Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rokris píše:
Přesně tak. Ona neví, jak se zachovat. Nezná to.
To je dost prekérní situace a jsem zvědavá, kam až to dojde..
jen doufám, že se třeba ta Viki Róziny zastane a pomůže jí..
@Fíková píše:
Mimochodem, ta slavná nová aplikace… Něco takového frčelo na FB už před šesti lety, když jsem se tam poprvé přihlásila.
no tak to já vůbec neznám..takový hovadiny!!! ![]()
o čem prd to udělají ![]()
@rokris
no já si naivně myslela že je jinej ![]()
@Fíková píše:
Mimochodem, ta slavná nová aplikace… Něco takového frčelo na FB už před šesti lety, když jsem se tam poprvé přihlásila.
Je to strašná kravina..
Navíc dát Lucině takovou zbraň do ruky je masakr..A pak ty otázky na Rózin účet
je fakt trapná..
@luc2ka to tam bude teprve dnes. Aplikace, kde se pokládají otázky o přátelích a ostatní na ně odpovídají ano nebo ne. A to bude další Luciin ďábelský nástroj k týrání Roziny. ![]()
@Silwinka87 píše:
Je to strašná kravina..Navíc dát Lucině takovou zbraň do ruky je masakr..A pak ty otázky na Rózin účet
je fakt trapná..
Myslite ASK?
Ta Alice tu vyšinutou blbku hraje faaaakt dobře.
Ale tohle ji určitě neprojde, bylo tam hodně svědků. ![]()
Alice byla hustá, Miriam se na můj vkus trochu moc hroutila na to, že měla „jen“ pořezanou ruku. Myslím, že v takových chvílích funguje více pud sebezáchovy, člověk je napumpovaný adrenalinem, takže by se jednak víc bránila, jednak by se tak rychle nehroutila, v tu chvíli bolest ani nemohla moc cítit. Ale to je fuk, je to seriál a těžko tam mohla Maciuchová převádět nějaké hmaty a chvaty, že? ![]()
Rozina je chudák, doufám, že seriál sledují všelijaké přispěvatelky do diskusí o jménech, které s oblibou reagují na vybraná jména pro dítě slovy „vždyť se jí budou děti smát, šikanovat jí apod.“. Tady je zjevné, že to není o jméně (Rozálie také není úplně běžné jméno, pro někoho může působit archaicky), je to krásná holka a přesto je jí to prd platný, stačí handicap v podobě vesnického původu a tradiční výchovy. A průměrná oplácaná Lucie je hvězda.
A Květa je fakt diblík nejdiblíkovatější, já takovou ženskou zažila, byla ještě lehce starší než Květa, po 5- minutovém hovoru s ní jsem měla chuť skočit do zdi. Její vlasy mi ani nevadí, vypadají celkem dobře, ani ofina mě neruší (u Alice mi vadí jen to, že jí leze do očí, až to šimrá mě
), jen si myslím, že v jejím věku není vhodné je nosit takto rozpuštěné, i délku bych nepatrně zkrátila. Ale zas ať si každý nosí co chce.
Tak dnes musím říct, že mě herecký výkon „alice“ docela mile překvapil, dodneška jsem si myslela, že ta herečka absolutně neumí hrát, ale dnes se vytáhla ![]()
@Anna766 píše:
Myslite ASK?
Já nevím..Já to neznám, jsem o tom slyšela až v Ulici poprvé..
No, ale já jsem mu teda moc nevěřila.