Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Peťulka2608 já se na Digi těším.
Pokud jí teda nevymyslí nějakou debilní dějovou linku.
Ja mam holky taky strasne hodne vlasu. Ale jak mi dorostou do delky na ramena u hlavy to lehne a vypadamnjak zmokla slepice… Tak pak to smikam a haro zase nabude. Zvlastni
@Samamama píše:
@Anna766 A o tom to je. Každá ženská má něco krásného, krásnějšího než ostatní. Jen některé bestie toho mají krásného víc![]()
.
@Fíková píše:
@Peťulka2608 snad dokonce dvojčata
Jo jo. Apropo…dvojcata a s Brzobohatym…hmmm
![]()
No tak já jsem blondýna, vlasů málo, slabé, za mokra vlnité, za sucha ani rovné, ani vlnité, konce se mi hrozně třepí a lámou a navrch mi ty vlasy prostě nerostou. A když trochu dorostou, tak pri stříhání je třeba vzít dobrých deset centimetrů. Vlasy po zadek NIKDY mit nebudu. ![]()
Tak mně by asi po zadek dorostly, ale zase by to nebyla žádná hitparáda, když jsou tak jemné
No nic, holky, zase jsme ultra inteligentní, máme nějaké jiné přednosti, ale holt ty vlasy jsou hned vidět ![]()
Jinak na Digi jsem zvědavá, mně nějak extra nevadila, ale nevím, jak tam zakomponujou tu rodinu. Neřekla bych, že se vrátí i Brzobohatý… Škoda ![]()
@Fjodorka píše:
Já je po zadek mám, jestli vás to potěší
Ja je mam JEN do pul zad, sla jsem na operaci tak vlasy jsem radsi zkratila. Jinak je bezne mivam takove, ze si na ne sednu.
Hodne se me ptaji co pro to delam.NIC ![]()
@Anna766 To je super, závidím ti je, já si je nechávám pracně narůst už dlooouho ![]()
@Peťulka2608 píše:
@Anna766 vzhledem k tomu, ze ma Kucharovou, tak smula
Jsem vyucena kucharka! To neni stejny? ![]()