Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
6.5.15 14:33
@Martina84 píše:
Ten Roman je sympaťák, ale hrát neumí. Ještě tak tu reklamu na Tesco, tam je jeho strop. Terezka to zvládá o poznání lépe a fakt ji to trápení věřím :)

souhlas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148527
6.5.15 14:34
@MUFICE píše:
Jo, jako Lexa byl výbornej, tenhle slušnák se mi moc nelíbí, taky mám radši Otíka a ty jeho blbý kecy :P

Jo Otik je bozi :mrgreen: vcera v Coolne jak Tereza udelala comingout…David konstrnovan a Otik jen-prekvapko 8o jsem se smala nahlas. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
6.5.15 14:35

Myslim ze Rozina se pokusi zabit..ale jestli umre to asi ne..uvidime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50144
6.5.15 14:39
@Ester13 píše:
Myslím, že umře Mára. Několikrát tam bylo zmíněno nebezpečí ohledně taxikaření, tak si myslím, že to nenechají jen tak.

To máme kandidátů - Růžena, Alice, Mára, Miloš, Rozina :think: No, to já tipuju ty první 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
6.5.15 14:43

Holky a vi se kdy priblizne se ma co stat? nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148527
6.5.15 14:47
@MUFICE píše:
To máme kandidátů - Růžena, Alice, Mára, Miloš, Rozina :think: No, to já tipuju ty první 2.

Holky aby nam tam nekdo zustal 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50144
6.5.15 15:10
@Jitus.Slavickova píše:
Holky a vi se kdy priblizne se ma co stat? nebo ne?

Ulice vždycky končí koncem června, tak do té doby by to mělo být. Ještě bude svatba Světlany a Lumíra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
6.5.15 15:16

Máry by bylo škoda, jsou s Monikou pěkný pár- a paní Marečková coby budoucí tchyně má ještě obrovský potenciál:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 15:21
@MUFICE píše:
Možná proto, že je to tam levné a do těch jejich ateliérů to stačí. Tuhle jsem si všimla, že Kuřízek pije ze stejného hrnku jako máme doma na kafe :mrgreen:

No jo, ty hrnky. Ten nebo onen má kdekdo v mém okolí taky. Já ne jen proto, že máme Ikeu daleko a rodinné výlety tam nepořádáme. Jediné moje štěstí a záchrana našeho rodinného rozpočtu. Já bych tam utratila majlant :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 15:22
@MUFICE píše:
Ulice vždycky končí koncem června, tak do té doby by to mělo být. Ještě bude svatba Světlany a Lumíra.

No vida a máme tady smrt! Na té svatbě šlehne Miládku a Urbanku. Jak budou padat přes sebe, tak bude vymalováno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 15:25
@me2dova píše:
Máry by bylo škoda, jsou s Monikou pěkný pár- a paní Marečková coby budoucí tchyně má ještě obrovský potenciál:)

Taky si myslím. Kdyby měli s Márou smrtící úmysl, nenasadili by jako jedubabu herečku takového jména a kvalit. To by nejspíš použili někoho „no name“, kdyby měla rychle vypadnout :think:

Anebo si myslíte, že Mára umře a paňmaminka se nastěhuje k Monice, aby si vzájemně ulevovaly v hoři?? 8o :mrgreen:
To by byl teprve masakr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 15:27

Hele, já mám nápad. Uděláme tabulku s tipy na umřivšího a kdo vyhraje, tak ta nejbohatší z nás dodá cenu. Třeba zájezd do Karibiku. Já jsem chudá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
6.5.15 15:33
@KPKristy píše:
Hele, já mám nápad. Uděláme tabulku s tipy na umřivšího a kdo vyhraje, tak ta nejbohatší z nás dodá cenu. Třeba zájezd do Karibiku. Já jsem chudá…
:potlesk: :palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148527
6.5.15 15:46

@Tom-Jerry mas skvelou profilovku :palec: nase dvouletka mi tu podle ni porad pochoduje :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
6.5.15 15:49
@KPKristy píše:
Hele, já mám nápad. Uděláme tabulku s tipy na umřivšího a kdo vyhraje, tak ta nejbohatší z nás dodá cenu. Třeba zájezd do Karibiku. Já jsem chudá…

se picnu :mrgreen: Já jsem taky chudá, teda co se týče financí, jinkak nééé a myslím, že tady budeme najednou všichni pařit mezi ty chudý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí