Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9450
11.5.15 20:44
@Meganie píše:
@JaneDoe Mám voyo, tam už to je.

Já taky. Ale nějak si nestrhli platbu a ted mi nejede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
11.5.15 20:44
@Samamama píše:
@renduli Jako Mastný mi přijde spíš svi. ě na bombu mezo oči, ale slizký ne, asi mám slovo slizký spojené s něčím jiným (třeba starý Hložánek je pro mě lepší představitel slizouna :mrgreen: ). Dnes, jak seděl Mastný v hospodě v košili s krátkým rukávem, tak jsem koukala, že se mu ty bicáky do rukávů sotva vejdou :P.

No, mě osobně se z Mastnýho rolujou fusekle, pro mě to je kus chlapa :P :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
11.5.15 20:52
@Terdul píše:
Mastnej je peknej. Ale Kveta je strasna. Dohromady to je ble.

Květa je strašná rašple :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
11.5.15 20:55

@Xiraxinek @Terdul jste me dostaly, se tu řeżu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.5.15 20:56

Dneska Mastný v tom tričánku 8o :roll:. A jaký taky dělá ksichty, všimly jste si? Už býval i hezčí :lol:

Květa je teda kalamitně nadržená :mrgreen:

A ten Tony, já nevím. Nevěřím, že se lidi mění o 180° :nevim:. Třeba překvapí, ale pochybuji, že tam tuhle roli zařadili, abychom viděli, jak vězení změní člověka k dobrému ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
11.5.15 20:57

@carambol to se mi taky občas stává :nevim:
@Xiraxinek Mně na Mastným vadí takový ty jeho úšklebky, jak nakřiví pusu, nevím jak to nazvat, ale dělá to strašně často. :D Jinak teda Květa je extrémně nesympatickej člověk. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
11.5.15 20:59

@Xiraxinek Netřeba se stydět, rozhodně je to pohledný chlap, holt má jen smůlu, že v roli Mastného moc sympatií vzbuzovat nebude, max. u Květy. To by mě zajímalo, jestli to dnes byla jejich první muchlovačka, protože ona se na něj před hospodou lepila tak, že mu nic jiného nezbývalo, než jí pokousat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
@KPKristy píše:
A ten Tony, já nevím. Nevěřím, že se lidi mění o 180° :nevim:. Třeba překvapí, ale pochybuji, že tam tuhle roli zařadili, abychom viděli, jak vězení změní člověka k dobrému ;)

já zatím věřím, že se změnil… nemyslela jsme si to do té doby než si zapisoval to pivko v kůlně když tam spal... raději škrtám, kdyby to bylo z úterka, už nevím přesně ze kterého dne to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669

Tak jsem skoukla oba představitele Tonyho a ten Jankovský má víc sviňáckej obličej. Jinak teda podoba je zarážející 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.5.15 21:00
@JaneDoe píše:
já zatím věřím, že se změnil… nemyslela jsme si to do té doby než si zapisoval to pivko v kůlně když tam spal... raději škrtám, kdyby to bylo z úterka, už nevím přesně ze kterého dne to je

Pivo je z dneška, taky mi to od něj přišlo dobrý. Ze začátku to spíš vypadalo, že tam začíná šmejdit a nakonec jen zapsal pivo. No uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
11.5.15 21:00

@JaneDoe Zapsané pivo bylo dnes. Já jen aby to nebylo jen rádoby gesto… jsem takový nevěřící Tomáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
11.5.15 21:03

@Samamama Taky nevěřím na takové napravení. Navíc když seděl víckrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
11.5.15 21:24
@Anna766 píše:
@Xiraxinek @Terdul jste me dostaly, se tu řeżu :mrgreen:

To je dobře :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
11.5.15 21:28

Uvidíme co s tím Tonym… Třeba fakt chtějí ukázat, že i opakovaný hajzlll se může změnit, třeba jako motivací mu může být Mára :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
11.5.15 21:34

Ono je to s Tonnym a jemu podobným těžké pokud mu někdo nepodá pomocnou ruku tak co udělá? nemá kde bydlet, práci tak hold ikdyž nechce tak ho situace dožene zas něco vykrást, aby přežil. To nijak neomlouvám jen si tu situaci představuju… jak stoupla drobná kriminalita po vyhlášení amnestie… prostě vypustily basy a ti lidi neměli kam jít, peníze atd… já sama jsem měla vykradený auto a chalupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí