Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AndrejkaS píše:
@zasemamina a ještě s ním byla tváří projektu i Simona, no taky jí to moc nevydrželo
Nevydrželo?? Spíš vůbec nešlo nebo snad ani nezačali, ne? Já si teda žádné změny nevšimla ![]()
@AndrejkaS @KPKristy A sledujete i starou Ulici na Telce? Tam je Simona teda o dost hubenější než teď. Jinak já bych k ní jako ke kadeřnici asi nešla, bych měla strach, co mi vytvoří na hlavě, když má sama takový „supermoderní“ účes. ![]()
@lovesmile píše:
@AndrejkaS @KPKristy A sledujete i starou Ulici na Telce? Tam je Simona teda o dost hubenější než teď. Jinak já bych k ní jako ke kadeřnici asi nešla, bych měla strach, co mi vytvoří na hlavě, když má sama takový „supermoderní“ účes.
Nesleduju, ale pamatuji si ji. Stejně jako ve Snowboarďácích. Ale to byla mladá. Řekla bych, že ta obéza přišla s přechodem
. Ale Lumír to asi z přechodu nemá… ![]()
@Samamama
jo asi Vilmu natáhne. květa je už podle xichtu vychcaná jak mraky ![]()
@lovesmile na starou ulici koukám a byla tam o dost hubenější, slušelo jí to
Ty kráso! Tak jsme si mysleli, že Rudolf bude manipulátor a ve finále to bude tak, že se Simona bude otravovat se zadepkovaným a sebelítostivým chabrusem…
@KPKristy píše:
Nesleduju, ale pamatuji si ji. Stejně jako ve Snowboarďácích. Ale to byla mladá. Řekla bych, že ta obéza přišla s přechodem. Ale Lumír to asi z přechodu nemá…
Lumír to má asi z přechodu na tučnější stravu. ![]()
@lovesmile píše:
Lumír to má asi z přechodu na tučnější stravu.
Jo, to asi jo
![]()
@KPKristy píše:
A Miloš Buran Obecný opět nezklamal…
ten nezklame nikdy. buran zůstane buranem ![]()
@Levandulina píše:
Milos me bavi
To jo, je to vtipný to jeho buranství. Ale dneska už by za tu krabičku zasloužil pěstí přes stůl. Je voseklej jako opice ![]()
Ja dneska nevidela, na chodbe nam vrestel pozarni alarm, tak jsem nemela naladu sledovat Ulici
. Jo a dnes rano na tram zastavce jsem potkala doktora (potapece:) a tvaril se jak kakabus presne jako v Ulici
. Jinak ten se vyparil, ani se nerozloucil…
Holky, tady je KURIZEK!! https://www.youtube.com/watch?…
asi 16. min. poznavate ho? ![]()