Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
13.5.15 18:59

@KPKristy penízky dorazily, jsem ráda, že se knížka líbí, autorovi jsem poděkovala a měl velikou radost :D a můžu se chlubit, že jsem měla Kuřízka v obýváku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
13.5.15 19:13

Dámy prosiiim napište mi ve zkratce co se te Rozince stalo, vidim dnes díl asi po měsíci a vůbec nejsem v obraze. :-) Děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
13.5.15 19:28
@robínek píše:
a pít kafe…

a za rok otěhotnět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.5.15 19:46
@Lupa píše:
@KPKristy penízky dorazily, jsem ráda, že se knížka líbí, autorovi jsem poděkovala a měl velikou radost :D a můžu se chlubit, že jsem měla Kuřízka v obýváku :D
Áááááááááá, ty se máš!!! A jak vypadá v reálu?? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.5.15 19:51

@KPKristy Je to pěknej chlap, hlavně hrozně milej, my už se viděli dřív, ale teď jsem ho měla doma :D je vysokej a o hodně drobnější - hubenější, než vypadá v TV. Ale neskutečný sympaťák, miluje děti a každým dnem se mu narodí druhé mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.5.15 19:51

Ale ta Rozina je pošuk, fakt. Div, že jsem jí nefandila nahlas, aby to konečně vyblila :cert:
A Lucina :roll:. To je kunhuta hnusná. Doufám, že tam taky pak ukážou, že za zločin následuje trest…

Ovšem Adriana se chová jako trubice, Ediho od sebe akorát odežene. A jak tu někdo psal, že chápe její chování, že odmala neměla otce.. Já bych to i pochopila, kdyby se k němu jako k otci chovala, ale ona si ho přivlastňuje, flirtuje s ním. Ale Markéta dneska reagovala taky nepřiměřeně, zbytečně hysterčila. Podle mě možná zakrývá to, že Karel je znouze ctnost, že na jinýho nenarazí a mermomocí chce vztah :nevim:
Ale uvidíme, jak se všechno vyvine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.5.15 19:52
@Lupa píše:
@KPKristy Je to pěknej chlap, hlavně hrozně milej, my už se viděli dřív, ale teď jsem ho měla doma :D je vysokej a o hodně drobnější - hubenější, než vypadá v TV. Ale neskutečný sympaťák, miluje děti a každým dnem se mu narodí druhé mimi :)
:palec: to je super!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.5.15 19:58

Holky, zkopčím Vám sem info z fb, které Lukáš Jůza dal po předání knížek na svou zeď po předání knížek :D… 37 jich bylo s věnováním - 40 jen tak…

Dnes jsem v Hostivici osobně předal třicet sedm podepsaných knížek Pohádek kejklíře Kiliána paní Lucii, která pro své kamarádky zorganizovala obdivuhodnou hromadnou objednávku. Lucii a všem dalším maminkám a babičkám děkuji nejen za zájem o knížku, ale také za milé dárky, které jsem od nich dostal.
Má knížka je hostivický bestseler :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.5.15 20:36
@Lupa píše:
@KPKristy Je to pěknej chlap, hlavně hrozně milej, my už se viděli dřív, ale teď jsem ho měla doma :D je vysokej a o hodně drobnější - hubenější, než vypadá v TV. Ale neskutečný sympaťák, miluje děti a každým dnem se mu narodí druhé mimi :)

Tak to je fajn. Podle stylu psaní bych taky řekla, že je to milej člověk a sympaťák. A je teda jasný, proč mu jdou reklamy s dětma a nejde mu záletník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
13.5.15 20:56
@Lupa píše:
Holky, zkopčím Vám sem info z fb, které Lukáš Jůza dal po předání knížek na svou zeď po předání knížek :D… 37 jich bylo s věnováním - 40 jen tak…Dnes jsem v Hostivici osobně předal třicet sedm podepsaných knížek Pohádek kejklíře Kiliána paní Lucii, která pro své kamarádky zorganizovala obdivuhodnou hromadnou objednávku. Lucii a všem dalším maminkám a babičkám děkuji nejen za zájem o knížku, ale také za milé dárky, které jsem od nich dostal.
Má knížka je hostivický bestseler :)
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
13.5.15 21:36
@Fjodorka píše:
Jen k tomu donášení - já tedy starší ségru vždycky kryla, když třeba nešla do školy, nikdy jsem na ni nedonášela. Na mě donášel bratranec, ale toho jsem pak zbila, tak to pak už nedělal :lol:

my se bratrance bály zmlátit… aby to nevyžvanil :-)
jako věřím, že někteří sourozenci spolu drží. Ale tohle je závažný, a myslím, že on si to uvědomuje.
Nebo jsem ovlivněná sourozenci z okolí, tohle by prostě vyžvanili.
A Rozinka nechodí do kostela? Tam by se vyzpovídala a farář by mohl pomoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
13.5.15 21:39
@robínek píše:
Tak to je fajn. Podle stylu psaní bych taky řekla, že je to milej člověk a sympaťák. A je teda jasný, proč mu jdou reklamy s dětma a nejde mu záletník :mrgreen:

To jde na něm hodně znát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
13.5.15 21:44

Hostivice žijí kejklířem :mrgreen:

veřejně, před nastoupenou jednotkou, udílím pochvalu „uličnici“ Lucii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
13.5.15 21:46

@Lupa Ano, ještě jednou děkuju za všechny maminky :mavam: :srdce: :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
13.5.15 21:52
@AndrejkaS píše:
@Gorlami když ono je to těžký, Rozina slyšela, jak se o těch otázkách baví celá třída, tak žije v domění, že v tom celá třída jede. A sama je přesvědčená o tom, že ve Vsetíně by se jí to nikdy nestalo, tak se radši svěří „kamarádce“ ze Vsetína než spolužačce z Prahy… kdo nezažil, nepochopí

Mne se prave zda, ze kdyz poslouchala za dverma, tak Franta rekl Lucine at uz toho necha, ze je trapna :nevim:. A vzhledem k tomu, ze uz jednou ji Lucie dostala smskama, tak by mela byt opatrnejsi a nezacit si psat tolik osobnich veci s nekym, koho vubec nezna. Ta „holka ze Vsetina“ urcite nema na profilu ani jednu fotku, tkz to by ji melo byt sakra podezrely.
Nicmene doufam, ze se to Lucii vrati i s uroky a Roza se da opet do kupy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí