Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3395
2.5.15 16:08

@Samamama ja bych hrozne rada psala dopredu, treba jako Lupa. Ten dil uz jsem taky ráno vida..akorat chodim na net jen pres telefon a nevim, jak se to dela :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395

@Samamama ja bych hrozne rada psala dopredu, treba jako Lupa. Ten dil uz jsem taky ráno videla..akorat chodim na net jen pres telefon a nevim, jak se to dela :mrgreen: :oops:

Příspěvek upraven 02.05.15 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189

Nebo bude otec Adriany Olda :D starej proutník :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
2.5.15 16:11
@Lupa píše:
Také se obávám, že otec bude Šmýd :/ je to hnusák na entou.. chjo, jinak jsem koukala na úterní díl a docela mě překvapil vývoj Tereza x Kuřízek :D

nenapíneeej… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
189
2.5.15 16:12

@Bondatrova už to tam máte několik komentů zpět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
2.5.15 16:16

@veronika6913 To máš fuk, já machruju, ale to přeškrtlé taky neumím. A hlavně podle mě je psaní delšího textu na telefonu hrozný opruz. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
2.5.15 16:16
@Lupa píše:
@Bondatrova už to tam máte několik komentů zpět ;)

nemůžu to najít, prosím ve stručnosti napiš, díííkkkyyyy :*

• Citovat
  • Upravit
46669
2.5.15 16:24

Holky, nestíhám vás dočíst. Byla včera ulice? Já to nějak provartovala, celý den mi přišlo, že je sobota. Dnes mám neděli a jaké bylo mé překvapení, že ještě nee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
2.5.15 16:25

@Bondatrova No Kuřízek se nechce rozcházet a podle toho, co si tak stihli říct, mi přišlo, že to hodlá říct manželce, jen to před tím chce urovnat trochu se Sabinou, ta totiž chce odejít kvůli Tereze ze školy, Tereza se k tomu, že chodí s Kuřízkem přizná Davidovi a Oťasovi, právě, proto, že Sabina jde za svým třídním – Davidem a radí se, co musí udělat, aby mohla přejít na jinou školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148527
2.5.15 16:37
[citace@veronika6913 píše:
@Samamama ja bych hrozne rada psala dopredu, treba jako Lupa. Ten dil uz jsem taky ráno vida..akorat chodim na net jen pres telefon a nevim, jak se to dela :mrgreen: :oops:

Z toho si nic nedelej, ja se taky ucim za pochodu.Kdyz poprosim dceru tak je tak nervni :roll: tak se to radsi ucim stylem pokus- omyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
2.5.15 16:44

@Anna766 Taky praktikuju pokus- omyl, hlavně poté, co mi už jednou můj jinak milý a taktní manžel řekl, že jsem počítačový analfabet! :mrgreen: Jako pravdu měl, o tom žádná, ale já mám svou hrdost, takže jsem se přestala furt ptát, ale zkoušet a občas slavím úspěchy, teď mě občas (i vlivem špatného svědomí) oslovuje „ajťáku“ :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.5.15 16:44
@Lupa píše:
@Bondatrova No Kuřízek se nechce rozcházet a podle toho, co si tak stihli říct, mi přišlo, že to hodlá říct manželce, jen to před tím chce urovnat trochu se Sabinou, ta totiž chce odejít kvůli Tereze ze školy, Tereza se k tomu, že chodí s Kuřízkem přizná Davidovi a Oťasovi, právě, proto, že Sabina jde za svým třídním – Davidem a radí se, co musí udělat, aby mohla přejít na jinou školu.
Žjóóóva, to bude kauza! :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
2.5.15 16:56

@KPKristy no velikáááááááááá :lol: jen by chybělo, aby byla třeba Kuřízková v tom :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.5.15 16:57
@Anna766 píše: [citace@veronika6913 píše:
@Samamama ja bych hrozne rada psala dopredu, treba jako Lupa. Ten dil uz jsem taky ráno vida..akorat chodim na net jen pres telefon a nevim, jak se to dela :mrgreen: :oops:
Z toho si nic nedelej, ja se taky ucim za pochodu.Kdyz poprosim dceru tak je tak nervni :roll: tak se to radsi ucim stylem pokus- omyl :mrgreen:

:mrgreen: no..muj dvouletej syn mi taky asi noc neporadi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50144
2.5.15 17:07
@Samamama píše:
@KPKristy My je taky vždy jedli rukama, ale mí kluci to rukama nechtějí, aby si neomatlali ruce (což nechápu, protože normálně jsou to dobytečci, kdykoli zamatlaní čímkoli :mrgreen: ), tak jim tu ruličku krájím na proužky, aby mohli napichovat vidličkou, ale je to pěkný opruz.

U nás to samé, aby se neumazal :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky