Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozinka je krásná holka i nenalíčená, ale když sem ji viděla tady tak sem koukala jaká je to kočka! ![]()
@Aniska888 Já právě čekám netrpělivě na to, kdy si jí někdo všimne a udělá jí book, aby to pak všem ve třídě nandala, Lucie by pukla. Doufám, že s tím ve scénáři počítají ![]()
@Terdul píše:
No to by bylo super. Dominik by mohl utřít slinu, blbeček.
Kdyby jenom slinu ![]()
@zrcadlo píše:
@Aniska888 Já právě čekám netrpělivě na to, kdy si jí někdo všimne a udělá jí book, aby to pak všem ve třídě nandala, Lucie by pukla. Doufám, že s tím ve scénáři počítají
Jo, to by bylo fajn! Tak doufam, ze neco takového vazne prijde ![]()
@Nina Filipi píše:
Neměla jsem čas pár dní na ulici…
Milánek už odjel??
Jeste ne ![]()
Holky, všimly jste si toho povlečení od Terezy? To je moc krásné nevíte kde by se dalo sehnat? ![]()
@KPKristy píše:
No, jenže Milánek těch peněz asi moc nepřinese, když jeho Daisy nebo jak se jmenuje, pracuje v nočním baru a on věčně škemrá u mámy
Mě se zdá, že se jmenuje Sindy.
Ženy, vám se Frgálová fakt líbí?
To teda čumím, my jsme se s manželem shodli, že je extrémně škaredá. ![]()
@lovesmile píše:
Mě se zdá, že se jmenuje Sindy.
Jo, to je možný. Ale tím se nic nemění ![]()
@lovesmile píše: Ženy, vám se Frgálová fakt líbí?To teda čumím, my jsme se s manželem shodli, že je extrémně škaredá.
má dost tvrdý rysy, ale hezká a sympatická je… škaredou, a dokonce extrémně škaredou ženu si představuju jinak ![]()
@lovesmile píše: Ženy, vám se Frgálová fakt líbí?To teda čumím, my jsme se s manželem shodli, že je extrémně škaredá.
Mně nijak zvlášť, přijde mi spíš normální, neutrální. Taková Romana je mnohem zajímavější, asi vlasama, očima ![]()
@KPKristy píše:
Mně nijak zvlášť, přijde mi spíš normální, neutrální. Taková Romana je mnohem zajímavější, asi vlasama, očima
To souhlasím, Romana je kus! ![]()
@Gosi píše:
má dost tvrdý rysy, ale hezká a sympatická je… škaredou, a dokonce extrémně škaredou ženu si představuju jinak
Tak ta se zase nelíbí mě..Je slizoun ![]()