Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Xiraxinek píše:
To je v pořádku, má nahradit Romanu, stačí, když bude blbě čumět
a pít kafe…
Digi mi nevadila. Spíš mi vadila ta její kamarádka Bety?? Nebo jak se jmenovala, ale já tu herečku nemusím vůbec. ![]()
@Raduš.ka44 píše:
Já pokaždé, když s Květou řeší cenu podílu pekárny, přemýšlím, proč si k tomu Nyklovka nevezme vlastního právníka.
@lovesmile píše:
To už jsem si taky říkala. Nyklová přece není tak hloupá, že by ji to nenapadlo.
@Moise píše:
Já ti nevím, nedovedu si vůbec představit podobnou osobu, jak vede vlastní podnik
Dávám všechny citace, aby bylo jasné, na co reaguji. Já se teda nedivím, že ji právník nenapadl, právě mi přijde dsot švihlá na to, aby ji to nenapadlo. A taky si neumím představit někoho podobnýho, jak vede kšeft se zaměstnanci, spoustou rozvozu… ![]()
@Silwinka87 píše:
Si myslí, že z ní potečou peníze no..Když je taková obchodnice![]()
Jasně že si to myslí. Baba bude potřebovat změnu v tom užívání prostor pro hospodu a Mastný by si to mohl nechat pěkně od ní zacálovat. Jako úplatek myslím. Nebo jí nabízel nějaké výrobní haly v Praze, ale bez výběrka to asi nepůjde, takže tam by Květa taky mohla přitlačit. Prachy, prachy, prachy…
@kometa32 ta ted hraje ve Vypravej ta Betyna. Ta byla taky pekne blba
)
Jo, Digi furt mlela a fakt mi tím lezla na nervy, takže se na ni strááášně těšim, aspoň bude na koho nadávat ![]()
A fakt se má Gigi vrátit, jo? ![]()
Já doufala, že ji tam jen zmíní a šmitec. Neměla jsem ji ráda a Maurerovou též nemusím. A taky nevím, co chtějí točit. Trable s Tonym? Tak to už snad nee ![]()
@Xiraxinek píše:
Jo, Digi furt mlela a fakt mi tím lezla na nervy, takže se na ni strááášně těšim, aspoň bude na koho nadávat
Jako by teď nebylo! Však tu nadáváme v jednom kuse
![]()
A nevíte, jestli se společně s Mauerovou vrátí i Ondra Brzobohatý? Tím by se úroveň seriálu výrazně zvedla:-)
Jinak ten Milánek je na pěst mezi voči.
@me2dova, nevím, jestli zrovna Brzobohatý má zapotřebí zase nalézat do Ulice. Pochybuji ![]()
@KPKristy píše:
@me2dova, nevím, jestli zrovna Brzobohatý má zapotřebí zase nalézat do Ulice. Pochybuji
no ta jeho Kuchařová bude asi dost finančně náročná, tak bych se nedivila, že by skočil po seriálu.
@me2dova píše:
A nevíte, jestli se společně s Mauerovou vrátí iOndra Brzobohatý? Tím by se úroveň seriálu výrazně zvedla:-)Jinak ten Milánek je na pěst mezi voči.
Doufám, že ne. ![]()
Si myslí, že z ní potečou peníze no..Když je taková obchodnice