Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lovesmile Tak super, to jsem ráda, že jsem tu na ní natrefila
![]()
@luc2ka píše:
Jak může Hejl chodit s Mirinkou koledovat?? nebo, jak se tomu říká![]()
![]()
holky snad sedí doma neee
já když jsem byla malá tak jsem taky se ségrou chodily, u nás na vesnici to bylo normální..A na slovensku mají zvyk, že kluci chodí na velikonoční pondělí a holky chodí v úterý jim to vrátit
Holky prosím vás, co je ta květa zač, kde se tam vzala a co má s nyklovou? poslední díly sleduju u prcků tak na půl oka a tohle mi uteklo. díky
@lucie1980 píše:
Holky prosím vás, co je ta květa zač, kde se tam vzala a co má s nyklovou? poslední díly sleduju u prcků tak na půl oka a tohle mi uteklo. díky
Jeste kdyz zil Starek tak se tam nejka zacala ukazovat a on pak na ni prepsal cast te pekarny tusim a ted se to ma nejak vyridit a Kveta se k tomu nejak nema za tim neco bude. Doufam ze nekecam
![]()
@luc2ka píše:
Jak může Hejl chodit s Mirinkou koledovat?? nebo, jak se tomu říká![]()
![]()
holky snad sedí doma neee
Zrovna v neděli jsem se na Facebooku dozvěděla, že existují i matky, které chodí koledovat se svými dcerami
To je teprv mazec…
Když otec vezme malou holku, dá se to ještě nějak přejít, ale tohle je fakt debilní… ![]()
U nas na vsi chodi holky i kluci a nechodi na velikonocni pondeli ale v sobotu ![]()
Ja chodila koledovat s tatou a braskou. Ale jen po pribuzenstvu ![]()
Když jsme byli malí, byli jsme na Velikonoce vždy na chalupě na malé vsi, a tam jsme jako holky taky chodily koledovat, většinou až k polednímu, když jsme byly vyšupané.
Dneska mě pobavilo, jak seděla Světlana vedle Lumíra a oba si lehce hladili břicho (každý své)
.
@Fjodorka píše:
Zrovna v neděli jsem se na Facebooku dozvěděla, že existují i matky, které chodí koledovat se svými dceramiTo je teprv mazec…Když otec vezme malou holku, dá se to ještě nějak přejít, ale tohle je fakt debilní…
Ono záleží na lokálních zvycích. Já se přivdala do vesnice, kde je „holčičí koleda“ před velikonočním pondělím (každá vesnice má ten den jinak) a to opravdu chodí holky samy, s těmi malými i mámy po sousedech a známých. A o velikonočním pondělí sedí doma a čekají na koledníky.
U nás doma to zase bylo tak, že na velikonoční pondělí chodily koledovat i malé holky, starší už ne.
U nás na chalupě chodí koledovat bandy třeba dvaceti cigánek, ale dospělejch.
Vždycky se zabarikádujeme a vypustíme psa na zahradu. ![]()
Na vesnici u našich chodí koledovat kluci i holky. Teda každá parta zvlášť. Nijak mě to nepohoršuje, ovšem kdyby chodili s rodiči, to bych asi čuměla
. To mi přijde ujetý dost..
Kdybych musela na koledu doprovázet svoje děti, tak bychom šli maximálně k babičce nebo jiným příbuzným, rozhodně bych s nimi nechodila po vsi
![]()
@lucie1980 píše:
@barca.hrosik píše:
Jeste kdyz zil Starek tak se tam nejka zacala ukazovat a on pak na ni prepsal cast te pekarny tusim a ted se to ma nejak vyridit a Kveta se k tomu nejak nema za tim neco bude. Doufam ze nekecam![]()
Stárek si vzal Vilmu za ženu, asi čuchal velký majetek. Jenže pak se provalilo, že má v Děčíně jinou nabíječku (Květu) a bylo z toho velké pozdvižení. Myslím, že ty čachry s podíly na majetku se udály proto, aby jim oběma zavřel hubu. Pak sklapnul paraple…
@Samamama píše:
Dneska mě pobavilo, jak seděla Světlana vedle Lumíra a oba si lehce hladili břicho (každý své).
no lumír už asi přenáší
![]()
jinak zabít márovu matku. já bych tu babu ubila. a bude hůř. bohužel mám doma něco podobnýho!!!
![]()
@Sherry, Lumír přenáší už asi deset let, chudák
. Zrovna jsem se zaměřila na to, jak má na tom panděru našponované triko ![]()
@Sherry píše:
no lumír už asi přenáší![]()
jinak zabít márovu matku. já bych tu babu ubila. a bude hůř. bohužel mám doma něco podobnýho!!!
![]()
no něco podobnýho jsem měla taky…naštěstí jsem se zbavila jí i synáčka ![]()