Ulice :-)

• Fotoalbum (1299)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5473
29.4.15 11:34

@robínek Jo, věřím, tu fotku jsem ještě neviděla (musím dávat příště pozor, protože je to vtipný), já reagovala na to, že jsem pochopila další příspěvky tak, že i Lumča měl na starostovské fotce založené ruce :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
29.4.15 11:49
@martinape píše: No, třeba to nebude nevěra, ale prostě se zamiluje jinde a čestně to s Adri ukončí. Čestnej rozchod před přesídlením k jiné, tam senad ještě nebyl.

Jojo, nebo tak. Objevuje u Zorky to co u Adriany nemá. Já jí fandím :oops:, akorát by tedy nemusela chodit tak úděsně zmalovaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
29.4.15 12:04
@Moise píše:
Jojo, nebo tak. Objevuje u Zorky to co u Adriany nemá. Já jí fandím :oops:, akorát by tedy nemusela chodit tak úděsně zmalovaná :mrgreen:

To ona schválně, aby se líbila Ediemu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.4.15 12:05
@Moise píše: Miriam má jenom pořezanou ruku a Alici seberou policajti, tak snad ta mrtvá Miriam nebude. Jinak mi to nepřišlo zas nějak drastický, resp. mohlo být i hůř.
A taky mi přijde, že se tam pomalu ale jistě schyluje k další nevěře - ZorkaxEddie

To jo..Ale já myslím, že Eddie to neudělá, teda doufám..

• Citovat
  • Upravit
7332
29.4.15 12:25

T

Ta Zorka je naprosto antisexuální, ale když se nad tím zamyslím, Edie taky :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.4.15 12:26

Psychopatka Alice :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
29.4.15 12:43
@areca píše:
To ona schválně, aby se líbila Ediemu… :)

no to já jsem pochopila, akorát teda si nemyslím, že by jí to zmalované slušelo víc, spíš naopak, třeba ta její výrazná rtěnka mi přijde, že se vůbec do práce nehodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.4.15 13:00

Ale jestli Zorka uvidí Eddieho v tom nátělníku, tak beztak uteče. 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.4.15 13:04

Ti dva by se k sobě hodili Zorka a Edie…oba takoví blééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.4.15 13:04

Jsem zvědavá na dnešní díl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.4.15 13:05

Doufám, že to dneska nebude zase jako němý film a nebude mi tu miminko křičet :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
29.4.15 13:08

@Moise tak asi nemá žádnou kamarádku, která by jí poradila a sama se nedokáže objektivně posoudit. A Drbohlav říkal, že je plachá, tak asi nemá moc zkušeností a myslí si, že když chce ženská sbalit chlapa, tak se musí zmalovat… :nevim:
Já se normálně moc nemaluju a je pravda, že kdybych chtěla na někoho zapůsobit, tak se asi taky namaluju… :lol: Ale rtěnku teda né, tu nepoužívám nikdy…max. nějaký lesk na rty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.4.15 13:12

A všimly jste si jakou si zorka vybrala červenou rtěnku, jak ji to nechutně zežlutilo zuby? vybrala si fáákt blbej odstín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
29.4.15 13:12

Mně Zorka vůbec nepřijde ošklivá, naopak, ta rtěnka teda byla moc, ale jinak mi přijde upravená, pěkná. Holt každý má jiný vkus :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
29.4.15 13:14
@Samamama píše:
Mně Zorka vůbec nepřijde ošklivá, naopak, ta rtěnka teda byla moc, ale jinak mi přijde upravená, pěkná. Holt každý má jiný vkus :D.

Mně se Zorka také líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky