Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děj s Lumírem a Světlanou mě přestává bavit…jsou až moc milí a hodní na sebe.
![]()
@areca píše:
Ta Monika bude asi fakt těhotná co?
@ArumLily0 píše:
@areca Taky mě to napadlo
Proč myslíte? ![]()
@lovesmile no nedávno ji bylo spatne. Včera tchýně pronesla, že budou křtiny, jak Mara rozlil to víno. No a v ukázkách na příště říkala Monika něco o tom, že co kdyby byli tři nebo taknejak. A ještě něco tam padlo, ale nevím přesně už co…
@areca píše:
Jo a byl tam pozitivní tehotensky test vlastně…!!!
Fakt jo???
![]()
@KPKristy píše:
@robínek, to je možná ještě horší, že to vypadá jako chození ve 14. Kdyby byli vášnivci a lezli jen do postele, tak je to může za chvilku přejít. Takto se akorát Tereza zamiluje a je s ní ámen. Ale třeba se zamiluje i on, rozvede se a bude hepáč a další veselka před prázdninamaA vystihla jsi přesně ten jeho výraz „medvídek“
. Jak jsem ho včera sledovala a to jeho hraní, tak musím říct, že v reklamách se mi líbí víc…
Já si furt myslím, že tereza skončí s Lexou. Sice má přítelkyni, ale to není manželství a nemají děti.
Tyjo vi mate info..ja videla rano vcerejsi den, vecer ma chlap hokej..a niceho sem si nevsimla..
@KPKristy píše:
Fakt jo???![]()
No fakt! V ukázkách. A celé se to motalo kolem možného těhotenství Moniky se mi zdálo. Mara dojel s octavií.
No buď bude fakt v tom a nebo to tak schváleně sestrihali, abychon si to myslely.
Ale test tam byl. Takže někdo tehotny bude. Teda leda, že by Svetlana zkoušela, jestli bude mít cca. 12tt dálnice… ![]()
@martinape píše:
Já si furt myslím, že tereza skončí s Lexou. Sice má přítelkyni, ale to není manželství a nemají děti.
Jo, taky si myslím. Ona bude roztržitá, jednou se mu svěří, on jí začne dělat důvěrníka, řekne jí, že tak skvělá holka si zaslouží jiný vztah, a u toho si uvědomí, že vlastně žárlí a záleží mu na ní. Ale s rychlostí Novy to vidím tak nejdřív na červen, případně na září…
No tak teď si připadám trochu jako blázen…
To to nikdo jiný neviděl? ![]()
@areca
Ze by tam v jedny sezone byly 2 tehotny? Nebo bude tehotna Tereza!!! To by byl gol.