Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gorlami píše:
Mne prislo, ze maji podobny tvar obliceje, ostry rysy a velky frnaky; pusy jsem si nevsimla
.
Priste se budu soustredit na tu jeho tlamicku teda
Ksicht ne, zato mají velice podobný intelekt ![]()
S duchodakem si to predstavuji jak Hurvajz válku…dan přihlášku a hned nastoupí, to tak. Ceka se několik let, coz mi k Ruzenine veku prijde adekvátní, navíc nastup se da posunovat(resime x let s babi, ted uz se nastehuje)… Však Beda uz to taky Andule minule řekl, jestli jako furt musí řešit všecko…mi přijde, ze ona se o nic jiného nestará…furt ruza ruza…no a teď bylinky ![]()
@Moise píše:Tak jsem koukla na úterní díl a podle mě v tom Eddie docela lítá, ale asi ho žere černé svědomí, když mu Adriana pomáhá a vlastně u ní bydlí a živí ho… jinak vtipná byla scénka, kdy Anča navrhne Frantovi, že by mohl v rámci rozveselení Růži ji vzít do kina. Když se začal ofrňovat, tak prý nemá mít strach, Skyler se to nedozvíPříspěvek upraven 16.05.15 v 00:10![]()
A v úterý zase kuřízek
![]()
Franta s Růžou do kina? Ta Anča je opravdu blbka, kdo to píše? To si nedovedu představit ani ve snu, že by matka řekla puberťákovi ať jde do kina s důchodkyní ![]()
Svaté Anně už vážně chybí jen ta svatozář, přeji ji ať pořádně spadne na hubu, aspoň nebude svůj frňák strkat kam nemá
Ta její až vlezlá ochota mě vážně vytáčí ![]()
@Renysek28 píše:
Svaté Anně už vážně chybí jen ta svatozář, přeji ji ať pořádně spadne na hubu, aspoň nebude svůj frňák strkat kam nemáTa její až vlezlá ochota mě vážně vytáčí
Souhlas-úplně vymaštěná
![]()
@Terdul píše:Hlavně v úterý, jak si Tereza píše s Kuřízkem a chystá se spát, tak čas odesílaných a přijímaných zpráv je kolem 15:36.
No co, můj chlap chodí touto dobou z práce a je schopen si vlézt do postele a spát ![]()
@Zuzaa píše:
Ksicht ne, zato mají velice podobný intelektS duchodakem si to predstavuji jak Hurvajz válku…dan přihlášku a hned nastoupí, to tak. Ceka se několik let, coz mi k Ruzenine veku prijde adekvátní, navíc nastup se da posunovat(resime x let s babi, ted uz se nastehuje)… Však Beda uz to taky Andule minule řekl, jestli jako furt musí řešit všecko…mi přijde, ze ona se o nic jiného nestará…furt ruza ruza…no a teď bylinky
Jo, někdo čeká i 10 let, navíc v Praze ![]()
@Terdul píše:Hlavně v úterý, jak si Tereza píše s Kuřízkem a chystá se spát, tak čas odesílaných a přijímaných zpráv je kolem 15:36.
Tak to jsem si nevšimla
Spíš mě zarazilo, že má položený notebook v posteli a chystá se spát ![]()
@Zuzaa píše:
Ksicht ne, zato mají velice podobný intelektS duchodakem si to predstavuji jak Hurvajz válku…dan přihlášku a hned nastoupí, to tak. Ceka se několik let, coz mi k Ruzenine veku prijde adekvátní, navíc nastup se da posunovat(resime x let s babi, ted uz se nastehuje)… Však Beda uz to taky Andule minule řekl, jestli jako furt musí řešit všecko…mi přijde, ze ona se o nic jiného nestará…furt ruza ruza…no a teď bylinky
Mě tam ta Anča úplně vytáčí ![]()
Hlavně s tím klíčem, jak ho dala Růženě
Tohle mi oznámit můj chlap, jako že dal klíč svýmu kamarádovi, tak ho zašlapu do země. Ty dvě se fakt našly, svatá Anča a vlezlá Růžena. A teď to Anča má, jsem zvědavá jak se to vyřeší s těma penězma ![]()
@MUFICE píše:
Tak to jsem si nevšimla![]()
![]()
Spíš mě zarazilo, že má položený notebook v posteli a chystá se spát
Tak nemusela se chystat spát. prostě si jen lehla a přemýšlela.
@Terdul píše:
A sviti si pritom lampickou?
Nesviti.. my ji nemame ![]()
Anča mohla přitlačit na Milana a říct mu, že jestli nevrátí ty peníze, tak na něj zavolají policajty a obviní ho za krádež a vloupání do cizího bytu. Růžena je pitomá, že nechtěla volat poldy
![]()
@MUFICE
To si myslím, že by nefungovalo, protože Milánek jednak ví, že máma by ho na policii nikdy neudala, druhak je na odletu do Austrálie a mezinárodní kauza z toho asi nebude a za třetí by se to hrozně složitě dokazovalo. Vůbec nevím, jak by to bylo právně, jestli se to dá označit za vloupání, když si odemkl klíčema, které Liškovi dali dobrovolně jeho mámě a jeho máma je dala dobrovolně jemu a vlastně Liškům nevzal nic, co by bylo jejich. Myslím, že dobrý právník by ho z toho vysekal…
Myslím, že je to porušování domovní svobody a určitě by to policie řešila.
@Meganie píše:
Mně teda přijde úplně nesmyslný, že na to, jak je Praha velká, tak všichni ví, kde je hospoda u Henryho…To teda musí bejt vyhlášenej lokál.
![]()
Teď mám na myslli, jak se Pešek chce sejít se Šmýdem a říká mu, že se sejdnou u Henryho…„Víte kde to je, ne?“
to je celorepublikově vyhlášená hospoda. ![]()