Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
951
4.5.15 20:36

@me2dova Já si myslím, že to nebude její mamka ale že to bude zase ta hnusná Lucie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
4.5.15 20:37

Aha už jste tu byly rychlejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.5.15 20:44

Holky a co ten její brácha.. že by ji chtěl udělat radost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.5.15 20:44
@Zuzaa píše:
To mne napadlo, ze to je Lucie, Rozina se bude sverovat a Lucie to pak vytasi proti ni. Odkud by se malerova připojila, ze siciho stroje? :D

taky mě napadla Lucina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
4.5.15 20:45

Maléřová to nebude, zbytečně by tam nezdůraznili, že nemá fejs a neumí s tím zacházet. Sonduje pan farář :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
4.5.15 20:45

No lucie me taky napadla, nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.5.15 20:46
@boball píše:
Maléřová to nebude, zbytečně by tam nezdůraznili, že nemá fejs a neumí s tím zacházet. Sonduje pan farář :pankac:

Třeba si ho pak založila..:) a to zdůraznění, že ho nemá, má vyvolat zmatení, aby ani divák nevěděl, kdo to může býýt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.5.15 20:46

Já si myslím, že Lucie to nebude.. myslím, že by tak jistě nepsala, že měla v tanečních růžové šaty, klidně ve Vsetíně mohla mít jiné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.5.15 20:58
@me2dova píše:
Já myslím, že Rozina se nazabije- tu smrt tipuju buď Alici, nebo Růžu.Můj tip s Rozinou- ve škole jí pomůže Jordánová, která už začíná kolem čmuchat. A jinak jí pomůže její mamka. Teď nevím, jestli to bylo v tom dnešním díle, nebo jestli to půjde až zítra, tak to škrtnu. Jak si Rózu na FB přidala nějaká ta kamarádka ze Vsetína, co si jí Rozárka nepamatuje, tak to je podle mého její mamka, která usoudila, že když se R. nesvěří jí, třeba by se svěřila nějaké kamarádce ze Vsetína, co má ráda koně- spřízněné duši.

Ty jo, to mě vůbec nenapadlo, ale určitě to tak bude! Já to tipovala na tu pošahanou Lucinu, že z ní hcce zase něco vytáhnout, ale mamka mě nenapadla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
4.5.15 20:58

@Lejaa Ale tak to není žádná velká zápletka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.5.15 21:03

Mně napadlo, že by to mohla být Tereza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65118
4.5.15 21:05

@Lupa Tak ta je momentálně mimo a řeší jen sebe a svoji lásku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
4.5.15 21:05

Já doufám, že celá třída proti ní nepůjde, myslím, že oni zatím krom Viky nechápou, o co Lucii jde, asi na začátku brali ten kvíz jako srandu, ale teď už jim to není, Franta s Frodem jí to dneska dávali dobře s tou slepicí :mrgreen:.

U té tajemné kamarádky na FB mě taky napadla matka nebo někdo z rodiny (táta, brácha), ale je fakt, že matka nejen že nemá FB, ale i kdyby si ho založila, tak by ho tak rychle neovládla. Lucie je samo další možný adept, farář je taky zajímavý tip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.5.15 21:07

Tatínek fb má… Tereza sice řeší svoji lásku, ale taky si dnes začala hodně všímat a šly spolu do školy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.5.15 21:14

Terezu teda netipuju vůbec, ta už vůbec nemůže mít pojem o Rozárčiných šatech :nevim:
A farář to taky nebude. To už by byla přeháňka. Nejenom, že bere slovo boží nadarmo, lemtá v hospodě, ale že by i špicloval? To pochybuju :nevim:

Bude to mamka nebo Lucina pulina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky