Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 píše:
Jako zpívá celkem dobře, ale vypadá tam příšerně..Ty lajdáky jí div nevypadnou..
![]()
Ona tu píseň zku*vila a to doslova ![]()
@Fíková píše:
Ona tu píseň zku*vila a to doslova
Je to kobyla..Já si musím pustit originál, protože jsem ho ještě neslyšela, pak můžu porovnat..
Zdravím, chci se zeptat, zda někdo máte zkušenost s doktorem v práci. Jsem ve 2.měsíci těhu a dnes mi zavolali, že mě berou. Budu muset ke svému DR ale i k jejich Dr. Bojím se, aby mi nebrali moč a z té zjistili, že jsem těhu. ( Před dvěma lety jsem na jedné vstupní prohlídce byla a chtěla po mě moč, potom tam namáčela papírky…) díky
@Anonymní píše:
Zdravím, chci se zeptat, zda někdo máte zkušenost s doktorem v práci. Jsem ve 2.měsíci těhu a dnes mi zavolali, že mě berou. Budu muset ke svému DR ale i k jejich Dr. Bojím se, aby mi nebrali moč a z té zjistili, že jsem těhu. ( Před dvěma lety jsem na jedné vstupní prohlídce byla a chtěla po mě moč, potom tam namáčela papírky…) díky
Na těch indikačních papírkách test na HCG standartně není, ale nechápu, proč se ptáš tady. ![]()
Anonymní, vzhledem k tématu této diskuse bude třeba obrátit se s dotazem na Libora Seidla
.
(za sebe- nevím, jestli je morální zatajit těhotenství při nástupu do nové práce, podle mě ne, ale každý podle svého. Prohlídka je asi jak kde, u nás se třeba moč nevyšetřuje)
@Samamama píše:
Anonymní, vzhledem k tématu této diskuse bude třeba obrátit se s dotazem na Libora Seidla.
Místo Seidla je tam prý nějaká protivná doktorka, tak nevím, jestli je to dobrý nápad. ![]()
@Anonymní píše:
A proč píšeš sem do Ulice..?
![]()
No, já myslím, že Lakmusový papírek těhotenství nepozná, na druhou stranu mi to nepřijde moc fér, ale to už je tvůj boj..
@Silwinka87 píše:Tak zase tolik se tam neumírá, v té Ulici..
Vraždy v Midzmrdu, to je strašná kravina, nechápu, kdo na to čumí..Jo, moje babička..![]()
Moje babča taky, mně stačí jen ten název ![]()
@Fíková píše:
Místo Seidla je tam prý nějaká protivná doktorka, tak nevím, jestli je to dobrý nápad.
K té bych nechodila! Anonymní, dr. Seidl ordinuje v nemocnici… ![]()
@KPKristy píše:
Moje babča taky, mně stačí jen ten název
Navíc mě přijde, že to má snad 4 hodiny, ten díl. Je to nekonečné.
![]()
No jestli tě vezmou, tak dostaneš stejně zkušebku a myslím, že v 5 měsíci to na tobě vidět bude..
@Samamama píše:
Anonymní, vzhledem k tématu této diskuse bude třeba obrátit se s dotazem na Libora Seidla.(za sebe- nevím, jestli je morální zatajit těhotenství při nástupu do nové práce, podle mě ne, ale každý podle svého. Prohlídka je asi jak kde, u nás se třeba moč nevyšetřuje)
@Fíková píše:
Místo Seidla je tam prý nějaká protivná doktorka, tak nevím, jestli je to dobrý nápad.