Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
6.5.15 10:05
@veeeraf píše:
Jak se vám líbí pan učitel David :oops:?? Má hezký ruce :)

na ruce jsem nekoukala, ale nešel přehlídnout ten jebák mezi obočím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 10:08
@renduli píše:
Nějaká vztahovačná, ne? :mrgreen: :mrgreen:

Vztahovačná ne, ale už to tu v diskusi párkrát zaznělo. Něco ve smyslu „vy jste asi všechny děsně dokonalé, když tu každýho pomlouváte“. A přesně od těch samých, které tu čas od času napíšou, že to je přece jen seriál, tak ať si netrháme žíly :mrgreen:
Tak když drbeme seriál, je to špatně. Kdybychom to příliš hltaly, je to taky špatně. Skoro teda na zrušení diskuse, ne? O čem by to pak bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 10:09
@veeeraf píše:
Celkově všechny seriály od cest domů po ordinaci je ikea. Hrnečky, nábytek, dekorace..je toho až moc!!

Tak je to asi nejlevnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871

Ten Roman je sympaťák, ale hrát neumí. Ještě tak tu reklamu na Tesco, tam je jeho strop. Terezka to zvládá o poznání lépe a fakt ji to trápení věřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
@Didlinka33 píše:
na ruce jsem nekoukala, ale nešel přehlídnout ten jebák mezi obočím :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 10:10
@Didlinka33 píše:
na ruce jsem nekoukala, ale nešel přehlídnout ten jebák mezi obočím :mrgreen:

Fakt jo?? :lol:
Já na něj teda celkově moc nekoukám, páč se mi nelíbí, ale dneska se zaměřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.5.15 10:10
@Martina84 píše:
Ten Roman je sympaťák, ale hrát neumí. Ještě tak tu reklamu na Tesco, tam je jeho strop. Terezka to zvládá o poznání lépe a fakt ji to trápení věřím :)

Psaní mu jde o poznání lépe, ale na divadle to taková katastrofa není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
6.5.15 10:11
@KPKristy píše:
Já na něj teda celkově moc nekoukám, páč se mi nelíbí, ale dneska se zaměřím :mrgreen:

to prostě nešlo přehlídnout, v dnešním díle, jak bude stát před kůlnou mluvit Terezou, je to tam krásně vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.5.15 10:12
@KPKristy píše:
Já na něj teda celkově moc nekoukám, páč se mi nelíbí, ale dneska se zaměřím :mrgreen:

já kdykoli ho vidím, tak se mi stejně vybaví coby blbeček Lexa z Comebacku :D.. ale teď se z něj stává mravokárce :jazyk: já mám ráda Oťase :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 10:12
@Martina84 píše:
Ten Roman je sympaťák, ale hrát neumí. Ještě tak tu reklamu na Tesco, tam je jeho strop. Terezka to zvládá o poznání lépe a fakt ji to trápení věřím :)

Včera to bylo hrozný, no. Neměl hrát třeba nalitýho? Chvilku mi to tak přišlo. Holky tu psaly, že na divadle je dobrej, tak buď mu to nejde před kamerou nebo má tu roli nějak dementně napsanou. Těžko mu to uvěřit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
6.5.15 10:13

@KPKristy Zjevně se nechápeme, když necítíš ty hranice… a zbytečně dramatizuješ :lol: a manipuluješ se slovíčky.
To je ode mě tak vše, co si tohle téma zaslouží. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 10:13
@Didlinka33 píše:
to prostě nešlo přehlídnout, v dnešním díle, jak bude stát před kůlnou mluvit Terezou, je to tam krásně vidět :mrgreen:

Tak se musím soustředit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
6.5.15 10:14

@Didlinka33 ja si toho vsimla.na decku, vtom poradu jak je prevlecenej za kravu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.5.15 10:15
@e-lili píše:
@Didlinka33 ja si toho vsimla.na decku, vtom poradu jak je prevlecenej za kravu :mrgreen:

TELEfon :D je tele :D…jak říká tele, když zvedne telefon „má bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůcta“ :D

Příspěvek upraven 06.05.15 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
6.5.15 10:16

Tak jako Marie Doležalová píše na svém blogu, že bude navždycky Saša, tak Ruml je prostě Lexa, to už mu nikdo neodpáře:-) A ten jebák mezi obočím není jebák, má ho tam pořád, je to nějaké znaménko přes které mu ještě rostou chlupy, když se člověk podívá na jeho fotky, má to všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí