Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No prave. Mara se smal ze orezavatko na mrkev (??) a Lída „No jo, ale k padesatinam?“…nehlede na to, ze to hledaly na netu den pred oslavou, asi express dodani ![]()
@KPKristy píše:
Budu parafrázovat Oldu Říhu, tak nic ve zlém „jak jsi stará, tak jsi mladá“![]()
![]()
To je dobry, to neznam
to budu pouzivat
![]()
Jo tak jsem se chytla no…rano zapnuvsi si televizi, cekam a ono nic.
A proc? Protoze mame svatek a Ulici nedavaji
![]()
@Anna766 píše:
Jo tak jsem se chytla no…rano zapnuvsi si televizi, cekam a ono nic.A proc? Protoze mame svatek a Ulici nedavaji
![]()
A večer jo??
Přece, když Jitka loni slavila ty narozeniny, tak se tam dal dohromady Olda s Veverkou, ne? Teda pokud si to dobře pamatuju ![]()
Hmm, takže Milánek uvidí, že zmizla část peněz a rozhodně ho napadne, že jsou u Lišků, takže sbalí kilčo u máti a pro zbytek si s klíčema dojde k nim, paráda ![]()
Aha, tak Mára nechá kámoše spát ve svém autě… Proč mám ten dojem, že si s nim pak bude někdo vyřizovat účty, ale zrovna v autě bude Mára? ![]()
Hmmm, tak jsem viděla nový díl
Rozina bude mít doma průšvih kvůli falšovaným omluvenkám na tělák a Yveta Vsetín je Lucie :/ Markéta začne chodit s Harapesem…
@Lupa píše:Hmmm, tak jsem viděla nový dílRozina bude mít doma průšvih kvůli falšovaným omluvenkám na tělák a Yveta Vsetín je Lucie :/ Markéta začne chodit s Harapesem…
Tak to bude hustý!
No a Markéta mě teda překvapuje. To jsem zvědavá, jak se na to bude tvářit špičatá a Hložánek ml. ![]()
@Lupa škoda, docela se mi Markéta s mladým Hložánkem líbí. Docela se srovnal, chová se normálně, zodpovědně.
@Lupa píše:Hmmm, tak jsem viděla nový dílRozina bude mít doma průšvih kvůli falšovaným omluvenkám na tělák a Yveta Vsetín je Lucie :/ Markéta začne chodit s Harapesem…
Ty jo…
@lovesmile píše:Špičatá a Hložánek ml.
![]()
![]()
Tak to bude hustý!
No a Markéta mě teda překvapuje. To jsem zvědavá, jak se na to bude tvářit špičatá a Hložánek ml.