Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20376
12.5.15 18:42

@KPKristy
ona to dá jako svatební dar i s hypotekou na lumíra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56284
12.5.15 18:46
@KPKristy píše:
Ale myslíš tolik? Já fakt nevím, kolik se dá našetřit, proto se tomu divím. Nepřekvapuje mě, že Růža má 300tisíc, to mi přijde reálný, ale přes milion? :nevim:

podle mě má dědictví po Stárkovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
12.5.15 18:47

A předtím měla dědictví i po Niklovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
12.5.15 19:03

Ta dura tam udělá bordel nebo hotel, cuza stara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
12.5.15 19:06

No teď na to koukám a Mastnýmu to šteluje v palici, ten od ní upustí, si myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.5.15 19:23

Holky, ted to poslouchám, a nepřijde vám, žejak si Rozina píše na tom FB, tak ten druhý hlas je Luciny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
12.5.15 19:24
@Daniellla píše:
Holky, ted to poslouchám, a nepřijde vám, žejak si Rozina píše na tom FB, tak ten druhý hlas je Luciny?

však to taky Lucina je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
12.5.15 19:25

@Daniellla Jo je to Lucie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
12.5.15 19:26

Jako me zajima jak dlouho to Roza chce jeste tutlat..vzdyt to neututla do smrti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.5.15 19:28

Jé, to už tam bylo dneska??Já přišla pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
12.5.15 19:36
@Fjodorka píše:
A z čeho usuzujete, že Květa chce pekařství? Mně přijde, že chce jen bábu natáhnout, ale s prodejem problém nemá. :nevim:

Ve skutečnosti ani neusuzuju, to jsem jen hodně povolila uzdu fantazii a představila si, jak si Květa z Ulice dělá Květaland :mrgreen:. Ale taky myslím, že chce jen odrbat Nyklovou a investovat do hospody, a jak se dnes ptala na ty byty, tak evidentně to nebude obyčejná hospoda, ten bordel, co tu padl, je dobrý tip :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.5.15 19:58
@Xiraxinek píše:
No teď na to koukám a Mastnýmu to šteluje v palici, ten od ní upustí, si myslim…

No jo, on potřeboval mít taky nějaký trumfy a teď to vypadá, že trumfy má jen Květák a on je jen loutka v jejích plánech, tak mu to šrotuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.5.15 20:00
@Daniellla píše:

Je to její hlas, ale teprve ode dneška. Včera to ještě všechno „mluvila“ Rozina, ode dneška je jasný, že kámoška ze Vsetína je Lucie, tak už tam dali její hlas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
12.5.15 20:22
@KPKristy píše:
Ale myslíš tolik? Já fakt nevím, kolik se dá našetřit, proto se tomu divím. Nepřekvapuje mě, že Růža má 300tisíc, to mi přijde reálný, ale přes milion? :nevim:

Moje babička má firmu ve stravování, dělá to už od revoluce a našetřeno má solidně, tak to beru tak nějak podle toho. :nevim: Kdyby Nyklová ušetřila ročně „JEN“ 100.000,– a to je nic, tak má za 25 let 2,5 mega. A to si myslím, že schová ročně víc. :think: Teda nevím, jak dlouho má Nyklová pekárnu, ale i tak… + nějaké to dědictví, jak píšou holky a máš to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
12.5.15 20:28
@lovesmile píše:
Moje babička má firmu ve stravování, dělá to už od revoluce a našetřeno má solidně, tak to beru tak nějak podle toho. :nevim: Kdyby Nyklová ušetřila ročně „JEN“ 100.000,– a to je nic, tak má za 25 let 2,5 mega. A to si myslím, že schová ročně víc. :think: Teda nevím, jak dlouho má Nyklová pekárnu, ale i tak… + nějaké to dědictví, jak píšou holky a máš to. :D

Ty jsi úplný finanční analytik :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí