Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem mrkla na net - 1957, Naděžda Chroboková. Vadí mi na ní ten účes.
@KPKristy @Nina Filipi @Jitus.Slavickova
no holky
![]()
já fakt furt doufám, že jí totálně přeskočí a něco si udělá..
sama. protože aby ju zamordoval někdo jinej to je už vohraný.. ![]()
hezky sama magorka at si něco vymyslí
něco originálního
jinak teda chudák rozina.. ta lucie je neskutečná pin.da a i ostatní.. fakt šílený.. a nějak nechápu vikinu. na jednu stranu se rozky zastává a pak se stejně přidá k většině těch tupců
no pubertáci
@Sherry píše:
@KPKristy @Nina Filipi @Jitus.Slavickova
no holky![]()
![]()
![]()
já fakt furt doufám, že jí totálně přeskočí a něco si udělá..
sama. protože aby ju zamordoval někdo jinej to je už vohraný..
hezky sama magorka at si něco vymyslíněco originálního
jinak teda chudák rozina.. ta lucie je neskutečná pin.da a i ostatní.. fakt šílený.. a nějak nechápu vikinu. na jednu stranu se rozky zastává a pak se stejně přidá k většině těch tupcůno pubertáci
Mě s tím s.erou..
hlavně teďka jak ta koza Lucie našla tu novou aplikaci s těma otázkama..Oni ji regulérně šikanují..
A ta Alice spáchá sebevraždu, si myslím.
Příspěvek upraven 30.04.15 v 16:52
@Sherry No to ja doufam taky..uz tu sedim..zpravy, kriminalka a uz to bude..a ty holky ve skole strasnx, chudak Rozina..ja byjt svedkem neceho takovyho..bych ji rozfackovala oblicej..a ta Viky, nevi na kterou stranu hrat..
Já nevím, ta Rozina je taky pitomá, jak se furt ze všeho hroutí. Kdyby ty komentáře na FB nějak shodila, udělala by si ze sebe legraci, tak by to Lucii přestalo brzy bavit. Ale já vím, je jí teprve šestnáct…
@Fíková píše:
Já nevím, ta Rozina je taky pitomá, jak se furt ze všeho hroutí. Kdyby ty komentáře na FB nějak shodila, udělala by si ze sebe legraci, tak by to Lucii přestalo brzy bavit. Ale já vím, je jí teprve šestnáct…
No právě, ženská ke třiceti by tohle zvládla. Ale puberťačka se potřebuje nevymykat společnosti, samozřejmě nemůže být za bonzáka, fuj, ach jo…
Holky co se stalo, stane Roze?
Příspěvek upraven 30.04.15 v 17:06
@KPKristy píše:
No právě, ženská ke třiceti by tohle zvládla. Ale puberťačka se potřebuje nevymykat společnosti, samozřejmě nemůže být za bonzáka, fuj, ach jo…
Navíc ona je opravdu trdlo..Ty děcka to hned vycítí a jako slabší článek dostane čočku..
A tohle vždycky bylo je a bude..
@kam2 píše:
Holky co se stalo, stane Roze?Příspěvek upraven 30.04.15 v 17:06
Lucka stahuje ostatní proti Rózině a daří se jí..
@Fíková No prave..nebo bych jim nahlasila profil u admina fcb a mela by konec hvezda ale tak ona tohle nezazila no..nevi ze lidi umi bejt i zlli..
@Silwinka87 píše:Mě s tím s.erou..Příspěvek upraven 30.04.15 v 16:52hlavně teďka jak ta koza Lucie našla tu novou aplikaci s těma otázkama..Oni ji regulérně šikanují..
A ta Alice spáchá sebevraždu, si myslím.
Jo šikana.. a ona je taková nedotčená a nevinná. na takový svině není zvyklá
![]()
@Sherry píše:
Jo šikana.. a ona je taková nedotčená a nevinná. na takový svině není zvyklá![]()
Přesně tak. Ona neví, jak se zachovat. Nezná to.
@rokris
no i s tím dominikem.. chuda malá.. a on byl taky ze začátku sympoš.. ![]()
Mimochodem, ta slavná nová aplikace… Něco takového frčelo na FB už před šesti lety, když jsem se tam poprvé přihlásila. ![]()