Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3681
4.4.15 10:59

Proste chtel ten nejvetsi krestansky svatek poradne oslavit, tak zasel do hospody; vy jste v hospode nikdy nic neslavily? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
4.4.15 11:05

No mě jenom udivuje, že třeba učitelé na gymplu jsou líčení tak jako upjatě, vykají si, říkají si „kolego“, to jsem nezažila ani před 10 lety při praxi na jednom hodně prestižním gymnáziu. Ale kněz je v hospodě jak doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
4.4.15 13:37
@vokishka píše:
@Fjodorka Je zajímavé, že říkal, že slivovici nemůže. ALe točené pivo si dal.To není alkohol pro církev?

On si nedal pivo!!! Pivo si dal jen frgal. Farář měl kafe a vodu přece!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.4.15 13:51
@areca píše:
On si nedal pivo!!! Pivo si dal jen frgal. Farář měl kafe a vodu přece!!!

Taky se mi zdá, že si dal jen kafe. O pivu mluvil sice před hospodou, ale asi si nakonec vzpomněl, že má přece ten půst. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
4.4.15 14:02

@lovesmile nedal si ho 100%. Filip měl limcu, farář kafe a vodu, Frgal pivo a Frgalova čaj. Ať jdou na pivo říkal, ale pak si ho nedal. Ne že by zapomněl na půst. To ne. Ale jen to tak řekl. Mam kamaráda, který se stavuje na kafe, ale kafe nepije. Prostě se to tak jen říká. Já jsem v těhotenství chodila taky „na kafe“ Ikdyz jsem věděla, že ho nebudu pít. Nobo za mladých let, když jsme šli jako parta do hospody, tak se šlo taky „na pivo“, ale já pila vždy víno. Ale když jsem někomu volala, tak jsem se ptala, jestli půjdou na pivo a přitom ho nepiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
4.4.15 14:59
@vokishka píše:
@Fjodorka Je zajímavé, že říkal, že slivovici nemůže. ALe točené pivo si dal.To není alkohol pro církev?

Tak to nevím, já včerejší díl ještě neviděla, plánuji pustit teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.4.15 16:19

Tak do nějaké slušn hospody by nevadilo jednou za čas.. ale kd ejinde je vidět než v hospodě? :mrgreen: Já ho tedy vdiěla jenom v hodpodě a jednou teda u Frgálu- tče´d poslední díl…
Mohly apsoň jednou ukázat aspoň kostel teda už, aspoň z venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64921
4.4.15 16:58

@areca Mě zmátlo to, že chtěl jít za každou cenu do hospody, že chce točené. Co pil přímo tam, to jsem už nezkoumala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
4.4.15 17:16

Holky u mé babičky na slovensku na vesnici, kde jsou všichni strašně moc věřící a celá vesnice chodí poctivě každou neděli do kostela, tak ten jejich pan farář chodil pařit do města do baru a hrál automaty, nakonec dopadl tak, že ho tam někdo zastřelil, jen si už nepamatuji proč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
4.4.15 17:18
@Janča005 píše:
Holky u mé babičky na slovensku na vesnici, kde jsou všichni strašně moc věřící a celá vesnice chodí poctivě každou neděli do kostela, tak ten jejich pan farář chodil pařit do města do baru a hrál automaty, nakonec dopadl tak, že ho tam někdo zastřelil, jen si už nepamatuji proč :nevim:

A máme zápletku do Ulice. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
4.4.15 19:22
@Fíková píše:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
4.4.15 19:40
@Fíková píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148176
4.4.15 19:47
@Fíková píše:

A udelaji to jako kdyz shodili Klaru ze schodu. Natoci nekolik vysetrovacich verzi a uvidime :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
5.4.15 01:20

A to tady vyhodili faráře protože ho načapali v bordelu..no jižní morava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.4.15 21:41
@robínek píše:
No mě jenom udivuje, že třeba učitelé na gymplu jsou líčení tak jako upjatě, vykají si, říkají si „kolego“, to jsem nezažila ani před 10 lety při praxi na jednom hodně prestižním gymnáziu. Ale kněz je v hospodě jak doma :mrgreen:

Jak kteří, vem si Terku, Oťase a Davida :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky