Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@me2dova já jsem si taky myslela, že to neni jebák, má to tam od úplnýho začátku ![]()
@veeeraf píše:
@me2dova já jsem si taky myslela, že to neni jebák, má to tam od úplnýho začátku
Nůůůda! Tak to se soustředit nemusím… ![]()
@Lupa píše:
TELEfonje tele
…jak říká tele, když zvedne telefon „má bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůcta“
Příspěvek upraven 06.05.15 v 10:16
Je to hrozna kravina a on tam dela sileny xichty
Taky me napadlo ze to tam ma porad. Nejak si nikoho extra neprohlizim
@me2dova píše:
Tak jako Marie Doležalová píše na svém blogu, že bude navždycky Saša, tak Ruml je prostě Lexa, to už mu nikdo neodpáře:-) A ten jebák mezi obočím není jebák, má ho tam pořád, je to nějaké znaménko přes které mu ještě rostou chlupy, když se člověk podívá na jeho fotky, má to všude.
já si toho nikdy nevšimla, až v dnešním díle to bylo
@me2dova píše:
Tak jako Marie Doležalová píše na svém blogu, že bude navždycky Saša, tak Ruml je prostě Lexa, to už mu nikdo neodpáře:-) A ten jebák mezi obočím není jebák, má ho tam pořád, je to nějaké znaménko přes které mu ještě rostou chlupy, když se člověk podívá na jeho fotky, má to všude.
já si toho nikdy nevšimla, až v dnešním díle to bylo fakt hodně vidět, tak třeba měl vytrhaný obočí, že se to zvýraznilo, ale je to teda možný, že jsem si jen toho nevšimla ![]()
Příspěvek upraven 06.05.15 v 10:23
Stejně si myslim, že má Terezu rád a nechce si to přiznat, už jen proto jak se tvářil a mluvil s ní před coolnou ![]()
@veeeraf píše:
Stejně si myslim, že má Terezu rád a nechce si to přiznat, už jen proto jak se tvářil a mluvil s ní před coolnou
jo taky mě to napadlo, vypadalo to, že žárlí, ale třeba si prostě jen hraje na moralistu, že jemu by se to nikdy nestalo, dyť už je se Sylvou 5 let
![]()
@Didlinka33 píše:
jo taky mě to napadlo, vypadalo to, že žárlí, ale třeba si prostě jen hraje na moralistu, že jemu by se to nikdy nestalo, dyť už je se Sylvou 5 let![]()
jojo, vypadalo to tak, jak se rychle zvednul.. ale tema recma me trochu stve. Neni to nic, co by se proste stat nemohlo…
@Didlinka33 píše:
na ruce jsem nekoukala, ale nešel přehlídnout ten jebák mezi obočím
to není jebák, ne? to je obočí mezi obočím ![]()
@Lejaa píše:
to není jebák, ne? to je obočí mezi obočím
trochu brežněv, noooo… ale na Vaška nemá ![]()
@Lupa píše:
trochu brežněv, noooo… ale na Vaška nemá
Tak to v žádným případě
Vašek je jen jeden
(díky bohu)
@Sherry píše:
Holky co myslíte že je s Václavem? kam zmizel?
On přece jel na nějakou stáž ne? aspoň myslím..Něco kvůli těm jeskyním, jak dělal ![]()