Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
222
19.5.15 19:03

http://www.fanclub-ulice.cz/…ni-dily.html#23. týden tady jsou obsahy některých dílů, je tam i 22.týden i tenhle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
19.5.15 19:14

Anonyme, nemusís říkat kde bydliš, ale nechces mi půjčit rotoped??? ;)

tak o Krejcikove říká přítel že má obličej jako kůň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.5.15 19:26

Tak jak jste tu posledně řešily, jestli se Tereza chystá spát, a že má na mobilu ve zprávách divnej čas, tak jsem se na to zaměřila. Na mobilu bylo 21.32 hodin a ta zpráva byla z 15.36h nebo kolik. Prostě si četla zprávu z odpoledne :nevim:

Jinak Milan je primitivní hovado, to jinak říct nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.5.15 19:27
@Anonymní píše:
@Ikente radeji anonyme :mrgreen: manzel ma asi 12 000 eur schovane v dutych nohach rotopedu :mrgreen: :mrgreen: schovku pod stolem zna pry kazdy. Ps: pisu z mobilu, proto chybi diakritika :mrgreen:

Ty hele, aby vám ten rotoped neukradl zloděj kovů :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
19.5.15 19:38
@KPKristy píše:
Tak jak jste tu posledně řešily, jestli se Tereza chystá spát, a že má na mobilu ve zprávách divnej čas, tak jsem se na to zaměřila. Na mobilu bylo 21.32 hodin a ta zpráva byla z 15.36h nebo kolik. Prostě si četla zprávu z odpoledne :nevim:Jinak Milan je primitivní hovado, to jinak říct nejde…

Me ty Ruzi bylo lito neskutecne. A takovy deticky fakt jsou. A Franta s Emou dneska :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
19.5.15 20:36
@dituleska píše:
Anonyme, nemusís říkat kde bydliš, ale nechces mi půjčit rotoped??? ;)tak o Krejcikove říká přítel že má obličej jako kůň

Manžel ji zas říká kobyla. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
19.5.15 20:43

A nebude ta letošní mrtvá Gábina? Minulý týden jsem někde něco zaslechla, že v Ulici končí. Stejně se tam nějak moc nevyskytuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
19.5.15 20:56

To by bylo dost krutý, nechat umřít mámu od malýho kluka…myslím, že touto cestou scénáristi nepůjdou. Vždyť v tom rozhovoru herečka říkala, že už jednou v Ulici rok a půl nehrála- takhle mizí hodně postav o kterých najednou přestane být slyšet. Navíc Gábina je tam teď dost do počtu, v poslední době akorát půjčovala byt Tereze a chodila jí radit. Byt už Tereza nepotřebuje a poradit si stejně nedá…takže představitelka Gábiny klidně může odjet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
19.5.15 20:56
@Ell-Chmell píše:
Hele jen nechápu, proč všichni nazývají Anetu Krejčíkovou sexbombou, jako je to hezká holka krev a mlíko, ale sexbobma? :mrgreen: Musím se na to večír zeptat chlapa…:-)

Protože kozy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.5.15 20:58

Taky si nemyslím, že by umřela Gábina. Prostě se nejspíš odstěhuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
19.5.15 21:03

A co ta Růža? Když byla s Milánkem u Henryho, tak ji tam málem kleplo…ale když to vydržela do teď… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
19.5.15 21:05
@Anonymní píše:
@Ikente radeji anonyme :mrgreen: manzel ma asi 12 000 eur schovane v dutych nohach rotopedu :mrgreen: :mrgreen: schovku pod stolem zna pry kazdy. Ps: pisu z mobilu, proto chybi diakritika :mrgreen:

No konečně pořádná schovka :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
19.5.15 21:06
@dituleska píše:
Anonyme, nemusís říkat kde bydliš, ale nechces mi půjčit rotoped??? ;)

Jo, taky se hlásim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
19.5.15 21:12

@Ikente já vyzkousim a ty pak můžeš cvičit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
19.5.15 21:27

Ahoj holky, občas si vás čtu, můžu se připojit? Napadlo mě, že by Kurizkova manželka mohla T. ranit tím, že by ji řekla, že takových avantyrek si za roky manželství zažili víc. Třeba se to nějak domákne… A Terezu by vzalo, že jí má jen jako zpestření nudného manželského života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí