Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Renata v kadeřnictví, poslední Lucie ve Vyprávěj… https://www.google.cz/search?…
@KPKristy tu si pamatuju, ale nevím už, co tam měla za dějovou linku ![]()
@Moise píše:
@KPKristy tu si pamatuju, ale nevím už, co tam měla za dějovou linku
Podle mě nic. Jen tam byla, semtam zametla v kadeřnictví, občas něco řekla. Ale děj kolem ní tuším nebyl žádný. Možná někdo ví víc…
Teda já už sleduju detaily, ale všimla jsem si, jak jedla Světlana tu palačinku, tak jí nešla ani ukousnout, jak byla zjevně gumová- teda ne gumová jako atrapa, ale gumová jako aspoň půlden stará
.
@Samamama a já jsem se zase podivila, že jí palačinku příborem. Ne, že bych to nikdy nikde neviděla, ale my doma jíme palačinky rukama ![]()
@KPKristy píše:
Podle mě nic. Jen tam byla, semtam zametjimov kadeřnictví, občas něco řekla. Ale děj kolem ní tuším nebyl žádný. Možná někdo ví víc…
Ona tam hrala, pak znicehonic se v jednom dile Ingrid rozcilovala jak jim odesla nahle, bez varovani. A ta herecka uz hrala jednu potvoru svinskou
v Cestach domu.
@KPKristy My je taky vždy jedli rukama, ale mí kluci to rukama nechtějí, aby si neomatlali ruce (což nechápu, protože normálně jsou to dobytečci, kdykoli zamatlaní čímkoli
), tak jim tu ruličku krájím na proužky, aby mohli napichovat vidličkou, ale je to pěkný opruz.
@Samamama, naši kluci polykají palačinky takovým tempem, že bych je nestačila krájet. Sotva stíhám péct ![]()
Holky, ty ukázky na 2814 jsou docela krutýýýý… Nepřijde vám, že už to v ulici přeháněj? Dělají z toho hotovou detektivku
Jinak, aby nakonec ta mrtvá nebyla Miriam, jak říkali, že to bude někdo, u koho se to vůbec nečeká…
@Lejaa, no, aby to pomalu nesněřovalo k deb. ilitě nejtěžšího kalibru typu Ordinace. Ta se zvrhla v šílenost nad šílenost. Snad to v Ulici nedopustí.. Že by umřela Miriam si nemyslím. Tu by nechali odejít jinak, kdyby chtěla. Čím dál víc si myslím, že Alice zaklepe bačkorama, až se provalí ty její lži a intriky. Někam hupne nebo si něco podřízne…