Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
30.4.15 18:12
@Sherry píše:
@rokris
no i s tím dominikem.. chuda malá.. a on byl taky ze začátku sympoš.. :zed:

No, ale já jsem mu teda moc nevěřila. 8)

• Citovat
  • Upravit
2368
30.4.15 18:13

@Fíková jaká aplikace 8o jsem mimo mísu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.4.15 18:16
@rokris píše:
Přesně tak. Ona neví, jak se zachovat. Nezná to.

To je dost prekérní situace a jsem zvědavá, kam až to dojde.. :zed: jen doufám, že se třeba ta Viki Róziny zastane a pomůže jí..

• Citovat
  • Upravit
20376
30.4.15 18:17
@Fíková píše:
Mimochodem, ta slavná nová aplikace… Něco takového frčelo na FB už před šesti lety, když jsem se tam poprvé přihlásila. :mrgreen:

no tak to já vůbec neznám..takový hovadiny!!! :mrgreen:
o čem prd to udělají :roll:

@rokris
no já si naivně myslela že je jinej :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.4.15 18:18
@Fíková píše:
Mimochodem, ta slavná nová aplikace… Něco takového frčelo na FB už před šesti lety, když jsem se tam poprvé přihlásila. :mrgreen:

Je to strašná kravina.. :zed: Navíc dát Lucině takovou zbraň do ruky je masakr..A pak ty otázky na Rózin účet :roll: je fakt trapná..

• Citovat
  • Upravit
7740
30.4.15 18:21

@luc2ka to tam bude teprve dnes. Aplikace, kde se pokládají otázky o přátelích a ostatní na ně odpovídají ano nebo ne. A to bude další Luciin ďábelský nástroj k týrání Roziny. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
30.4.15 18:30

Co nějakou nevyléčitelnou nemoc na lucinu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148332
30.4.15 19:30
@Silwinka87 píše:
Je to strašná kravina.. :zed: Navíc dát Lucině takovou zbraň do ruky je masakr..A pak ty otázky na Rózin účet :roll: je fakt trapná..

Myslite ASK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
30.4.15 19:40

Ta Alice je nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
30.4.15 19:40

Měli by jí dát doživotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.4.15 19:41

Ta Alice tu vyšinutou blbku hraje faaaakt dobře. :palec: Ale tohle ji určitě neprojde, bylo tam hodně svědků. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
30.4.15 19:45

Alice byla hustá, Miriam se na můj vkus trochu moc hroutila na to, že měla „jen“ pořezanou ruku. Myslím, že v takových chvílích funguje více pud sebezáchovy, člověk je napumpovaný adrenalinem, takže by se jednak víc bránila, jednak by se tak rychle nehroutila, v tu chvíli bolest ani nemohla moc cítit. Ale to je fuk, je to seriál a těžko tam mohla Maciuchová převádět nějaké hmaty a chvaty, že? :mrgreen:

Rozina je chudák, doufám, že seriál sledují všelijaké přispěvatelky do diskusí o jménech, které s oblibou reagují na vybraná jména pro dítě slovy „vždyť se jí budou děti smát, šikanovat jí apod.“. Tady je zjevné, že to není o jméně (Rozálie také není úplně běžné jméno, pro někoho může působit archaicky), je to krásná holka a přesto je jí to prd platný, stačí handicap v podobě vesnického původu a tradiční výchovy. A průměrná oplácaná Lucie je hvězda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
30.4.15 19:48

A Květa je fakt diblík nejdiblíkovatější, já takovou ženskou zažila, byla ještě lehce starší než Květa, po 5- minutovém hovoru s ní jsem měla chuť skočit do zdi. Její vlasy mi ani nevadí, vypadají celkem dobře, ani ofina mě neruší (u Alice mi vadí jen to, že jí leze do očí, až to šimrá mě :mrgreen: ), jen si myslím, že v jejím věku není vhodné je nosit takto rozpuštěné, i délku bych nepatrně zkrátila. Ale zas ať si každý nosí co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
30.4.15 19:52

Tak dnes musím říct, že mě herecký výkon „alice“ docela mile překvapil, dodneška jsem si myslela, že ta herečka absolutně neumí hrát, ale dnes se vytáhla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.4.15 20:08
@Anna766 píše:
Myslite ASK?

Já nevím..Já to neznám, jsem o tom slyšela až v Ulici poprvé..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!