Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8237
2.4.15 19:26

A jinak ta Terka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
2.4.15 19:26

@InExilčetla jednu. Psal Jarda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4192
2.4.15 19:31
@InExile píše:
A jinak ta Terka… :roll:

To jo, dělá blbost a řítí se do průšvihu.
Ale to, co předvádí Mates.. :roll: :roll: Zítra bude prudit ještě více. Přijde mi směšné, že zrovna on se si hraje na pana správného a morálního… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
2.4.15 19:34
@areca píše: @InExilčetla jednu. Psal Jarda.

jo dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
2.4.15 19:36
@renduli píše:
To jo, dělá blbost a řítí se do průšvihu.
Ale to, co předvádí Mates.. :roll: :roll: Zítra bude prudit ještě více. Přijde mi směšné, že zrovna on se si hraje na pana správného a morálního… :roll:

no jako Mates…řekla bych že vyšiluje až moc…jako chápu to že ta večeře s fotříkem, ale tak jako co…ale Terka teším se až se to provalí aspon bude vzrušo
a Frgál…nenašla mu nic kam teda najednou mizi a ješte se usmívá jak id. iot jako taky bych si asi myslela buh ví co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
2.4.15 19:55
@areca píše:
S truhlářem jsem nějaký čas žila a nejeden víkend strávila v truhlářské dílně a teda, tak čistého truhláře, jako je Maléř, když příjde domů jsem ještě neviděla. Nemá na sobě ani pilinu… :nevim: A vlastně všichni v té jejich dílně… :nevim:

To si říkáme s chlapem taky pořád, když to vidíme. Ono i ta jejich dílna je na dílnu až moc čistá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.4.15 19:57
@lovesmile píše:
To si říkáme s chlapem taky pořád, když to vidíme. Ono i ta jejich dílna je na dílnu až moc čistá. :D

Protože tam na úklid hledají jen pracovité lidi jako je Franta :D kdyby to Franta vzal, tak by se tam určitě dalo i jíst z podlahy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
2.4.15 19:57
@InExile píše:
no jako Mates…řekla bych že vyšiluje až moc…jako chápu to že ta večeře s fotříkem, ale tak jako co…ale Terka teším se až se to provalí aspon bude vzrušo
a Frgál…nenašla mu nic kam teda najednou mizi a ješte se usmívá jak id. iot jako taky bych si asi myslela buh ví co

Psal mu Jarda a on šel na jedno za ním do hospody. Jarouš Frgálovi sehnal nějaké náušnice pro Frgálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
2.4.15 19:59
@AndrejkaS píše:
Protože tam na úklid hledají jen pracovité lidi jako je Franta :D kdyby to Franta vzal, tak by se tam určitě dalo i jíst z podlahy :D

Jo vlastně vždyť oni tam ani nikoho na ten úklid nemají, že? :D By měl Franta prachy za nic. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
2.4.15 20:02
@lovesmile píše:
Psal mu Jarda a on šel na jedno za ním do hospody. Jarouš Frgálovi sehnal nějaké náušnice pro Frgálku.

to jsem videla že ji nese nákej dáreček..ale tak já se jí nedivím, dokážu se do toho vžít asi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
2.4.15 20:07
@InExile píše:
to jsem videla že ji nese nákej dáreček..ale tak já se jí nedivím, dokážu se do toho vžít asi :think:

Taky ji chápu a nelíbilo by se mi to. Ale líbilo se mi, jak konečně „uzemnil“ tu Šárinu vlezlou. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
2.4.15 20:13
@Terdul píše:
Coz mel udelat uz davno!
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
2.4.15 20:19
@lovesmile píše:
Taky ji chápu a nelíbilo by se mi to. Ale líbilo se mi, jak konečně „uzemnil“ tu Šárinu vlezlou. :cert:

to jsem taky nevidela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148190
2.4.15 20:23
@lovesmile píše:
Taky ji chápu a nelíbilo by se mi to. Ale líbilo se mi, jak konečně „uzemnil“ tu Šárinu vlezlou. :cert:

To jsem taky nezaregistrovala :* jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.4.15 20:23
@lovesmile píše:

to bylo super, ona jak byla trapná, že prý mu manželka stopuje, za jak dlouho vypije jedno pivo :pocitac: dobře jí řekl, že jde domů, proto že CHCE a ne, že musí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí