Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucka.honza píše:
Všechno fajn, akorát jim ty hokeje nějak nevychází. Raději neměli zmiňovat přesně kdo hraje
Včera to měli dobrý - Slovensko X Slovinsko, dneska jsem neregistrovala ![]()
@Didlinka33 píše:
Ale tak toto rozdělení by bylo dobréAle nevim, on tu svojí Sylvu, tak strašně miluje, tak se mi to nezdá
Nj, ale už začíná dělat scény, to bylo v nových dílech.. myslím, že Terezu má rád, ale zatím to neví ![]()
@lucka.honza No tam se zjevně ani nematurovalo. Běžná výuka, Hejlová v klidu doma marodí, ředitelka pohoda, učitelé mají volné hodiny v den, kdy maturují všichni z češtiny.
@KPKristy píše:
Dneska se mi zdálo, že spíš miluje někoho jinýho. Div mu slza neukápla…
jo, už jsem to tu psala včera, že to vypadalo, že žárlil
Ale tak, když se za toho Romana tak rve, tak to přeci hned neskončí..I když Davida přece taky milovala, takže by s ním dokázala být ![]()
@Lejaa píše:
Nj, ale už začíná dělat scény, to bylo v nových dílech.. myslím, že Terezu má rád, ale zatím to neví
No on dělá scény, protože tohle, co udělala odsuzuje, neví jak se k tomu má chlapec stavět..Nedokáže si to ve svém věrném vztahu představit ![]()
@lucka.honza píše:
@vokishka to je fakt, mají tam celkem lehárko
Ajo, to celkem nevychytali a já taky
Pepan dneska zase perlil, to se smál i manžel a to dělá pořád, jak je Ulice o ničem
![]()
@Didlinka33 píše:
No on dělá scény, protože tohle, co udělala odsuzuje, neví jak se k tomu má chlapec stavět..Nedokáže si to ve svém věrném vztahu představit
uvidíme ![]()
@Martina84 píše:
Ajo, to celkem nevychytali a já takyPepan dneska zase perlil, to se smál i manžel a to dělá pořád, jak je Ulice o ničem
![]()
![]()
přesně! Manžel se vždycky záhadně přimotá, když slyší Pepana na scéně ![]()
Muzu poprosit o maly telegraficky výcuc?
prisla js domu s detmi az v 8h.Tady bylo krasne a fakani :
nechteli domu
![]()
@1denca píše:
Teď koukám a teda to jak čumí ta holka z tý kavárny, to je něcoTo je super přístup poslouchat cizí hovory a koukala jak kdyby četla román z červený knihovny
A to měla dneska zavřenou pusu, jindy poslouchá s hubou dokořán…
Ten kluk jak v dnešních ukázkách u Máry v autě… jak říkal, že jde z lochu
je to exmanžel Digy? pamatuju si ho to dobře?
@Blanka S píše:
Ten kluk jak v dnešních ukázkách u Máry v autě… jak říkal, že jde z lochuje to exmanžel Digy? pamatuju si ho to dobře?
To nevím, ale napadlo mě, že zabije Máru. ![]()
@Anna766 Anča našla v prádelníku zatuchlé Frantovo prostěradlo, tak se provalilo, že jim kecal, Bedřich se poměrně rychle domákl, o co šlo a nechal si to pro sebe (i když ho nenapadlo, že holka ve Fr. posteli byla Skyler), Anče to pak práskla Růža, která slíbila, že to nepráskne, bestie
.
A pak už to bylo jen kolem Terezy, která se snažila sejít s Kuřízkem, aby mu řekla o Sabinině plánu odejít ze školy, on to mezitím od ní zjistil a pak říkal Tereze, ať ona kvůli tomu ze školy neodchází, že Sabina chce na nějakou soukromou konzervatoř, ať to s ní vydrží do konce roku. Nic jiného tam dnes snad ani nebylo.