Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Do Prahy či jiného velkého města? Možná po kvalitně odvedené tortuře ![]()
@Lupa Já jsem tam bydlela 3 roky těsně po revoluci a to byla Praha úžasná. Dole na Václaváku neustále někdo hrál, hodně tam byli ti Indiáni nebo co, v té době se objevily v kinech všechny ty americké filmy, chodili jsme z kina do kina, byla jsem na premiéře film Vrať se do hrobu. Všichni byli takoví optimističtí, protože si mysleli, že se konečně budeme mít fakt lépe, taková to byla jiná atmosféra. Vůbec se mi nechtělo pryč, ale bydlela jsem na ubytovně a byla těhotná. Vyhlídka na byt veškerá žádná.
@lovesmile píše:![]()
![]()
Ale já bych do Prahy teda dobrovolně fáááákt nelezla.
A to já zase jo, jsem z moravy a vždycky jsem říkala, že Praha je jediný místo kam bych se dokázala odstěhovat ![]()
@kam2 píše:
Holky, ale tak umřít může někdo až klidně v další sezoně. Tedy po hlavních prázdninách. Teď si myslím, že už to nikdo nebude. Byl by to tedy šok. Mohl by umřít pan Mareček, který tam je stejně jako paní Colombová. No a tchýně se nastěhuje k Márovi a Monice
Pan Mareček to by byla dobrá volba ![]()
@Anna766 píše:
Anebo to BUDE Mara a Monika zjisti ze je tehotna! A budouci babi Mareckova se ji nasysli domu a bude hlidat aby budouci matinka pripadne nenasavala![]()
Tak to by Monika za chvilku odešla za Márou, protože to by nemohla přežít takovou péči od matinky ![]()
Já z Prahy zmizela hned jak to šlo a to jsem tam narozená. vůbec mi nechybí a když tam mám 1-2× do roka jet tak jsem v depresi a těším se, až ji zase budu mít za zády. ![]()
@Lejaa píše:
Tak to v žádným případěVašek je jen jeden
(díky bohu)
Vole
![]()
@vokishka píše:
@luci.anka3 Nebo fakt Rozi, aby varovali všechny moraváky, aby konečně přestali lézt do Prahy.
Teď koukám a teda to jak čumí ta holka z tý kavárny, to je něco
To je super přístup poslouchat cizí hovory a koukala jak kdyby četla román z červený knihovny ![]()
Jéé a Anča z toho dělá, v 16 si myslím, že je to úplně normální. Ale ona všechno hooooodně prožívá ![]()
@1denca píše:
Teď koukám a teda to jak čumí ta holka z tý kavárny, to je něcoTo je super přístup poslouchat cizí hovory a koukala jak kdyby četla román z červený knihovny
Koukala jako tele, viď? Kdyby jí někdo tu ruku podrazil, tak si solidně rozbije čumák ![]()
Ale já si dneska všimla, jak moc je hezká! Má krásný oči a obočí ![]()