Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1169
3.4.15 22:29

@AndrejkaS to už tam bylo… v pondělí je tereza představí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
3.4.15 22:34
@robínek píše: :mrgreen: :pankac: to mě dneska taky napadlo, připadalo mi, že se Drbohlav culil na Eddieho až zamilovaně, Eddie pak doma odmítl sex s Adrianou, že musí ještě pracovat pro šefa - že by už byla zažehnuta jiskérka? :mrgreen:

Muze byt :D, culili se na sebe dost a tech komplimentu, co padlo…mistecka na tajny schuzky by taky meli, kdyz jsou to ti realitni makleri :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148182
3.4.15 22:36
@robínek píše: :mrgreen: :pankac: to mě dneska taky napadlo, připadalo mi, že se Drbohlav culil na Eddieho až zamilovaně, Eddie pak doma odmítl sex s Adrianou, že musí ještě pracovat pro šefa - že by už byla zažehnuta jiskérMw"!k :pankac:ka? :mrgreen:

Drbolav v realu v ocekavani s Pavlou-byvalka od Lumci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
3.4.15 22:48
@Gorlami píše:
Muze byt :D, culili se na sebe dost a tech komplimentu, co padlo…mistecka na tajny schuzky by taky meli, kdyz jsou to ti realitni makleri :).

no jo vlastně! :pankac: a jak bude Eddie hledat materiál s DNA Drbohlava, ten ho při tom načape, bude si myslet, že je do něj Eddie blázen a chce suvenýr a dojde k vyznání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
3.4.15 23:00
@kvaček píše:
Tak ono se ani nevidí, aby chodil farář do hospody.. :mrgreen:
POcházím skoro z oblasti jak se Maleřovi přistěhovali, a třeba unás když se sem tam, zastavil ´farář na pivo jenom v zahrádce, když přojížděl na kole, tak bylo zle a lidi ho z městečka vyštípali..
Takže takové to vysedávání v hospodě asi né :mrgreen:

To je asi jak kde, v Řecku popové vysedávají v létě u jednoho vychlazeného docela běžně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
4.4.15 00:25

No hlavně by do té hospody NIKDY nešel na Velký pátek! Takového faráře si teda nedovedu představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
4.4.15 07:31

Mame faráře, který jezdi v nejnovějším bmw, chodí do hospody, spis restauraci. Ja mu tedy pane faráři říkala. Teď už jmenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.4.15 08:15
@pazitka píše:
No hlavně by do té hospody NIKDY nešel na Velký pátek! Takového faráře si teda nedovedu představit…

Proc ne… Kdyz dodrzi nejezeni masa a alkoholu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
4.4.15 10:49
@pazitka píše:

Třeba šel na sodovku a zapečenou brokolici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64929
4.4.15 10:51

@Fjodorka Je zajímavé, že říkal, že slivovici nemůže. ALe točené pivo si dal.To není alkohol pro církev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
4.4.15 10:51
@pazitka píše:
Páteční díl jsem neviděla, takže velebný Háma šel do hospody i na Velký pátek? :zed: tak to se teda hodně vymklo …
@Lejaa píše:
Proc ne… Kdyz dodrzi nejezeni masa a alkoholu… :nevim:

to asi ne: „Velký pátek, den, kdy byl ukřižován Ježíš Kristus, je prožíván ve znamení přísného půstu, smutku, ticha a rozjímání.“ i kdyby v té hospodě seděl v tichu a rozjímání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
4.4.15 10:55

Na Velký pátek by se měl farář věnovat usebrání a modlitbám, smutku za ukřižování Ježíše. To opravdu není den na chození do hospody. Ale Ryba je přece pokrokový farář. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
4.4.15 10:56

@robínek jsi mě předběhla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
4.4.15 10:56

@Fíková
Je tak pokrokový, že nenosit kolárek, tak ho od hospodského pobudy nerozeznáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
4.4.15 10:58

No ale abychom do toho náboženství moc nešily, já myslím, že to scénáristi napraví, už se určitě chystá svatořečení blahoslavené Anči ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí