Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
15.5.15 10:14
@Janča005 píše:
Já jsem měla napsáno jen -pro Honzíčka - a kuřízek tam ještě připsal- ať se ti pohádky líbí- tak jsem z toho měla fakt radost potěšilo mě to a v obyváku bych ho teda taky chtěla mít :) aspoň na kafíčko… :lol:

Taky jsem měla napsané je jméno a dopsal - ať Ti tyhle pohádky udělají radost. Mám z toho radost jak malá holka jak kdyby to bylo pro mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.5.15 10:17

Já mám taky pěkné věnování, ušila ho na mě Lupa - pro Ondru, Matěje a jejich maminku Kristýnku :oops: :D

Jinak mi teď volal muž, že potkal v práci Zděňka Trošku a mně se nejdřív vybavil Kuřízek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
15.5.15 11:07

@anadie @KPKristy jsem ráda, že máte radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
15.5.15 11:15

U nás už měl asi unavenou ruku a napsal jen věnování se jmény :mrgreen:. Ale nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
15.5.15 11:16

@Moise já myslím, že přidával hlavně u jednoho jména :D ale jeho „krasopis“ mě dostává :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.15 11:29
@Raduš.ka44 píše:
Tak to trochu přepískli. Chlap, co si všimne obráceného ubrusu, neexistuje! :lol:

Já mám obavu, že mýho by nechal naprosto chladnýho i vysypanej květináč. Natož nějakej obrácenej hadr - ubrus na stolku.

• Citovat
  • Upravit
148
15.5.15 11:39
@Lupa píše:
já myslím, že přidával hlavně u jednoho jména :D ale jeho „krasopis“ mě dostává :D

Opravdu mám velkou radost. Ještě jednou velký díky.
Manžel se ptal kdo to psal jestli nějaký prvňák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
15.5.15 11:43

Tak jsem viděla pondělní díl a příjemně mě překvapilo, jak rychle a svižně uzavřeli kapitolu- Milánkova krádež. Růže to docvaklo celkem hned, jakmile si vzpomněla, že Milánek má od Lišků klíče a Milánek to bez obalu přiznal. Že jí ty peníze vlastně zachránil, dal si je na svůj účet a když bude mamka potřebovat, bude jí z nich přispívat k důchodu. Bála jsem se, že se povleče zase dlouhé vyšetřování kdo to čmajzl a Liškovi to budou muset Růže splácet a budou z toho všichni na prášky. Tohle mělo grády, tak to potěšilo. Ale Růži mi bylo líto, to prozření, že její jediné dítě je svině, musí být kruté…

V ukázkách na úterý to vypadá, že Eddie odmítne Zorku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
15.5.15 11:51

@me2dova jezis, jestli ji odmitne bude vůl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
15.5.15 11:53

@spirunka
tak mně to naopak přijde férový. Pořád je ve vztahu s Adrianou, ne? Slušní lidi to řeší tak, byť se to v seriálech moc nenosí, že nejdřív ukončí jeden vztah…a pak se případně ženou do dalšího. Musím říct, že oproti další očekávané nevěře, by to byla příjemná změna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
15.5.15 12:04

@spirunka odmítne, ale myslím, že je nalomený, že se mu Zorka líbí a do aktivit s Adrianou se nutí kvůli svědomí, víc společného toho má se Zorkou. Jak se na zemi málem políbili, tak bylo vidět, že mu to lhostejné není a že to s ním zamávalo… a když jsme u toho, tak mě fakt pobavilo, jak uklouzla a majzla ho krabicí po hlavě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
15.5.15 12:10

@me2dova jako jasny, ze by Adrianu poslal do haje nejdriv a verim tomu, ze Eddie by tu udelal slusne a setrne, ale me k nemu jde Zorka daleko vic a nemusel by ji odmitat, jen rict, ze si nejdriv vse vyrika s Adrianou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.5.15 12:13
@me2dova píše: Tak jsem viděla pondělní díl a příjemně mě překvapilo, jak rychle a svižně uzavřeli kapitolu- Milánkova krádež. Růže to docvaklo celkem hned, jakmile si vzpomněla, že Milánek má od Lišků klíče a Milánek to bez obalu přiznal. Že jí ty peníze vlastně zachránil, dal si je na svůj účet a když bude mamka potřebovat, bude jí z nich přispívat k důchodu. Bála jsem se, že se povleče zase dlouhé vyšetřování kdo to čmajzl a Liškovi to budou muset Růže splácet a budou z toho všichni na prášky. Tohle mělo grády, tak to potěšilo. Ale Růži mi bylo líto, to prozření, že její jediné dítě je svině, musí být kruté…V ukázkách na úterý to vypadá, že Eddie odmítne Zorku…

No, mně teda moc potěšující nepřijde, že Milan prachy stopil s tím, že z nich bude mámě přispívat 8o. Co to je za svini zku*venou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.5.15 12:14
@me2dova píše:
@spirunka
tak mně to naopak přijde férový. Pořád je ve vztahu s Adrianou, ne? Slušní lidi to řeší tak, byť se to v seriálech moc nenosí, že nejdřív ukončí jeden vztah…a pak se případně ženou do dalšího. Musím říct, že oproti další očekávané nevěře, by to byla příjemná změna…

Taky by mi to přišlo jako příjemná změna, kdyby se někdo nejprve rozešel a teprve potom začal nový vztah :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
15.5.15 12:18

@KPKristy
Tak tohle samozřejmě potěšující není. Potěšující je, že se rychle zjistilo, že je má on a nezničí to vztahy mezi Liškovými a Růžou. Bála jsem se, že mámě řekne- „vidíš, já tě varoval, že ti ty prachy ukradnou!“, odletí si do Austrálie a Růža tu zůstane bez peněz a úplně opuštěná, protože jedna její kamarádka- Niklová- ji vyhodila z práce a druhá její kamarádka- Anča- ji obrala o životní úspory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí