Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hofka píše:
nebo si Rozina hodí mašli?
To by bylo moc krutýýý ![]()
Myslím, že to bude Růža nebo ta pošahaná Alice…
Já si už začínám myslet, že opravdu umře ta Alice. Sebevražda? Nebo ji zabije major, jak bude mít nervy, že mu šáhla na Mirču.
![]()
@Lejaa píše:
To by bylo moc krutýýý
Myslím, že to bude Růža nebo ta pošahaná Alice…
Jestli umře Růža, ať už jakýmkoliv způsobem, tak nechci vidět Anču, ta si to bude vyčítat ještě dalších 500 dílů.
![]()
@lovesmile píše:
Jestli umře Růža, ať už jakýmkoliv způsobem, tak nechci vidět Anču, ta si to bude vyčítat ještě dalších 500 dílů.![]()
Jo, to je pravda
, Anča se mi teď úplně zprotivila..
Nebo umře Alice a zabije jí Matouš, až zjistí, že mu celou dobu lhala, jak s tím znásilněním, tak s tím, že ho má ráda. A on kvůli ní dal výpověď v práci na které mu záleželo, rozkmotřil se s Jardou a ještě ji bude poskytovat falešné alibi kvůli tomu napadení, z čehož bude mít také opletačky s policií, aby mohli poldové zůstat v Ulici. Alice mu vmete do tváře něco jako že je ubožák a on ji sejme.
Ahoj, nevím, jestli se to tu už neprobíralo, ale jak na vás působí „paní Květa“? Podle mě je děsná. Nevím, jestli je to tím chováním v roli nebo mi prostě vadí, jak ta herečka vypadá… Do doby, než se tam objevila, mi nejvíc neseděla Alice, ale Květa teda boduje.
@Nika9 píše:
Ahoj, nevím, jestli se to tu už neprobíralo, ale jak na vás působí „paní Květa“? Podle mě je děsná. Nevím, jestli je to tím chováním v roli nebo mi prostě vadí, jak ta herečka vypadá… Do doby, než se tam objevila, mi nejvíc neseděla Alice, ale Květa teda boduje.
Květa je na pěst.
![]()
@Nika9 Paní Květa tak diblíkuje, že mám sto chutí se usmát a se stejnou mimikou a dikcí ji poslat do pr.ele. A to obvykle vulgarismy hodně šetřím, při představě, že mám někoho podobného v rodině nebo na pracovišti mám husí kůži. Takže jestli je ta paní ve skutečnosti úplně normální, tak má vlastně můj obdiv jak takovou kreaturu umí zahrát ![]()
Já už jsem přišla na to, co mi s tou ofinou a tím jak je furt vyzubená připomíná. Takový ty mrňavý chlupatý psy, co se ti zakousnou do kotníku. ![]()
Prosím nevíte kdo je ten herec který hraje toho vyšetřovatele nebo psychologa který zpovídal kadlece a alici?
@kometaO5 píše:
Prosím nevíte kdo je ten herec který hraje toho vyšetřovatele nebo psychologa který zpovídal kadlece a alici?
Jméno nevím. jen vím, že hrál i v ordinaci - tuším hejtmana. Pozdějšího manžela dcery Eduara Valšíka
@kometaO5 píše:
Martin Zahálka