Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy penízky dorazily, jsem ráda, že se knížka líbí, autorovi jsem poděkovala a měl velikou radost
a můžu se chlubit, že jsem měla Kuřízka v obýváku ![]()
Dámy prosiiim napište mi ve zkratce co se te Rozince stalo, vidim dnes díl asi po měsíci a vůbec nejsem v obraze.
Děkuji! ![]()
@Lupa píše:Áááááááááá, ty se máš!!! A jak vypadá v reálu??
@KPKristy penízky dorazily, jsem ráda, že se knížka líbí, autorovi jsem poděkovala a měl velikou radosta můžu se chlubit, že jsem měla Kuřízka v obýváku
@KPKristy Je to pěknej chlap, hlavně hrozně milej, my už se viděli dřív, ale teď jsem ho měla doma
je vysokej a o hodně drobnější - hubenější, než vypadá v TV. Ale neskutečný sympaťák, miluje děti a každým dnem se mu narodí druhé mimi ![]()
Ale ta Rozina je pošuk, fakt. Div, že jsem jí nefandila nahlas, aby to konečně vyblila ![]()
A Lucina
. To je kunhuta hnusná. Doufám, že tam taky pak ukážou, že za zločin následuje trest…
Ovšem Adriana se chová jako trubice, Ediho od sebe akorát odežene. A jak tu někdo psal, že chápe její chování, že odmala neměla otce.. Já bych to i pochopila, kdyby se k němu jako k otci chovala, ale ona si ho přivlastňuje, flirtuje s ním. Ale Markéta dneska reagovala taky nepřiměřeně, zbytečně hysterčila. Podle mě možná zakrývá to, že Karel je znouze ctnost, že na jinýho nenarazí a mermomocí chce vztah ![]()
Ale uvidíme, jak se všechno vyvine…
@Lupa píše:
@KPKristy Je to pěknej chlap, hlavně hrozně milej, my už se viděli dřív, ale teď jsem ho měla domaje vysokej a o hodně drobnější - hubenější, než vypadá v TV. Ale neskutečný sympaťák, miluje děti a každým dnem se mu narodí druhé mimi
Holky, zkopčím Vám sem info z fb, které Lukáš Jůza dal po předání knížek na svou zeď po předání knížek
… 37 jich bylo s věnováním - 40 jen tak…
Dnes jsem v Hostivici osobně předal třicet sedm podepsaných knížek Pohádek kejklíře Kiliána paní Lucii, která pro své kamarádky zorganizovala obdivuhodnou hromadnou objednávku. Lucii a všem dalším maminkám a babičkám děkuji nejen za zájem o knížku, ale také za milé dárky, které jsem od nich dostal.
Má knížka je hostivický bestseler ![]()
@Lupa píše:
@KPKristy Je to pěknej chlap, hlavně hrozně milej, my už se viděli dřív, ale teď jsem ho měla domaje vysokej a o hodně drobnější - hubenější, než vypadá v TV. Ale neskutečný sympaťák, miluje děti a každým dnem se mu narodí druhé mimi
Tak to je fajn. Podle stylu psaní bych taky řekla, že je to milej člověk a sympaťák. A je teda jasný, proč mu jdou reklamy s dětma a nejde mu záletník ![]()
@Lupa píše:
Holky, zkopčím Vám sem info z fb, které Lukáš Jůza dal po předání knížek na svou zeď po předání knížek… 37 jich bylo s věnováním - 40 jen tak…Dnes jsem v Hostivici osobně předal třicet sedm podepsaných knížek Pohádek kejklíře Kiliána paní Lucii, která pro své kamarádky zorganizovala obdivuhodnou hromadnou objednávku. Lucii a všem dalším maminkám a babičkám děkuji nejen za zájem o knížku, ale také za milé dárky, které jsem od nich dostal.
Má knížka je hostivický bestseler
@Fjodorka píše:
Jen k tomu donášení - já tedy starší ségru vždycky kryla, když třeba nešla do školy, nikdy jsem na ni nedonášela. Na mě donášel bratranec, ale toho jsem pak zbila, tak to pak už nedělal
my se bratrance bály zmlátit… aby to nevyžvanil ![]()
jako věřím, že někteří sourozenci spolu drží. Ale tohle je závažný, a myslím, že on si to uvědomuje.
Nebo jsem ovlivněná sourozenci z okolí, tohle by prostě vyžvanili.
A Rozinka nechodí do kostela? Tam by se vyzpovídala a farář by mohl pomoci…
@robínek píše:
Tak to je fajn. Podle stylu psaní bych taky řekla, že je to milej člověk a sympaťák. A je teda jasný, proč mu jdou reklamy s dětma a nejde mu záletník
To jde na něm hodně znát ![]()
Hostivice žijí kejklířem ![]()
veřejně, před nastoupenou jednotkou, udílím pochvalu „uličnici“ Lucii
@AndrejkaS píše:
@Gorlami když ono je to těžký, Rozina slyšela, jak se o těch otázkách baví celá třída, tak žije v domění, že v tom celá třída jede. A sama je přesvědčená o tom, že ve Vsetíně by se jí to nikdy nestalo, tak se radši svěří „kamarádce“ ze Vsetína než spolužačce z Prahy… kdo nezažil, nepochopí
Mne se prave zda, ze kdyz poslouchala za dverma, tak Franta rekl Lucine at uz toho necha, ze je trapna
. A vzhledem k tomu, ze uz jednou ji Lucie dostala smskama, tak by mela byt opatrnejsi a nezacit si psat tolik osobnich veci s nekym, koho vubec nezna. Ta „holka ze Vsetina“ urcite nema na profilu ani jednu fotku, tkz to by ji melo byt sakra podezrely.
Nicmene doufam, ze se to Lucii vrati i s uroky a Roza se da opet do kupy ![]()