Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blanka S píše:
Ten kluk jak v dnešních ukázkách u Máry v autě… jak říkal, že jde z lochuje to exmanžel Digy? pamatuju si ho to dobře?
jo, je to von…
@KPKristy píše:
Dneska se mi zdálo, že spíš miluje někoho jinýho. Div mu slza neukápla…
Jj, miluje Terku, ale si to nepripousti, protoze je s tou svoji Sylvou a ted ho stve, ze Kurizek byl odvaznejsi a sel za hlasem sveho srdce
.
@Anna766 a pak tam bylo jeste, ze Pepan je zadluzenej u nejakeho lichváře a nestačí splácet, tak mu vyhrozuje…to povede k tomu, ze ukradne prachy Simone a Rudovi a ty se z toho pomnejou ![]()
@vokishka píše:
@lucka.honza No tam se zjevně ani nematurovalo. Běžná výuka, Hejlová v klidu doma marodí, ředitelka pohoda, učitelé mají volné hodiny v den, kdy maturují všichni z češtiny.
@Martina84 Jo vidíš, na Pepana a jeho odrezování výfuku v obýváku na konferenčním stolku jsem zapomněla
. S tím dluhem to bude asi ještě zajímavější, v té ukázce na zítra si ukradl asi jen na splátku na tento týden, ale jestli dluží 200 táců, tak s ním bude ještě veselo.
@Didlinka33 píše:
Ale tak toto rozdělení by bylo dobréAle nevim, on tu svojí Sylvu, tak strašně miluje, tak se mi to nezdá
Tak že by zemřela Sylva? Přejede ji Mára v taxiku, když bude pod vlivem matčiny rajské.
@Renysek28 píše:![]()
pod vlivem matčiny rajské
mimochodem kdo je Sylva??
Tak podle všeho patří k Davidovi čili Lexovi, ale nevím, jestli manželka či přítelka, taky nevím, jestli se vyskytuje reálně nebo jen jako p. Kolombová ![]()
@Samamama píše:
@Martina84 Jo vidíš, na Pepana a jeho odrezování výfuku v obýváku na konferenčním stolku jsem zapomněla. S tím dluhem to bude asi ještě zajímavější, v té ukázce na zítra si ukradl asi jen na splátku na tento týden, ale jestli dluží 200 táců, tak s ním bude ještě veselo.
Nic neukradl.
@carambol Aha, tak to z té ukázky vypadalo, že to čorne… Sorry, Pepane. ![]()
@Blanka S píše:
Ten kluk jak v dnešních ukázkách u Máry v autě… jak říkal, že jde z lochuje to exmanžel Digy? pamatuju si ho to dobře?
jojo, to bude Tony - exmanžel Digi. Pokud si to dobře pamatuju, tak posílal Digi za kámošem Kikýnem, ten jí dával peníze na splacení jeho dluhů. A ten Kikýn je Mára…
@Samamama @Martina84 dekuji a klanim se :pankac
Ja nestiham aneb jaro prislo l nam