Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50147
14.5.15 20:55
@lovesmile píše:
Moje babička má firmu ve stravování, dělá to už od revoluce a našetřeno má solidně, tak to beru tak nějak podle toho. :nevim: Kdyby Nyklová ušetřila ročně „JEN“ 100.000,– a to je nic, tak má za 25 let 2,5 mega. A to si myslím, že schová ročně víc. :think: Teda nevím, jak dlouho má Nyklová pekárnu, ale i tak… + nějaké to dědictví, jak píšou holky a máš to. :D

Ještě k tomu může mít stavební a životní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
14.5.15 20:56
@Lupa píše:
@KPKristy penízky dorazily, jsem ráda, že se knížka líbí, autorovi jsem poděkovala a měl velikou radost :D a můžu se chlubit, že jsem měla Kuřízka v obýváku

JÉÉÉÉÉ 8) Každopádně velké díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.5.15 20:58
@Eiculinka píše:
@KPKristy @Zuzaa aha, no on ho tam totiž Milda zamykal zvlášť…

To se zamyká zvlášť. Alespoň my to tak máme. Dokonce je k tomu jiný klíč. Zvenku klíčem, zevnitř se jen otočí páčka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.5.15 21:02
@MUFICE píše:
Ještě k tomu může mít stavební a životní ;)

A vkladní knížky a spořící účty a já nevím co ještě.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.5.15 21:04
@lovesmile píše:
A vkladní knížky a spořící účty a já nevím co ještě.. :mrgreen:

Tak aby už pomalu začala vypovídat lhůty a ukončovat smlouvy, aby na něco nezapomněla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
14.5.15 21:21
@me2dova píše:
@KPKristy
Tak slyšel jen Rózu, dokonce jí varoval a ona si nedala pokoj. Divím se, že jí ta kravka stála za to.Jinak jsem zklamaná. Doufala jsem, že Franta uvidí Milana, jak u nich krade a že se to nějak vyhrotí tímto směrem. Ale neviděl ho, takže linka bude taková, že si Růža přijde v pondělí pro peníze a všichni se budou divit, že nejsou. Milánek předtím mámu varoval, že je Anča zlodějka a že jí ty peníze nevrátí, takže bude volat- já jsem ti to říkal! Pak si odletí do Austrálie a Růža přijde o poslední lidi, kterým mohla věřit.

No, to jsme zvědavá, jestli se přijde na to, že ty prachy ukradl vyčůraný Milánek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.5.15 21:49
@KPKristy píše:
Tak aby už pomalu začala vypovídat lhůty a ukončovat smlouvy, aby na něco nezapomněla :pankac:

Jj, hlavně to taky nějakou dobu trvá, tak aby dřív nenatáhla ráfy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.5.15 21:51
@lovesmile píše:
Jj, hlavně to taky nějakou dobu trvá, tak aby dřív nenatáhla ráfy. :mrgreen:

Právě! Jestli má ulito na spořícím účtě s půlroční výpovědní lhůtou, tak to by mohla buď natáhnout krovky nebo by se na ni Květa dávno vyprdla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
14.5.15 21:54

@KPKristy ta to ma doma jistě zašitý v polštáři. Jako Růža :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.5.15 21:55
@Kaara píše:
@KPKristy ta to ma doma jistě zašitý v polštáři. Jako Růža :mrgreen:

No, jestli má přes milion, tak to je sakra tučnej polštář. Ten bych brala… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
14.5.15 21:57

Tak hurá, Růža prozřela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
14.5.15 22:00
@Janča005 píše:
„@Lupa“ Také se přidávám, knížka dnes došla a už se těšíme na večer jak si počtem, věnování je moc pěkný, dokonce Kuřízek napsal i něco navíc za což mu moc děkuji :)

Copak přidal? Já mám jiné věnování, ale jméno sedí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
14.5.15 22:04
@KPKristy píše:
To se zamyká zvlášť. Alespoň my to tak máme. Dokonce je k tomu jiný klíč. Zvenku klíčem, zevnitř se jen otočí páčka..

Presne tak, je k tomu jiny klíč, neni to propojene se zámkem dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
14.5.15 22:05

@Fíková konečně!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.5.15 22:19

Já to nějak nechápu s těma Růžinýma prachama- mluvilo se, že má asi 300 tis. (teda odhadoval to Milánek, ona na to nic neřekla, tak jsem myslela, že to souhlasí). K Liškům si dala 180 tis., přitom teď se mluví tak, jako že doma už nic nemá, Milánkovi to ještě nedala, účet v bance nemá…Tak má 300 tis. nebo jen 180? Teď už teda nemá nic, když jí to synáček zdulil, ale kolik teda měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí