčici, že to v životě neviděl, aby někdo dával hořčici do masa.Taky jsem mu říkala, že to takhle dělám pokaždé a nikdy neremcal, tak ať mi dá pokoj.
![]()
Nedavno se straaaaaaasne divil proc sypu detem a vnucce vanilkovej pudink kakaem! Delam to uz 20 let a on si toho jako driv nevsimnul!!!??
@Anna766 píše:
Nedavno se straaaaaaasne divil proc sypu detem a vnucce vanilkovej pudink kakaem! Delam to uz 20 let a on si toho jako driv nevsimnul!!!??
Někdy mi nad těma chlapama opravdu zůstává rozum stát.
![]()
@Nina Filipi píše:
Frgálová není vůbec v pekárně, že?..na to že tam má pracovat. Za to Anča to je údernice, je tam pořád
Anča údernice ![]()
@Anna766 tak u nás na jižní Moravě a pokud se jedná o katolíky, což Frgálová je, ne?, tak zásadně „otče“, popř. třeba otče Františku, když se o něm mluví tak taky otec František, nikdy ne pan farář.
No každopádně mi „velebný pán“ Háma nepřipadá moc zapálený pro víru, jak ho Frgál přemlouval na panáka, tak říkal, že nemůže, protože ještě drží „TEN“ půst, tónem jakoby říkal „lidi, já bych s váma zachlastal, ale šéf mi zase dal práci navíc“ ![]()
Keliška vždycky říká „velebnosti“ ![]()
farář je název funkce, ne? Oslovuje se : otče, velebnosti
@pazitka píše:
@Anna766 tak u nás na jižní Moravě a pokud se jedná o katolíky, což Frgálová je, ne?, tak zásadně „otče“, popř. třeba otče Františku, když se o něm mluví tak taky otec František, nikdy ne pan farář.
No dobře, ale to jsou lidé z jeho farnosti, ne? Je to takové důvěrnější.
Tak ono se ani nevidí, aby chodil farář do hospody.. ![]()
POcházím skoro z oblasti jak se Maleřovi přistěhovali, a třeba unás když se sem tam, zastavil ´farář na pivo jenom v zahrádce, když přojížděl na kole, tak bylo zle a lidi ho z městečka vyštípali..
Takže takové to vysedávání v hospodě asi né ![]()
@Moise píše:
Viděli jste fcb ulice??Nováček v Ulici, herec Lukáš Jůza, zvaný „kuřízek“ dnes slaví narozeniny. Proto mu přejeme vše nejlepší a ať se v životě daří.
Kdo další z Ulice v těchto dnech slaví?![]()
To beztak obšlehli tady
![]()
@kvaček píše:
Tak ono se ani nevidí, aby chodil farář do hospody..
POcházím skoro z oblasti jak se Maleřovi přistěhovali, a třeba unás když se sem tam, zastavil ´farář na pivo jenom v zahrádce, když přojížděl na kole, tak bylo zle a lidi ho z městečka vyštípali..
Takže takové to vysedávání v hospodě asi né
To je fakt, spíš si dají doma (na faře).
Co se dneska stalo jóóó důležitého?? Něco, co bych měla vědět? ![]()
Holky mě dneska napadlo, jak Edy je v kanceláři, jeslti si něco nezačne s tou sekretářkou.. Ai je ot blbost, ale byl tam takový záběr, jak se na sebe podívali.. Jsou oba takový přírodní typy ![]()