Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dům je Niklů, jen dole bylo kdysi hračkářství, které se zrušilo a Stárek podle mě investoval jen do pekárny. ![]()
@milinka píše:
@Sherry na to břicho jsem dneska taky koukala
a ještě jak si ho hladila co
![]()
no jo kuřízek a tereza. se tam muckaj a on na nu čumí jak na svatej obrázek. Matěje se bojí, ale ostatních ne..logika fakt.. by se měli scházet jen v tom svým kutlochu kde se na sebe dívaj
![]()
@NinPe
no hele to nebude dobrej nápad.. a just je budou nechávat namalovaný, když uvidí realitu.. aby se diváci nelekli.
@Nina Filipi píše:
Hele me tak napadlo ke kurizkovi.Mi reknete ze se tam schazeji spoluzaci od mlade kurizkove a zi ji neprasknou ze je tam fottttr varenej a pecenej a culi se na jejich ucitelku…???
To mě už taky napadlo. Kuřízek je nenápadnej jako řeka na poušti, taky se divím. Ale myslím, že je jen otázka času, kdy si toho někdo „všimne“ ![]()
A už tam třeba Matěj zmínil, jaký to bylo, když jim táta pláchl za jejich učitelkou?? Nestíhám úplně všechno, tak ani nevim, jestli to třeba Tereze nadhodil ![]()
Mám dojem, že se Roman vždycky zasekne, když mu Tereza říká, že už,,tak nějak něco naznačila, že jako někoho má…",to se tvářil, jakoby se lekl, no a když ho pak představila Matějovi a Bětce, bral to v poho, ale i tak…si je asi vědom, že je to krůček k tomu, aby se to profláklo ![]()
@veryen píše:Mám dojem, že se Roman vždycky zasekne, když mu Tereza říká, že už,,tak nějak něco naznačila, že jako někoho má…",to se tvářil, jakoby se lekl, no a když ho pak představila Matějovi a Bětce, bral to v poho, ale i tak…si je asi vědom, že je to krůček k tomu, aby se to profláklo
Snad si nemyslí (on nebo Tereza), že se to ututlá
. Sedávají spolu v kůlně nebo v autě před domem. Měl si najít milenku v jiném městě ![]()
Jak může Hejl chodit s Mirinkou koledovat?? nebo, jak se tomu říká
holky snad sedí doma neee ![]()
@luc2ka píše:
Jak může Hejlfydit s Mirinkou koledovat?? nebo, jak se tomu říká![]()
![]()
holky snad sedí doma neee
Tady taky chodi koledovat maly holky.Je fakt ze za mych mladych let
to nebyvalo ![]()
A to já jsem holky takovej blázen, že si každý den hned pustím na voyo nový díl jak ulice, tak út+čt i ordinace
![]()
@Chadimka píše:
Jéééé, super diskuze, jsem závislák co se týče ulice
Tak to vítej, tady jsme takové asi všechny. ![]()