Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@me2dova píše:
Já bych nechtěla být herečka, když to tu tak pozoruji:-)
zrovna jsem si to taky říkala…Nikdy mě nenapadlo řešit, jaký má herečka uši ![]()
@Didlinka33 píše:
zrovna jsem si to taky říkala…Nikdy mě nenapadlo řešit, jaký má herečka uši
Ani třeba, jaký má vlasy, nohy nebo obličej? Proboha, vždyť je to tu plkárna, já nevím, co zase máte ![]()
A hlavně nás nezapoměňte upozornit, abychom ve své dokonalosti na to nezapomněly, že to je jen seriál, tak abychom to moc nežraly ![]()
@lucka.honza píše:
Holky, všimly jste si toho povlečení od Terezy? To je moc krásné nevíte kde by se dalo sehnat?
To bude určitě ikea
@me2dova píše:
Já bych nechtěla být herečka, když to tu tak pozoruji:-)
To je holt úděl povolání… ![]()
@KPKristy píše:
Ani třeba, jaký má vlasy, nohy nebo obličej? Proboha, vždyť je to tu plkárna, já nevím, co zase máteA hlavně nás nezapoměňte upozornit, abychom ve své dokonalosti na to nezapomněly, že to je jen seriál, tak abychom to moc nežraly
Přéésně.. nevidím na tom nic divného:) neznám nikoho, kdo by nezkouknul vzhled.. Neříkám, že je nutné to hned ventilovat nahlas, ale člověk si vždycky něco pomyslí.. Třeba - hrozný vlasy, dobrý vlasy, hezky namalovaná, děsně namalovaná atd… je to přirozené:)
@KPKristy píše:
Ani třeba, jaký má vlasy, nohy nebo obličej? Proboha, vždyť je to tu plkárna, já nevím, co zase máteA hlavně nás nezapoměňte upozornit, abychom ve své dokonalosti na to nezapomněly, že to je jen seriál, tak abychom to moc nežraly
tak jasně, když je třeba nějaká moc namalovaná, až to bije do očí, tak si člověk řekne, že je zmalovaná..Ale co vy tu řešíte, hledáte každou chybičku, to by asi měřítkem neprošel nikdo..Budu se dneska muset zaměřit na ty jejich uši, abych viděla, co proti nim máte a byla v obraze
![]()
@veeeraf píše:
To bude určitě ikea
No mě celkově Ulice i ordinace přijde ve znamení Ikea, už si toho všímám delší dobu ![]()
@Didlinka33 píše:
tak jasně, když je třeba nějaká moc namalovaná, až to bije do očí, tak si člověk řekne, že je zmalovaná..Ale co vy tu řešíte, hledáte každou chybičku, to by asi měřítkem neprošel nikdo..Budu se dneska muset zaměřit na ty jejich uši, abych viděla, co proti nim máte a byla v obraze![]()
To je ale hodně subjektivní. Stejně jako se někomu líbí tlustá holka, jinému hubená, tomu zas velká prsa, tak někomu nepřijde nic divnýho na velkých uších. Mně se nelíbí ![]()
A s těmi chybičkami, ach jo, je to prostě drbárna. Já si myslím, že nikdo, jak tu debatujeme o houně, z toho nemáme životní styl a z velkých uší se nezhroutíme. O něčem se drbat musí ![]()
@Lejaa píše:
No mě celkově Ulice i ordinace přijde ve znamení Ikea, už si toho všímám delší dobu
To nejde přehlédnout. Já mám Ikeu ráda, ale zase všeho s mírou. Ono taky 100% jejich výrobků není třeskutá kvalita ![]()
@Didlinka33 píše:
tak jasně, když je třeba nějaká moc namalovaná, až to bije do očí, tak si člověk řekne, že je zmalovaná..Ale co vy tu řešíte, hledáte každou chybičku, to by asi měřítkem neprošel nikdo..Budu se dneska muset zaměřit na ty jejich uši, abych viděla, co proti nim máte a byla v obraze![]()
Ale vždyť to přece není o tom, jestli by někdo nějakým měřítkem prošel nebo ne.
Bavíme se tady o seriálu, kterého jsou, světe div se
, součástí i herci.
A ti herci musí počítat s tím, že je okolí bude hodnotit, když jsou známé osobnosti.
@KPKristy píše:
@KPKristy píše:
A hlavně nás nezapoměňte upozornit, abychom ve své dokonalosti na to nezapomněly, že to je jen seriál, tak abychom to moc nežraly
Nějaká vztahovačná, ne?
![]()
@Lejaa píše:
No mě celkově Ulice i ordinace přijde ve znamení Ikea, už si toho všímám delší dobu
Celkově všechny seriály od cest domů po ordinaci je ikea. Hrnečky, nábytek, dekorace..je toho až moc!!