Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2039
10.4.15 10:07
@Fíková píše:
Ty jo, poznali byste, že Simona a Květa jsou ve skutečnosti sestry? Já vůbec. :lol:

Cože?? Tak to je gól, to bych v životě netipla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
10.4.15 10:08
@spirunka píše:
@PetrušeKl zcela souhlasim, tak kladna a spravnacka az je mi z ni spatne :mrgreen:

Přesně moje slova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
10.4.15 10:11
@PetrušeKl píše:
@robínek Je pravda, že nikdo, kdo na začátku Ulice hrál záporáka, už tam tak nevystupuje. Ze všech jsou děsní klaďasové. Ona Anča byla ze začátku taky pěkná mrcha, Hejlová byla super jako ta protivná úča, ale u ní mi ten vývoj ani moc nevadí. Nyklová je teď taky jak mílius, Nykl je nunánek a teď tam není žádný pořádný škodič… No možná to zastoupí brzy paní Marečková :mrgreen:

I Eliáše mi kvůli Libuně zrušili. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
10.4.15 10:16

@Fíková me by spis zajimalo ci je pribuzna ta Alice. Tak priserne nehrani (psat hrani by ostatni herce urazilo) jsem snad jeste nevidela. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
10.4.15 10:22
@PetrušeKl píše:
@robínek Je pravda, že nikdo, kdo na začátku Ulice hrál záporáka, už tam tak nevystupuje. Ze všech jsou děsní klaďasové. Ona Anča byla ze začátku taky pěkná mrcha, Hejlová byla super jako ta protivná úča, ale u ní mi ten vývoj ani moc nevadí. Nyklová je teď taky jak mílius, Nykl je nunánek a teď tam není žádný pořádný škodič… No možná to zastoupí brzy paní Marečková :mrgreen:

Eliáš je pořád stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
10.4.15 10:37

@kometa32 No to sice je, ale tím, že zmizela Libuše, tak zmizel i on. A rázem je o padoucha méně a vše bude sluncem zalité… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
10.4.15 10:53
@PetrušeKl píše:
@kometa32 No to sice je, ale tím, že zmizela Libuše, tak zmizel i on. A rázem je o padoucha méně a vše bude sluncem zalité… :mrgreen:

A přesně tak si to představovala Miládka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
10.4.15 10:59

@AndrejkaS No vidíš, přesně tak :-) Ta mi náhodou chybí, tak to hrála výborně! A i typově k tomu Lumčovi seděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.4.15 11:13
@Fíková píše:
Ty jo, poznali byste, že Simona a Květa jsou ve skutečnosti sestry? Já vůbec. :lol:

Nekecej! To bych teda nepoznala… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
10.4.15 13:27
@Fíková píše:

8o To teda! Tomicová je teda úplně jiný typ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
10.4.15 13:28
@spirunka píše:
@Fíková me by spis zajimalo ci je pribuzna ta Alice. Tak priserne nehrani (psat hrani by ostatni herce urazilo) jsem snad jeste nevidela. :cert:

ale nebuď tak přísná, umí udělat minimálně dva obličeje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
10.4.15 13:30
@PetrušeKl píše:

Jo teď je Hejlová snad i lepší, je to dobře zahraná i hratelná postava. Ale já fakt postrádám charismatickýho záporáka! :mrgreen: Nebo záporačku, už mě napadlo, že Liška nutně vedle své dokonalé a všem pomáhající ženy musí zblbnout, nebo si najde milenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
10.4.15 13:35
@robínek píše:
Jo teď je Hejlová snad i lepší, je to dobře zahraná i hratelná postava. Ale já fakt postrádám charismatickýho záporáka! :mrgreen: Nebo záporačku, už mě napadlo, že Liška nutně vedle své dokonalé a všem pomáhající ženy musí zblbnout, nebo si najde milenku…

Béďa už milenku měl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
10.4.15 13:39

@robínek Milenku už měl, někoho už zabil, tak nevím, co drastičtějšího by mu vymysleli :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
10.4.15 13:39
@Tom-Jerry píše:
Béďa už milenku měl :)

Jo? No já měla tu 10letou pauzu ve sledování! :mrgreen: A byla to aspoň mrcha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí