Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9450
1.5.15 21:14

Když mně přijde, že všechny holky s dlouhýma vlasama mají vyloženě Koňské ohony. Ani jednu kolem sebe jsem neviděla s tak tenkým ocáskem na hlavě, jako mám já.

To i náš pes má tlustší ocas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
1.5.15 21:17
@carambol píše:
Když mně přijde, že všechny holky s dlouhýma vlasama mají vyloženě Koňské ohony. Ani jednu kolem sebe jsem neviděla s tak tenkým ocáskem na hlavě, jako mám já.To i náš pes má tlustší ocas.

Tak se přijď podívat k nám :mrgreen: Já jich asi nemám zase tak málo, ale děsně jemné a je to takový chudáček ohůnek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
1.5.15 21:37
@carambol píše:
Když mně přijde, že všechny holky s dlouhýma vlasama mají vyloženě Koňské ohony. Ani jednu kolem sebe jsem neviděla s tak tenkým ocáskem na hlavě, jako mám já.To i náš pes má tlustší ocas.

Já mám po porodu docela tenký ten cop, ale ono je to tím, že mám ofinu jak Alice, skoro od půlky hlavy :)
Ale tedy oproti tomu, co jsem měla před porodem, jsem plešoun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
1.5.15 21:41
@Fjodorka píše:
Já mám po porodu docela tenký ten cop, ale ono je to tím, že mám ofinu jak Alice, skoro od půlky hlavy :)
Ale tedy oproti tomu, co jsem měla před porodem, jsem plešoun.

Ofinu nemám. Fakt nechápu.
Když stříhám kluka po dvou měsících vlasů hromada a já ženská nic. Holky totéž, vlasy jemné, létavé, hustota o ničem a on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
1.5.15 21:44

Taky nemám moc tlustý culík, ale taky tím, že je mám šíleně jemné (jak se jedna kadeřnice vyjádřila- „plihlé“ :cert:, po tom, co mi je dlouho fénovala přes kartáč do nějakého tvaru, vypnula fén a vlasy zas lehly k hlavě :mrgreen: ). A třeba Tereza má zrovna tenoulinký culík, teda když tuhle měla zapletený cop, tak ho měla sotva na prst, něco jí ubere ofina, ale taky nebude mít žádnou hřívu, ale nevypadá nijak proplešle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
1.5.15 21:49
@Samamama píše:
Taky nemám moc tlustý culík, ale taky tím, že je mám šíleně jemné (jak se jedna kadeřnice vyjádřila- „plihlé“ :cert:, po tom, co mi je dlouho fénovala přes kartáč do nějakého tvaru, vypnula fén a vlasy zas lehly k hlavě :mrgreen: ). A třeba Tereza má zrovna tenoulinký culík, teda když tuhle měla zapletený cop, tak ho měla sotva na prst, něco jí ubere ofina, ale taky nebude mít žádnou hřívu, ale nevypadá nijak proplešle.

Tak já když zapletu cop (ted už ne, protože jsem se nakrkla a vlasy sundala na mikádo), tak měl sotva půl centáku.
A jemné jsou taky, ale vyfénování od kadeřníka vydrží tak dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
1.5.15 21:57
@carambol píše:
A jemné jsou taky, ale vyfénování od kadeřníka vydrží tak dva dny.

Tak to zas tak jemné být nemohou, když ti to tak dlouho drží, to máš zas dobrý. Já už při placení u kadeřníka mívám vlasy připláclé k hlavě jako vždy a vždy po návštěvě kadeřníka se mi extrémně rychle zmastí, ještě ten samý večer :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
1.5.15 22:02

Tak zas tak jemné asi neee, ale fakt jich je minimum. Možná moje chyba - fén nevedu, pracovat s kartáček a fénem v rukou neumím, ani na to nemám čas. Tak je mám takové upláclé u hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
1.5.15 22:20

Tak Novotný psal, ze se vraci do kadernictvi Digi, no nevim, po Romane jak z blata do louze :zed:

• Citovat
  • Upravit
9450
1.5.15 22:23
@Peťulka2608 píše:
Tak Novotný psal, ze se vraci do kadernictvi Digi, no nevim, po Romane jak z blata do louze :zed:

Mnoooo ale třeba s ní i Brzobohatý a toho můžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148558
1.5.15 22:35
@Samamama píše:
Tak to zas tak jemné být nemohou, když ti to tak jd
uho drží, to máš zas dobrý. Já už při placení u kadeřníka mívám vlasy připláclé k hlavě jako vždy a vždy po návštěvě kadeřníka se mi extrémně rychle zmastí, ještě ten samý večer :zed:.

Holky ja se az stydim, mam vlasy husty a dost rychle mi rostou. Jednou za 5 let jdu do mikada nad ramena a do 4-5 let to mam az na pr. el :jazyk: Zase ale jinak :nevim: mam jiny nedostatky a je jich spis vic nez min :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
1.5.15 22:44

Rostou rychle, za rok to fakt je od uší pod lopatky - s pravidelním měsíčním stříháním. Ale ta
hustota no.

Už jsem přemýšlela o prodloužení a zahuštění vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
1.5.15 22:44

@Anna766 A o tom to je. Každá ženská má něco krásného, krásnějšího než ostatní. Jen některé bestie toho mají krásného víc :cert: :mrgreen::mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148558
1.5.15 22:58
@Samamama píše:
@Anna766 A o tom to je. Každá ženská má něco krásného, krásnějšího než ostatní. Jen některé bestie toho mají krásného víc :cert: :mrgreen:. :mrgreen:

Jo a ted jsme prohrali :roll: a ja si ty husty vlasy vzteky vyrvu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
1.5.15 22:59
@Anna766 píše:
Jo a ted jsme prohrali :roll: a ja si ty husty vlasy vzteky vyrvu :pocitac:

Nééé, to nedělej.

Nebo jo a pak mi je pošli.

• načítám...
  • Citovat