Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@robínek píše:![]()
to mě dneska taky napadlo, připadalo mi, že se Drbohlav culil na Eddieho až zamilovaně, Eddie pak doma odmítl sex s Adrianou, že musí ještě pracovat pro šefa - že by už byla zažehnuta jiskérka?
Muze byt
, culili se na sebe dost a tech komplimentu, co padlo…mistecka na tajny schuzky by taky meli, kdyz jsou to ti realitni makleri
.
@robínek píše:![]()
to mě dneska taky napadlo, připadalo mi, že se Drbohlav culil na Eddieho až zamilovaně, Eddie pak doma odmítl sex s Adrianou, že musí ještě pracovat pro šefa - že by už byla zažehnuta jiskérMw"!k
ka?
Drbolav v realu v ocekavani s Pavlou-byvalka od Lumci
@Gorlami píše:
Muze byt, culili se na sebe dost a tech komplimentu, co padlo…mistecka na tajny schuzky by taky meli, kdyz jsou to ti realitni makleri
.
no jo vlastně!
a jak bude Eddie hledat materiál s DNA Drbohlava, ten ho při tom načape, bude si myslet, že je do něj Eddie blázen a chce suvenýr a dojde k vyznání ![]()
@kvaček píše:
Tak ono se ani nevidí, aby chodil farář do hospody..
POcházím skoro z oblasti jak se Maleřovi přistěhovali, a třeba unás když se sem tam, zastavil ´farář na pivo jenom v zahrádce, když přojížděl na kole, tak bylo zle a lidi ho z městečka vyštípali..
Takže takové to vysedávání v hospodě asi né
To je asi jak kde, v Řecku popové vysedávají v létě u jednoho vychlazeného docela běžně ![]()
No hlavně by do té hospody NIKDY nešel na Velký pátek! Takového faráře si teda nedovedu představit…
Mame faráře, který jezdi v nejnovějším bmw, chodí do hospody, spis restauraci. Ja mu tedy pane faráři říkala. Teď už jmenem.
@pazitka píše:
No hlavně by do té hospody NIKDY nešel na Velký pátek! Takového faráře si teda nedovedu představit…
Proc ne… Kdyz dodrzi nejezeni masa a alkoholu… ![]()
@pazitka píše:
Třeba šel na sodovku a zapečenou brokolici ![]()
@Fjodorka Je zajímavé, že říkal, že slivovici nemůže. ALe točené pivo si dal.To není alkohol pro církev?
@pazitka píše:Páteční díl jsem neviděla, takže velebný Háma šel do hospody i na Velký pátek?
@Lejaa píše:
Proc ne… Kdyz dodrzi nejezeni masa a alkoholu…
to asi ne: „Velký pátek, den, kdy byl ukřižován Ježíš Kristus, je prožíván ve znamení přísného půstu, smutku, ticha a rozjímání.“ i kdyby v té hospodě seděl v tichu a rozjímání ![]()
Na Velký pátek by se měl farář věnovat usebrání a modlitbám, smutku za ukřižování Ježíše. To opravdu není den na chození do hospody. Ale Ryba je přece pokrokový farář. ![]()
@Fíková
Je tak pokrokový, že nenosit kolárek, tak ho od hospodského pobudy nerozeznáš…
No ale abychom do toho náboženství moc nešily, já myslím, že to scénáristi napraví, už se určitě chystá svatořečení blahoslavené Anči ![]()