Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
7.4.15 19:50

@lovesmile Tak super, to jsem ráda, že jsem tu na ní natrefila :dance: :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.4.15 19:52
@luc2ka píše:
Jak může Hejl chodit s Mirinkou koledovat?? nebo, jak se tomu říká :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: holky snad sedí doma neee :think:

já když jsem byla malá tak jsem taky se ségrou chodily, u nás na vesnici to bylo normální..A na slovensku mají zvyk, že kluci chodí na velikonoční pondělí a holky chodí v úterý jim to vrátit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
7.4.15 22:17

Holky prosím vás, co je ta květa zač, kde se tam vzala a co má s nyklovou? poslední díly sleduju u prcků tak na půl oka a tohle mi uteklo. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
7.4.15 23:03
@lucie1980 píše:
Holky prosím vás, co je ta květa zač, kde se tam vzala a co má s nyklovou? poslední díly sleduju u prcků tak na půl oka a tohle mi uteklo. díky

Jeste kdyz zil Starek tak se tam nejka zacala ukazovat a on pak na ni prepsal cast te pekarny tusim a ted se to ma nejak vyridit a Kveta se k tomu nejak nema za tim neco bude. Doufam ze nekecam :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
7.4.15 23:10
@luc2ka píše:
Jak může Hejl chodit s Mirinkou koledovat?? nebo, jak se tomu říká :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: holky snad sedí doma neee :think:

Zrovna v neděli jsem se na Facebooku dozvěděla, že existují i matky, které chodí koledovat se svými dcerami :lol: To je teprv mazec…

Když otec vezme malou holku, dá se to ještě nějak přejít, ale tohle je fakt debilní… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
7.4.15 23:17

U nas na vsi chodi holky i kluci a nechodi na velikonocni pondeli ale v sobotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5003
7.4.15 23:17

Ja chodila koledovat s tatou a braskou. Ale jen po pribuzenstvu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
7.4.15 23:51

Když jsme byli malí, byli jsme na Velikonoce vždy na chalupě na malé vsi, a tam jsme jako holky taky chodily koledovat, většinou až k polednímu, když jsme byly vyšupané.

Dneska mě pobavilo, jak seděla Světlana vedle Lumíra a oba si lehce hladili břicho (každý své) :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
8.4.15 00:01
@Fjodorka píše:
Zrovna v neděli jsem se na Facebooku dozvěděla, že existují i matky, které chodí koledovat se svými dcerami :lol: To je teprv mazec…Když otec vezme malou holku, dá se to ještě nějak přejít, ale tohle je fakt debilní… :lol:

Ono záleží na lokálních zvycích. Já se přivdala do vesnice, kde je „holčičí koleda“ před velikonočním pondělím (každá vesnice má ten den jinak) a to opravdu chodí holky samy, s těmi malými i mámy po sousedech a známých. A o velikonočním pondělí sedí doma a čekají na koledníky.
U nás doma to zase bylo tak, že na velikonoční pondělí chodily koledovat i malé holky, starší už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
8.4.15 00:09

U nás na chalupě chodí koledovat bandy třeba dvaceti cigánek, ale dospělejch. :roll: Vždycky se zabarikádujeme a vypustíme psa na zahradu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.4.15 08:14

Na vesnici u našich chodí koledovat kluci i holky. Teda každá parta zvlášť. Nijak mě to nepohoršuje, ovšem kdyby chodili s rodiči, to bych asi čuměla :mrgreen:. To mi přijde ujetý dost..

Kdybych musela na koledu doprovázet svoje děti, tak bychom šli maximálně k babičce nebo jiným příbuzným, rozhodně bych s nimi nechodila po vsi 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.4.15 08:16
@lucie1980 píše:
Holky prosím vás, co je ta květa zač, kde se tam vzala a co má s nyklovou? poslední díly sleduju u prcků tak na půl oka a tohle mi uteklo. díky
@barca.hrosik píše:
Jeste kdyz zil Starek tak se tam nejka zacala ukazovat a on pak na ni prepsal cast te pekarny tusim a ted se to ma nejak vyridit a Kveta se k tomu nejak nema za tim neco bude. Doufam ze nekecam :mrgreen: :mrgreen:

Stárek si vzal Vilmu za ženu, asi čuchal velký majetek. Jenže pak se provalilo, že má v Děčíně jinou nabíječku (Květu) a bylo z toho velké pozdvižení. Myslím, že ty čachry s podíly na majetku se udály proto, aby jim oběma zavřel hubu. Pak sklapnul paraple…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
8.4.15 08:26
@Samamama píše:
Dneska mě pobavilo, jak seděla Světlana vedle Lumíra a oba si lehce hladili břicho (každý své) :mrgreen:.

no lumír už asi přenáší :twisted: :twisted:

jinak zabít márovu matku. já bych tu babu ubila. a bude hůř. bohužel mám doma něco podobnýho!!! :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.4.15 08:29

@Sherry, Lumír přenáší už asi deset let, chudák :mrgreen:. Zrovna jsem se zaměřila na to, jak má na tom panděru našponované triko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
8.4.15 08:58
@Sherry píše:
no lumír už asi přenáší :twisted: :twisted:jinak zabít márovu matku. já bych tu babu ubila. a bude hůř. bohužel mám doma něco podobnýho!!! :poblion: :zed:

no něco podobnýho jsem měla taky…naštěstí jsem se zbavila jí i synáčka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky