Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7740
29.4.15 15:02
@Silwinka87 píše:
Jako zpívá celkem dobře, ale vypadá tam příšerně.. :zed: Ty lajdáky jí div nevypadnou.. 8o :mrgreen:

Ona tu píseň zku*vila a to doslova :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.4.15 15:03
@Fíková píše:
Ona tu píseň zku*vila a to doslova :twisted:

Je to kobyla..Já si musím pustit originál, protože jsem ho ještě neslyšela, pak můžu porovnat..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.15 15:08

Zdravím, chci se zeptat, zda někdo máte zkušenost s doktorem v práci. Jsem ve 2.měsíci těhu a dnes mi zavolali, že mě berou. Budu muset ke svému DR ale i k jejich Dr. Bojím se, aby mi nebrali moč a z té zjistili, že jsem těhu. ( Před dvěma lety jsem na jedné vstupní prohlídce byla a chtěla po mě moč, potom tam namáčela papírky…) díky

• Citovat
  • Upravit
7740
29.4.15 15:11
@Anonymní píše:
Zdravím, chci se zeptat, zda někdo máte zkušenost s doktorem v práci. Jsem ve 2.měsíci těhu a dnes mi zavolali, že mě berou. Budu muset ke svému DR ale i k jejich Dr. Bojím se, aby mi nebrali moč a z té zjistili, že jsem těhu. ( Před dvěma lety jsem na jedné vstupní prohlídce byla a chtěla po mě moč, potom tam namáčela papírky…) díky

Na těch indikačních papírkách test na HCG standartně není, ale nechápu, proč se ptáš tady. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
29.4.15 15:12

Anonymní, vzhledem k tématu této diskuse bude třeba obrátit se s dotazem na Libora Seidla :mrgreen:.

(za sebe- nevím, jestli je morální zatajit těhotenství při nástupu do nové práce, podle mě ne, ale každý podle svého. Prohlídka je asi jak kde, u nás se třeba moč nevyšetřuje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
29.4.15 15:26
@Samamama píše:
Anonymní, vzhledem k tématu této diskuse bude třeba obrátit se s dotazem na Libora Seidla :mrgreen:.

Místo Seidla je tam prý nějaká protivná doktorka, tak nevím, jestli je to dobrý nápad. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.4.15 15:29
@Anonymní píše:
Zdravím, chci se zeptat, zda někdo máte zkušenost s doktorem v práci. Jsem ve 2.měsíci těhu a dnes mi zavolali, že mě berou. Budu muset ke svému DR ale i k jejich Dr. Bojím se, aby mi nebrali moč a z té zjistili, že jsem těhu. ( Před dvěma lety jsem na jedné vstupní prohlídce byla a chtěla po mě moč, potom tam namáčela papírky…) díky

A proč píšeš sem do Ulice..? 8o :mrgreen:
No, já myslím, že Lakmusový papírek těhotenství nepozná, na druhou stranu mi to nepřijde moc fér, ale to už je tvůj boj..

• Citovat
  • Upravit
5473
29.4.15 15:32

@Fíková To je pravda, tak pak je logické zeptat se tady :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.4.15 15:58
@Silwinka87 píše: :mrgreen: Tak zase tolik se tam neumírá, v té Ulici..
Vraždy v Midzmrdu, to je strašná kravina, nechápu, kdo na to čumí..Jo, moje babička.. :zed: :mrgreen:

Moje babča taky, mně stačí jen ten název :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.4.15 15:59
@Fíková píše:
Místo Seidla je tam prý nějaká protivná doktorka, tak nevím, jestli je to dobrý nápad. :mrgreen:

K té bych nechodila! Anonymní, dr. Seidl ordinuje v nemocnici… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.4.15 16:00
@KPKristy píše:
Moje babča taky, mně stačí jen ten název :)

Navíc mě přijde, že to má snad 4 hodiny, ten díl. Je to nekonečné. :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6203
29.4.15 16:50

No jestli tě vezmou, tak dostaneš stejně zkušebku a myslím, že v 5 měsíci to na tobě vidět bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
29.4.15 17:54
@Samamama píše:
Anonymní, vzhledem k tématu této diskuse bude třeba obrátit se s dotazem na Libora Seidla :mrgreen:.(za sebe- nevím, jestli je morální zatajit těhotenství při nástupu do nové práce, podle mě ne, ale každý podle svého. Prohlídka je asi jak kde, u nás se třeba moč nevyšetřuje)
:potlesk: :potlesk: :potlesk: super odpověď díky pobavila jsem se :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
29.4.15 17:55
@Fíková píše:
Místo Seidla je tam prý nějaká protivná doktorka, tak nevím, jestli je to dobrý nápad. :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: supér
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
29.4.15 17:55

Holky anonymní se asi sekla ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...