Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martina84 píše:
Ten Roman je sympaťák, ale hrát neumí. Ještě tak tu reklamu na Tesco, tam je jeho strop. Terezka to zvládá o poznání lépe a fakt ji to trápení věřím
souhlas!
@MUFICE píše:
Jo, jako Lexa byl výbornej, tenhle slušnák se mi moc nelíbí, taky mám radši Otíka a ty jeho blbý kecy
Jo Otik je bozi
vcera v Coolne jak Tereza udelala comingout…David konstrnovan a Otik jen-prekvapko
jsem se smala nahlas.
![]()
Myslim ze Rozina se pokusi zabit..ale jestli umre to asi ne..uvidime..
@Ester13 píše:
Myslím, že umře Mára. Několikrát tam bylo zmíněno nebezpečí ohledně taxikaření, tak si myslím, že to nenechají jen tak.
To máme kandidátů - Růžena, Alice, Mára, Miloš, Rozina
No, to já tipuju ty první 2.
@MUFICE píše:
To máme kandidátů - Růžena, Alice, Mára, Miloš, RozinaNo, to já tipuju ty první 2.
Holky aby nam tam nekdo zustal
![]()
@Jitus.Slavickova píše:
Holky a vi se kdy priblizne se ma co stat? nebo ne?
Ulice vždycky končí koncem června, tak do té doby by to mělo být. Ještě bude svatba Světlany a Lumíra.
Máry by bylo škoda, jsou s Monikou pěkný pár- a paní Marečková coby budoucí tchyně má ještě obrovský potenciál:)
@MUFICE píše:
Možná proto, že je to tam levné a do těch jejich ateliérů to stačí. Tuhle jsem si všimla, že Kuřízek pije ze stejného hrnku jako máme doma na kafe
No jo, ty hrnky. Ten nebo onen má kdekdo v mém okolí taky. Já ne jen proto, že máme Ikeu daleko a rodinné výlety tam nepořádáme. Jediné moje štěstí a záchrana našeho rodinného rozpočtu. Já bych tam utratila majlant ![]()
@MUFICE píše:
Ulice vždycky končí koncem června, tak do té doby by to mělo být. Ještě bude svatba Světlany a Lumíra.
No vida a máme tady smrt! Na té svatbě šlehne Miládku a Urbanku. Jak budou padat přes sebe, tak bude vymalováno…
@me2dova píše:
Máry by bylo škoda, jsou s Monikou pěkný pár- a paní Marečková coby budoucí tchyně má ještě obrovský potenciál:)
Taky si myslím. Kdyby měli s Márou smrtící úmysl, nenasadili by jako jedubabu herečku takového jména a kvalit. To by nejspíš použili někoho „no name“, kdyby měla rychle vypadnout ![]()
Anebo si myslíte, že Mára umře a paňmaminka se nastěhuje k Monice, aby si vzájemně ulevovaly v hoři??
![]()
To by byl teprve masakr…
Hele, já mám nápad. Uděláme tabulku s tipy na umřivšího a kdo vyhraje, tak ta nejbohatší z nás dodá cenu. Třeba zájezd do Karibiku. Já jsem chudá…
@KPKristy píše:
Hele, já mám nápad. Uděláme tabulku s tipy na umřivšího a kdo vyhraje, tak ta nejbohatší z nás dodá cenu. Třeba zájezd do Karibiku. Já jsem chudá…
@Tom-Jerry mas skvelou profilovku
nase dvouletka mi tu podle ni porad pochoduje
![]()
@KPKristy píše:
se picnu
Já jsem taky chudá, teda co se týče financí, jinkak nééé a myslím, že tady budeme najednou všichni pařit mezi ty chudý ![]()