Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aniska888 píše:
Nekoukate na policii Modrava? Dneska je tam Maléř jako šéf bordelu a Maléřová pro něj pracuje![]()
@MUFICE píše:
A ještě tam hraje Midloň
@Tom-Jerry píše:
Je tam i Kukačka z ulice
@Fíková píše:
A Drbohlav…
Však jsem psala, že dabing dneska nejede, tak musí do seriálů ![]()
Ale doufám, že nám do Ulice nenastrčí představitele z Policie Modrava. Soňa Norisová je nuda na pochodu a ten Tuc Filip Tomsa, to je kalamita…
@KPKristy Nahodou me to bavi, ale kazdej ma rad neco, navic ja kriminalky bastim vsechny celkem, teda s Ulici
@Jitus.Slavickova, taky na Modravu sem tam koukám, tak ob neděli
, ale konkrétně tyto dva herce nemusím. Vždyť ta Soňa je nudná snad všude a Tuc je prostě Tuc ![]()
@MUFICE píše:
A ještě tam hraje Midloň
Tak to je jasny ne vzdyt se to odehrava v Kasperkach ![]()
@evakra píše:
Tak to je jasny ne vzdyt se to odehrava v Kasperkach
No, když se tam odstěhovali
![]()
Vím že je zde topic o seriálu Ulice, stejně si myslím že seriál Policie Modrava by si zasloužil topic vlastní. Nechcete ho někdo založit? Seriál je fajn, myslím že má i velkou sledovanost, dost mi bude chybět až skončí, což nevím přesně kdy..
Na nedělní večer po osmé příjemné odreagování a pak hned Okrasní přebor a je pomalu 22 hod.. ![]()
@Bjustřík
Já bych se přidala, Modrava je jediné, co v TV v současnosti pravidelně sleduju, Ulici už dost flákám, koukám jen na kousky, které tady holky zmíní jako zajímavé. Zakládat téma ale nechci, já nemám pořád čas přispívat.
@KPKristy
Mně se zrovna Norisová líbí, jsme stejně staré a taky bych tak chtěla vypadat ![]()
@Aniska888 píše:
Nekoukate na policii Modrava? Dneska je tam Maléř jako šéf bordelu a Maléřová pro něj pracuje![]()
Jo a jak jim to šlo, katolíkům ![]()
@areca Taky bych řekla, že je to celkem pravděpodobné, to se holt stává
A i v této rychlosti ![]()
@PetrušeKl píše:
@areca Taky bych řekla, že je to celkem pravděpodobné, to se holt stáváA i v této rychlosti
Rychlost možná, ale přijde mi divný, že se vůbec nic nezmiňuje o Kuřizkově manželství, jestli mají problémy apod. On tam není líčený jako typ, co opustí rodinu jen proto, že narazil na mladou holku ![]()