Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
10.5.15 10:07
@Anna766 píše:
@lovesmile @KPKristy @cell zeny Karel je proste Bozskej. Bajecna atmosfera.Jsem jak nabita elektrinou. :dance: :dance: :dance: jako predskokani Vagner family a pak Kaja. Neskutecne jsem se bavila a moje cerstva endoproteza zdatne prosla zkouskou. :pankac: :pankac:
:palec: Tak paráda! Hlavě že ses pobavila. :kytka:
Gotťák je prostě úžasný a hlavně je to sympaťák. Muselo to být super!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148672
10.5.15 12:56
@lovesmile píše: :palec: Tak paráda! Hlavě že ses pobavila. :kytka:
Gotťák je prostě úžasný a hlavně je to sympaťák. Muselo to být super!

Bylo :pankac: jsem tak tleskala az mam modrinu na leve dlani. Normalne mi tam praskla zilka :roll: ale stalo to za to :mavam:
Zitra musim rano skouknout obe ulice, snad me dite vykope z postele vcas :oops: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.5.15 07:48

Nevim, jestli to je pravda, ale ten kdo nechce spoiler at necte :)

http://www.extra.cz/…zlikvidovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
11.5.15 08:55

@Zzzzzz Maciuchová (102) :lol: :lol: :lol:
To zase psal určitě ten děsně „chytrý“ obtloustlý blbeček Novotný (IQ 50 :think: )

Já si ale myslím, že Miriam ze seriálu fakt odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
11.5.15 09:11

No pravděpodobný to je, že by mohla odejít. vždyť i před tou nehodou říkala, že už ve škole chce skončit.. že už toho má dost a tady to jí k tomu jenom utvrdilo… ale myslím, že zabít jí nenechají a umře Růža.. bude na nervy z toho jejího pitomce a jak jí furt hapruje tlak, tak jí tak moc naštve, že to s ní švihne.. nějak takhle si to teda já představuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
11.5.15 09:50

Ten jejich časopis Plesk mě baví :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
11.5.15 10:05

Ahoj, omlouvám se, že vám lezu do diskuse, ale na Ulici taky koukám a jedna věc mi furt nedává spát. :lol:
Když jsou záběry z kuchyně Moniky a Máry, tak jak tam maj tu vestavěnou mikrovlnku a troubu. Myslíte si, že je to pravý? Mně to příjde jako nějaká fototapeta.
Já vím, že je to blbost, ale vždycky, když je na to tam záběr, tak přemejšlím, jestli to je pravý. Už někdy ty spotřebiče používali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.5.15 10:28

Anča má sušičku a přesto dva dny po sobě žehlí? :think: Já myslela, že ze sušičky se to jen poskládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.5.15 10:51

@lovesmile ja jsem se taky zasmala :D… Jinak uz jak mluvila, ze pujde do duchodu, tak si myslim, ze fakt odejde…
@Raduš.ka44 tak Anca to musi mit vsechno dokonaly, kdyz je takova superzena ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
11.5.15 11:04

Holky prosím, 2 dny jsem neviděla.. Jak víte, že Yveta je fakt Lucie? CO se ještě stalo prosííím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148672
11.5.15 11:46
@PetaP píše:
Holky prosím, 2 dny jsem neviděla.. Jak víte, že Yveta je fakt Lucie? CO se ještě stalo prosííím :kytka:

Taky prosiiiim :kytka: vstavala jsem 10h. :cert: Mea culpa. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
11.5.15 12:49

jj, bude to v úterním díle. Yveta Vsetím je opravdu bohužel Lucie. Chudák Rozinka se jí kompletně se vším svěřuje. Vůbec nechápu, co s tím hodlají dělat :think: jako jestli to proti ní ta Lucie použije, tak to je v 15 letech fakt na střelení se do hlavy :(.. doufám, že si něco neudělá :( 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.5.15 12:51

bude to myslím v dnešním nebo v úterním díle:) Bude tam ukázáno jak sedí za Notebookem Lucie a píše jako Yveta@Anna766 @PetaP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
11.5.15 13:11
@PetraJ píše:
Ahoj, omlouvám se, že vám lezu do diskuse, ale na Ulici taky koukám a jedna věc mi furt nedává spát. :lol:
Když jsou záběry z kuchyně Moniky a Máry, tak jak tam maj tu vestavěnou mikrovlnku a troubu. Myslíte si, že je to pravý? Mně to příjde jako nějaká fototapeta.
Já vím, že je to blbost, ale vždycky, když je na to tam záběr, tak přemejšlím, jestli to je pravý. Už někdy ty spotřebiče používali?

Oni ne. Ale tuším, že doktor ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
11.5.15 14:47

Dneska jsem stihla oba díly, a že odejde Macjuchová je dost možný, už tam nemá moc co s Kadlecem předvíst, a tak je vylifrujou určitě někam do pryč. Jen ta Alice asi ještě něco předvede, říkala to ve Volejte novu :lol:…teď ale kdo se nastěhuje do té Miriam garsonky :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí