Ulice :-)

• Fotoalbum (1300)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
29.4.15 21:26
@hofka píše:
nebo si Rozina hodí mašli?

To by bylo moc krutýýý :)
Myslím, že to bude Růža nebo ta pošahaná Alice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.4.15 21:30

Já si už začínám myslet, že opravdu umře ta Alice. Sebevražda? Nebo ji zabije major, jak bude mít nervy, že mu šáhla na Mirču. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.4.15 21:31
@Lejaa píše:
To by bylo moc krutýýý :)
Myslím, že to bude Růža nebo ta pošahaná Alice…

Jestli umře Růža, ať už jakýmkoliv způsobem, tak nechci vidět Anču, ta si to bude vyčítat ještě dalších 500 dílů. :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
29.4.15 21:33
@lovesmile píše:
Jestli umře Růža, ať už jakýmkoliv způsobem, tak nechci vidět Anču, ta si to bude vyčítat ještě dalších 500 dílů. :roll: :P

Jo, to je pravda :D, Anča se mi teď úplně zprotivila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
29.4.15 21:40

Nebo umře Alice a zabije jí Matouš, až zjistí, že mu celou dobu lhala, jak s tím znásilněním, tak s tím, že ho má ráda. A on kvůli ní dal výpověď v práci na které mu záleželo, rozkmotřil se s Jardou a ještě ji bude poskytovat falešné alibi kvůli tomu napadení, z čehož bude mít také opletačky s policií, aby mohli poldové zůstat v Ulici. Alice mu vmete do tváře něco jako že je ubožák a on ji sejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
29.4.15 21:54

Ahoj, nevím, jestli se to tu už neprobíralo, ale jak na vás působí „paní Květa“? Podle mě je děsná. Nevím, jestli je to tím chováním v roli nebo mi prostě vadí, jak ta herečka vypadá… Do doby, než se tam objevila, mi nejvíc neseděla Alice, ale Květa teda boduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
29.4.15 21:55

@Nika9 jj, a její mimika je tragická. Chudák Mastný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.4.15 21:56
@Nika9 píše:
Ahoj, nevím, jestli se to tu už neprobíralo, ale jak na vás působí „paní Květa“? Podle mě je děsná. Nevím, jestli je to tím chováním v roli nebo mi prostě vadí, jak ta herečka vypadá… Do doby, než se tam objevila, mi nejvíc neseděla Alice, ale Květa teda boduje.

Květa je na pěst. :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
29.4.15 22:00

To bude asi tou ofinkou. Mají ji obě a ani jedné nesluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16096
29.4.15 22:03

@Nika9 Paní Květa tak diblíkuje, že mám sto chutí se usmát a se stejnou mimikou a dikcí ji poslat do pr.ele. A to obvykle vulgarismy hodně šetřím, při představě, že mám někoho podobného v rodině nebo na pracovišti mám husí kůži. Takže jestli je ta paní ve skutečnosti úplně normální, tak má vlastně můj obdiv jak takovou kreaturu umí zahrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
29.4.15 22:07

Já už jsem přišla na to, co mi s tou ofinou a tím jak je furt vyzubená připomíná. Takový ty mrňavý chlupatý psy, co se ti zakousnou do kotníku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
29.4.15 22:13

Prosím nevíte kdo je ten herec který hraje toho vyšetřovatele nebo psychologa který zpovídal kadlece a alici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
29.4.15 22:17
@kometaO5 píše:
Prosím nevíte kdo je ten herec který hraje toho vyšetřovatele nebo psychologa který zpovídal kadlece a alici?

Jméno nevím. jen vím, že hrál i v ordinaci - tuším hejtmana. Pozdějšího manžela dcery Eduara Valšíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
29.4.15 22:20
@kometaO5 píše:
Prosím nevíte kdo je ten herec který hraje toho vyšetřovatele nebo psychologa který zpovídal kadlece a alici?

Martin Zahálka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.4.15 22:21

@kometaO5
Martin Zahálka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek