Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terdul píše:
Ano. A i kdyby nebylo po vyucovani, kolikrat jsem byla na patre sama, protoze odpoledne uz nebylo tolik trid a mely vyucovani v uplne jine casti budovy.
Však ano..Škola je veliká, není zase takový problém, že odpoledne jsi jako učitelka na patře sama..
@Terdul píše:
Ano. A i kdyby nebylo po vyucovani, kolikrat jsem byla na patre sama, protoze odpoledne uz nebylo tolik trid a mely vyucovani v uplne jine casti budovy.
Jo, to je omyvatelný nátěr..
No ja vam nevim, cestou tam potka spoustu lidi a pak behem par minut je skola uplne vylidnena
. My jsme se treba vzdycky dlouho jeste flakali v satne nebo pred skolou. A pokud teda byla uplne posledni hodina, jak to Alice zjistila? Nebo to byla uplna nahoda, ze ji sla napadnout po posledni vyucovaci hodine posledni tridy, kterych tam je desitek?
Nebo si nekde zjistila rozvrh vsech trid? ![]()
Ale tak hlavne, ze chuj Matous prozrel ![]()
Edit: A kdyz teda uz bylo po vyucovani, jak vedela, ze Miriam bude dodelavat nejake resty a nebude uz taky pryc ze skoly jako uplne vsichni ostatni?!? ![]()
@Gorlami takhle šiblýmu člověku je asi úplně šumák, jestli jí u toho někdo uvidí
a není to nic nereálného, blbá shoda okolností, to se stává i v běžném životě ![]()
@AndrejkaS Jj, nahoda je blbec. Taky myslim, ze vubec nic neplanovala, ale je to trochu divny, ze ji to krasne vyslo na uplne posledni zvoneni a Miriam zrovna uplne sama ve skole dodelava resty.
Tak paní profesorka je taková poctivka, že nechodí hned po zvonění domů. Navíc se to stalo na čarodky, ne? Tak všichni pospíchali někam na oheň (nebo do hospody), když se druhý den do školy nešlo.
@Terdul píše:
@carambol vzhledem k tomu, ze ve vsech rodinach v tu dobu svitili a vecereli, tak bych rekla, ze uz je vecer. Ona taky svitila, zachumlala se a zavrela oci. Tohle neni bezny postup pul 4. odpo.
Tak toho si pri natáčení asi nevsimli, ale určitě to bylo mysleno, ze je večer a jde spát. ![]()
@Gorlami píše:
No ja vam nevim, cestou tam potka spoustu lidi a pak behem par minut je skola uplne vylidnena. My jsme se treba vzdycky dlouho jeste flakali v satne nebo pred skolou. A pokud teda byla uplne posledni hodina, jak to Alice zjistila? Nebo to byla uplna nahoda, ze ji sla napadnout po posledni vyucovaci hodine posledni tridy, kterych tam je desitek?
Nebo si nekde zjistila rozvrh vsech trid?
Ale tak hlavne, ze chuj Matous prozrel
Edit: A kdyz teda uz bylo po vyucovani, jak vedela, ze Miriam bude dodelavat nejake resty a nebude uz taky pryc ze skoly jako uplne vsichni ostatni?!?
No naše škola má třeba rozvrhy na školním webu, včetně suplování a to se nemusíš ani přihlašovat, prostě volně přístupné. Takže si nemyslím, že to byla náhoda. Navíc ona měla s sebou jen nůž, kdyby byla Miriam v kabinetě třeba ještě s někým, Alice by nemusela udělat vůbec nic. Ale karty se jí nahrály dobře. Mě se taky stane, že někoho chci potkat, myslím na něj, a povede se to ![]()
To by mě teda zajímalo, kdo ještě schovává peníze pod stolem? To je snad první místo, kam zloději jdou, ne??
Tak dneska mi bylo Růži líto. Jak tam seděla u Lišků a naříkala, co to vychovala. Pro mámu hrozná situace, co? ![]()
A Zorka přitvrzuje, to bude tóčo ![]()
@Ikente píše:
To by mě teda zajímalo, kdo ještě schovává peníze pod stolem? To je snad první místo, kam zloději jdou, ne??
No vidíš, a Milan tam šel až jako na poslední místo ![]()
@KPKristy píše:
No vidíš, a Milan tam šel až jako na poslední místo
Amatér ![]()
tak jsem rychle zkoukla novy dil na voyu
zacina se to vyvijet s Terezou a Kurizkem dost nehezky a nastupuje do hry David
myslim, ze je vic nez jasny, ze Terka skonci s nim ![]()
@Lupa já jsem zahlédla nějaké ukázky na příští týden a tam kuřízek Sabině řekl, že to s Terezou skončil ![]()