Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milánek chce investovat do australských vinic, samozřejmě, že Ružinými penězi. V ukázkách na pátek to vypadá, že Růža cukne a on bude opravdu hodně vzteklej…
@Fíková píše:Milánek chce investovat do australských vinic, samozřejmě, že Ružinými penězi. V ukázkách na pátek to vypadá, že Růža cukne a on bude opravdu hodně vzteklej…
bude hnusne, zamorduje matku a to je ta smrt ![]()
@Sherry
jj, to bude ono. Nějak potřebují udržet všechny ty policajty v Ulici…takže bude další vyšetřování mordu…
@me2dova píše:
@Sherry
jj, to bude ono. Nějak potřebují udržet všechny ty policajty v Ulici…takže bude další vyšetřování mordu…
anebo to kadlec pojede vyšetřovat do austrálie a miriam vezme sebou protože ta má hrůzu z alice..
![]()
Holky já si nemyslím, že by tam byla teď další vyšetřovačka. Tudíž si nemyslím, že Milánek zabije Růžu. Každou sezónu tam bývá jedno vyšetřování ne?
Loni smrt Kláry, letos major a Alice. Takže další zápletka s policií tam bude zase až příští sezónu…
Mě teda osobně nenapadá vůbec nikdo, kdo umře. Možná ta Růža, ale spíš to s ní sekne, až zjístí, že Milánek jí ukradl prachy a zmizel… nebo takněco.
@lovesmile píše: Ženy, vám se Frgálová fakt líbí?To teda čumím, my jsme se s manželem shodli, že je extrémně škaredá.
Ta herečka se mi líbí, ale v Ulici vypadá divně, jak je vymoděná. Měla jsem jí ráda ve VKV jako Aničku Peškovou nebo tak nějak ![]()
@KPKristy píše:
To nejde přehlédnout. Já mám Ikeu ráda, ale zase všeho s mírou. Ono taky 100% jejich výrobků není třeskutá kvalita
Možná proto, že je to tam levné a do těch jejich ateliérů to stačí. Tuhle jsem si všimla, že Kuřízek pije ze stejného hrnku jako máme doma na kafe ![]()
A nebo to bude ta Simona
na křečáky se sice neumírá, ale něco jsem zaslechla
@Lupa píše:
já kdykoli ho vidím, tak se mi stejně vybaví coby blbeček Lexa z Comebacku.. ale teď se z něj stává mravokárce
já mám ráda Oťase
![]()
Jo, jako Lexa byl výbornej, tenhle slušnák se mi moc nelíbí, taky mám radši Otíka a ty jeho blbý kecy ![]()
@MUFICE píše:
Jo, jako Lexa byl výbornej, tenhle slušnák se mi moc nelíbí, taky mám radši Otíka a ty jeho blbý kecy
Jo Otík je vtipnej
![]()
@Didlinka33 píše:
On přece jel na nějakou stáž ne? aspoň myslím..Něco kvůli těm jeskyním, jak dělal
Měl studovat semestr na VŠ v zahraničí, jsem zvědavá, jestli se tam ještě objeví ![]()
@Didlinka33 píše:
jo taky mě to napadlo, vypadalo to, že žárlí, ale třeba si prostě jen hraje na moralistu, že jemu by se to nikdy nestalo, dyť už je se Sylvou 5 let![]()
Taky mi přišlo, že žárlí a přitom má doma ženskou ![]()
Myslím, že umře Mára. Několikrát tam bylo zmíněno nebezpečí ohledně taxikaření, tak si myslím, že to nenechají jen tak.