Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luciferda to nevím.. ale už ten fakt, že tam dávají, že pan faráž je pořád v hospodě je směšný no ![]()
@kvaček píše:
Holky mě dneska napadlo, jak Edy je v kanceláři, jeslti si něco nezačne s tou sekretářkou.. Ai je ot blbost, ale byl tam takový záběr, jak se na sebe podívali.. Jsou oba takový přírodní typy
To si nemyslim, ale mohl by si zacit neco s Drbohlavem, byla by sranda a mohl by tak ziskat i kvalitni vzorek DNA
.
Ted me tak napada, je v ulici vubec nejaky teplous? ![]()
@Gorlami píše:
To si nemyslim, ale mohl by si zacit neco s Drbohlavem, byla by sranda a mohl by tak ziskat i kvalitni vzorek DNA.
Ted me tak napada, je v ulici vubec nejaky teplous?
Jiřííííííí!!! Přece ![]()
@KPKristy píše:
Co se dneska stalo jóóó důležitého?? Něco, co bych měla vědět?
Matej odhalil, ze Kurizek je Terezin milenec
.
Mě ted nejvíc štve svatá Anna jak je ke všem milá, jak dokáže pracovat v pekárně, doma skoro každý den teplé večeře a ještě dělá psycholožku ufňukané Růži
Taký bych chtěla mít takový elán jako ona. ![]()
@Gorlami píše:
Matej odhalil, ze Kurizek je Terezin milenec.
Matěj ho zná?? A co na to říkal? A jak to vlastně zjistil??
@KPKristy píše:
Matěj ho zná?? A co na to říkal? A jak to vlastně zjistil??
Kurizek prisel do Coolny a ptal se barmanky po Tereze, ta tam nebyla a on hned odesel. Matej tam sedel a doslo mu, ze uz je spolu videl kdysi v tom aute a ze to teda bude nejspis on. Priste se dle ukazek maji seznamit
.
@kvaček píše:
@Luciferda to nevím.. ale už ten fakt, že tam dávají, že pan faráž je pořád v hospodě je směšný no
no fakt. Asi pijou dost. Kdysi mě překvapil pohled do skříňky plný alkoholu. Žádný mešní víno ale tvrdej. Zase co mají dělat, mezi lidi moc nechodí. Sedět a čučet do zdi je otrava. Do hospody je blbý jít (až na ulici)…
@Gorlami píše:
Matej odhalil, ze Kurizek je Terezin milenec.
Ale to tam ještě nebylo ne? Já to teda sledovala na půl oka, ale tohle bylo myslím až v ukázce na příště ![]()
@Gorlami píše:
To si nemyslim, ale mohl by si zacit neco s Drbohlavem, byla by sranda a mohl by tak ziskat i kvalitni vzorek DNA.
@AndrejkaS Priste se maji seznamit, ale dnes ho videl Matej v Coolne a doslo mu, ze to je on.