Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
6.5.15 09:35
@me2dova píše:
Já bych nechtěla být herečka, když to tu tak pozoruji:-)

zrovna jsem si to taky říkala…Nikdy mě nenapadlo řešit, jaký má herečka uši :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 09:38
@Didlinka33 píše:
zrovna jsem si to taky říkala…Nikdy mě nenapadlo řešit, jaký má herečka uši :think:

Ani třeba, jaký má vlasy, nohy nebo obličej? Proboha, vždyť je to tu plkárna, já nevím, co zase máte :nevim:

A hlavně nás nezapoměňte upozornit, abychom ve své dokonalosti na to nezapomněly, že to je jen seriál, tak abychom to moc nežraly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
6.5.15 09:39
@lucka.honza píše:
Holky, všimly jste si toho povlečení od Terezy? To je moc krásné nevíte kde by se dalo sehnat? :oops:

To bude určitě ikea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.5.15 09:40
@me2dova píše:
Já bych nechtěla být herečka, když to tu tak pozoruji:-)

To je holt úděl povolání… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.5.15 09:41
@KPKristy píše:
Ani třeba, jaký má vlasy, nohy nebo obličej? Proboha, vždyť je to tu plkárna, já nevím, co zase máte :nevim:A hlavně nás nezapoměňte upozornit, abychom ve své dokonalosti na to nezapomněly, že to je jen seriál, tak abychom to moc nežraly :palec:

Přéésně.. nevidím na tom nic divného:) neznám nikoho, kdo by nezkouknul vzhled.. Neříkám, že je nutné to hned ventilovat nahlas, ale člověk si vždycky něco pomyslí.. Třeba - hrozný vlasy, dobrý vlasy, hezky namalovaná, děsně namalovaná atd… je to přirozené:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
@KPKristy píše:
Ani třeba, jaký má vlasy, nohy nebo obličej? Proboha, vždyť je to tu plkárna, já nevím, co zase máte :nevim:A hlavně nás nezapoměňte upozornit, abychom ve své dokonalosti na to nezapomněly, že to je jen seriál, tak abychom to moc nežraly :palec:

tak jasně, když je třeba nějaká moc namalovaná, až to bije do očí, tak si člověk řekne, že je zmalovaná..Ale co vy tu řešíte, hledáte každou chybičku, to by asi měřítkem neprošel nikdo..Budu se dneska muset zaměřit na ty jejich uši, abych viděla, co proti nim máte a byla v obraze :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
@veeeraf píše:
To bude určitě ikea

No mě celkově Ulice i ordinace přijde ve znamení Ikea, už si toho všímám delší dobu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
@veeeraf píše:
To bude určitě ikea

taky se mi líbilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 09:45
@Didlinka33 píše:
tak jasně, když je třeba nějaká moc namalovaná, až to bije do očí, tak si člověk řekne, že je zmalovaná..Ale co vy tu řešíte, hledáte každou chybičku, to by asi měřítkem neprošel nikdo..Budu se dneska muset zaměřit na ty jejich uši, abych viděla, co proti nim máte a byla v obraze :nevim: :mrgreen:

To je ale hodně subjektivní. Stejně jako se někomu líbí tlustá holka, jinému hubená, tomu zas velká prsa, tak někomu nepřijde nic divnýho na velkých uších. Mně se nelíbí :nevim:

A s těmi chybičkami, ach jo, je to prostě drbárna. Já si myslím, že nikdo, jak tu debatujeme o houně, z toho nemáme životní styl a z velkých uší se nezhroutíme. O něčem se drbat musí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 09:46
@Lejaa píše:
No mě celkově Ulice i ordinace přijde ve znamení Ikea, už si toho všímám delší dobu :)

To nejde přehlédnout. Já mám Ikeu ráda, ale zase všeho s mírou. Ono taky 100% jejich výrobků není třeskutá kvalita :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.5.15 09:47
@Didlinka33 píše:
tak jasně, když je třeba nějaká moc namalovaná, až to bije do očí, tak si člověk řekne, že je zmalovaná..Ale co vy tu řešíte, hledáte každou chybičku, to by asi měřítkem neprošel nikdo..Budu se dneska muset zaměřit na ty jejich uši, abych viděla, co proti nim máte a byla v obraze :nevim: :mrgreen:

Ale vždyť to přece není o tom, jestli by někdo nějakým měřítkem prošel nebo ne. :roll: Bavíme se tady o seriálu, kterého jsou, světe div se :!, součástí i herci. :-O 8o A ti herci musí počítat s tím, že je okolí bude hodnotit, když jsou známé osobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
6.5.15 09:47
@KPKristy píše:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
6.5.15 09:59
@KPKristy píše:
A hlavně nás nezapoměňte upozornit, abychom ve své dokonalosti na to nezapomněly, že to je jen seriál, tak abychom to moc nežraly :palec:

Nějaká vztahovačná, ne? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
6.5.15 10:01

Jak se vám líbí pan učitel David :oops:?? Má hezký ruce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
6.5.15 10:04
@Lejaa píše:
No mě celkově Ulice i ordinace přijde ve znamení Ikea, už si toho všímám delší dobu :)

Celkově všechny seriály od cest domů po ordinaci je ikea. Hrnečky, nábytek, dekorace..je toho až moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí