Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
6.5.15 20:33
@vokishka píše:
Tak už vím, proč Anča nepeče v kuchyni, má tam prádelník. :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 20:34
@lucka.honza píše:
Všechno fajn, akorát jim ty hokeje nějak nevychází. Raději neměli zmiňovat přesně kdo hraje

Včera to měli dobrý - Slovensko X Slovinsko, dneska jsem neregistrovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.5.15 20:35
@Didlinka33 píše:
Ale tak toto rozdělení by bylo dobré ;) Ale nevim, on tu svojí Sylvu, tak strašně miluje, tak se mi to nezdá :nevim:

Nj, ale už začíná dělat scény, to bylo v nových dílech.. myslím, že Terezu má rád, ale zatím to neví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65118
6.5.15 20:35

@lucka.honza No tam se zjevně ani nematurovalo. Běžná výuka, Hejlová v klidu doma marodí, ředitelka pohoda, učitelé mají volné hodiny v den, kdy maturují všichni z češtiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
6.5.15 20:36
@KPKristy píše:
Dneska se mi zdálo, že spíš miluje někoho jinýho ;). Div mu slza neukápla…

jo, už jsem to tu psala včera, že to vypadalo, že žárlil :) Ale tak, když se za toho Romana tak rve, tak to přeci hned neskončí..I když Davida přece taky milovala, takže by s ním dokázala být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
6.5.15 20:38
@Lejaa píše:
Nj, ale už začíná dělat scény, to bylo v nových dílech.. myslím, že Terezu má rád, ale zatím to neví :mrgreen:

No on dělá scény, protože tohle, co udělala odsuzuje, neví jak se k tomu má chlapec stavět..Nedokáže si to ve svém věrném vztahu představit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
6.5.15 20:49

@vokishka to je fakt, mají tam celkem lehárko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
6.5.15 20:54
@lucka.honza píše:
@vokishka to je fakt, mají tam celkem lehárko

Ajo, to celkem nevychytali a já taky :P Pepan dneska zase perlil, to se smál i manžel a to dělá pořád, jak je Ulice o ničem :lol: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.5.15 21:02
@Didlinka33 píše:
No on dělá scény, protože tohle, co udělala odsuzuje, neví jak se k tomu má chlapec stavět..Nedokáže si to ve svém věrném vztahu představit ;)

uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.5.15 21:02
@Martina84 píše:
Ajo, to celkem nevychytali a já taky :P Pepan dneska zase perlil, to se smál i manžel a to dělá pořád, jak je Ulice o ničem :lol: :lol: :D

:lol: přesně! Manžel se vždycky záhadně přimotá, když slyší Pepana na scéně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
6.5.15 21:20

Muzu poprosit o maly telegraficky výcuc? :kytka: :andel: prisla js domu s detmi az v 8h.Tady bylo krasne a fakani : :mrgreen: nechteli domu :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
6.5.15 21:25
@1denca píše:
Teď koukám a teda to jak čumí ta holka z tý kavárny, to je něco :D To je super přístup poslouchat cizí hovory a koukala jak kdyby četla román z červený knihovny :D

A to měla dneska zavřenou pusu, jindy poslouchá s hubou dokořán…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
6.5.15 21:36

Ten kluk jak v dnešních ukázkách u Máry v autě… jak říkal, že jde z lochu :think: je to exmanžel Digy? pamatuju si ho to dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.5.15 21:42
@Blanka S píše:
Ten kluk jak v dnešních ukázkách u Máry v autě… jak říkal, že jde z lochu :think: je to exmanžel Digy? pamatuju si ho to dobře?

To nevím, ale napadlo mě, že zabije Máru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
6.5.15 21:43

@Anna766 Anča našla v prádelníku zatuchlé Frantovo prostěradlo, tak se provalilo, že jim kecal, Bedřich se poměrně rychle domákl, o co šlo a nechal si to pro sebe (i když ho nenapadlo, že holka ve Fr. posteli byla Skyler), Anče to pak práskla Růža, která slíbila, že to nepráskne, bestie :mrgreen:.
A pak už to bylo jen kolem Terezy, která se snažila sejít s Kuřízkem, aby mu řekla o Sabinině plánu odejít ze školy, on to mezitím od ní zjistil a pak říkal Tereze, ať ona kvůli tomu ze školy neodchází, že Sabina chce na nějakou soukromou konzervatoř, ať to s ní vydrží do konce roku. Nic jiného tam dnes snad ani nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí