Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@robínek Jo, věřím, tu fotku jsem ještě neviděla (musím dávat příště pozor, protože je to vtipný), já reagovala na to, že jsem pochopila další příspěvky tak, že i Lumča měl na starostovské fotce založené ruce
.
@martinape píše:No, třeba to nebude nevěra, ale prostě se zamiluje jinde a čestně to s Adri ukončí. Čestnej rozchod před přesídlením k jiné, tam senad ještě nebyl.
Jojo, nebo tak. Objevuje u Zorky to co u Adriany nemá. Já jí fandím
, akorát by tedy nemusela chodit tak úděsně zmalovaná ![]()
@Moise píše:
Jojo, nebo tak. Objevuje u Zorky to co u Adriany nemá. Já jí fandím, akorát by tedy nemusela chodit tak úděsně zmalovaná
To ona schválně, aby se líbila Ediemu… ![]()
@Moise píše:Miriam má jenom pořezanou ruku a Alici seberou policajti, tak snad ta mrtvá Miriam nebude. Jinak mi to nepřišlo zas nějak drastický, resp. mohlo být i hůř.
A taky mi přijde, že se tam pomalu ale jistě schyluje k další nevěře - ZorkaxEddie
To jo..Ale já myslím, že Eddie to neudělá, teda doufám..
Ta Zorka je naprosto antisexuální, ale když se nad tím zamyslím, Edie taky
![]()
@areca píše:
To ona schválně, aby se líbila Ediemu…
no to já jsem pochopila, akorát teda si nemyslím, že by jí to zmalované slušelo víc, spíš naopak, třeba ta její výrazná rtěnka mi přijde, že se vůbec do práce nehodí ![]()
Ale jestli Zorka uvidí Eddieho v tom nátělníku, tak beztak uteče.
![]()
Doufám, že to dneska nebude zase jako němý film a nebude mi tu miminko křičet ![]()
@Moise tak asi nemá žádnou kamarádku, která by jí poradila a sama se nedokáže objektivně posoudit. A Drbohlav říkal, že je plachá, tak asi nemá moc zkušeností a myslí si, že když chce ženská sbalit chlapa, tak se musí zmalovat… ![]()
Já se normálně moc nemaluju a je pravda, že kdybych chtěla na někoho zapůsobit, tak se asi taky namaluju…
Ale rtěnku teda né, tu nepoužívám nikdy…max. nějaký lesk na rty.
A všimly jste si jakou si zorka vybrala červenou rtěnku, jak ji to nechutně zežlutilo zuby? vybrala si fáákt blbej odstín
Mně Zorka vůbec nepřijde ošklivá, naopak, ta rtěnka teda byla moc, ale jinak mi přijde upravená, pěkná. Holt každý má jiný vkus
.
@Samamama píše:
Mně Zorka vůbec nepřijde ošklivá, naopak, ta rtěnka teda byla moc, ale jinak mi přijde upravená, pěkná. Holt každý má jiný vkus.
Mně se Zorka také líbí.