Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise píše:
dyť má malinký bříškoJá myslím, že to celkem odpovídá
Když to vezmu podle sebe, tak má břicho obrovský. ![]()
@Raduš.ka44 píše:
Když to vezmu podle sebe, tak má břicho obrovský.
Já jsem měla celkem velké břicho už ve čtvrtém měsíci..Takže podle mě, ho má akorát ![]()
@robínek píše:
no nazdar! A taky jsi brzo odešla z domova?
U nás to bylo jinak, ale to jsem tu rozebírat nechtěla. ![]()
Ahoj, já se k vm musim přidat. Včera jsem viděla čtvrteční díl a jsem z toho celá divoká
![]()
@Antonie Bolavá píše:
Ahoj, já se k vm musim přidat. Včera jsem viděla čtvrteční díl a jsem z toho celá divoká![]()
On už je někde k vidění? Já jsem právě celá napjatá, do večera nemůžu vydržet.
![]()
@Fíková píše:
On už je někde k vidění? Já jsem právě celá napjatá, do večera nemůžu vydržet.![]()
![]()
Jsem blbá
Chtěla jsem napsat ukázku na čtvrteční díl
@Fíková píše:
U nás to bylo jinak, ale to jsem tu rozebírat nechtěla.
@Antonie Bolavá píše:
Jsem blbáChtěla jsem napsat ukázku na čtvrteční díl
Jo, to je husté..
Ta ukázka..Miriam bude mít tu ruku pěkně rozpáranou a jsem zvědavá, co zase ta kr. áva Lucie, udělá Rózině ![]()
@Silwinka87 píše:Jo, to je husté..Ta ukázka..Miriam bude mít tu ruku pěkně rozpáranou a jsem zvědavá, co zase ta kr. áva Lucie, udělá Rózině
Tak to už si na Alici palici ale musí někdo došlápnout, ne? Snad jí nebude vše procházet, spratkovi hnusnýmu ![]()
@Silwinka87 píše:Jo, to je husté..Ta ukázka..Miriam bude mít tu ruku pěkně rozpáranou a jsem zvědavá, co zase ta kr. áva Lucie, udělá Rózině
Až tak?!
![]()
Tak tohle ji už přece nemůže projít! Jaj, to je pipka… ![]()
@Fíková píše:
Já mám takovouhle matku, což je ještě horší, takže se moc nesmějuPříspěvek upraven 28.04.15 v 09:48
Tak to uz se nemuzu dockat na ten dil! Ja kdyz vidim tu lucku tak bych ji jednu strihla…Nedavno byla Rozina ve volejte novu a rikala ze to jen tak neskoci a bude se to stupnovat tak jsem zvedava co z toho bude
![]()
Přijde to jenom mně, nebo je Ema blbá?
Nejdřív pomrkává na Frantu, že měl mejdan a pak se vytasí s těma brejlema, že je našla pod jeho postelí. Naschvál to podle mě neřekla, aby ho shodila, přijde mi trochu jednodušší…
@robínek píše:
Přijde to jenom mně, nebo je Ema blbá?Nejdřív pomrkává na Frantu, že měl mejdan a pak se vytasí s těma brejlema, že je našla pod jeho postelí. Naschvál to podle mě neřekla, aby ho shodila, přijde mi trochu jednodušší…