Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.fanclub-ulice.cz/…ni-dily.html#23. týden tady jsou obsahy některých dílů, je tam i 22.týden i tenhle ![]()
Anonyme, nemusís říkat kde bydliš, ale nechces mi půjčit rotoped??? ![]()
tak o Krejcikove říká přítel že má obličej jako kůň
Tak jak jste tu posledně řešily, jestli se Tereza chystá spát, a že má na mobilu ve zprávách divnej čas, tak jsem se na to zaměřila. Na mobilu bylo 21.32 hodin a ta zpráva byla z 15.36h nebo kolik. Prostě si četla zprávu z odpoledne ![]()
Jinak Milan je primitivní hovado, to jinak říct nejde…
@Anonymní píše:
@Ikente radeji anonymemanzel ma asi 12 000 eur schovane v dutych nohach rotopedu
![]()
schovku pod stolem zna pry kazdy. Ps: pisu z mobilu, proto chybi diakritika
Ty hele, aby vám ten rotoped neukradl zloděj kovů
![]()
@KPKristy píše:
Tak jak jste tu posledně řešily, jestli se Tereza chystá spát, a že má na mobilu ve zprávách divnej čas, tak jsem se na to zaměřila. Na mobilu bylo 21.32 hodin a ta zpráva byla z 15.36h nebo kolik. Prostě si četla zprávu z odpoledneJinak Milan je primitivní hovado, to jinak říct nejde…
Me ty Ruzi bylo lito neskutecne. A takovy deticky fakt jsou. A Franta s Emou dneska
![]()
@dituleska píše:
Anonyme, nemusís říkat kde bydliš, ale nechces mi půjčit rotoped???tak o Krejcikove říká přítel že má obličej jako kůň
Manžel ji zas říká kobyla.
![]()
A nebude ta letošní mrtvá Gábina? Minulý týden jsem někde něco zaslechla, že v Ulici končí. Stejně se tam nějak moc nevyskytuje.
To by bylo dost krutý, nechat umřít mámu od malýho kluka…myslím, že touto cestou scénáristi nepůjdou. Vždyť v tom rozhovoru herečka říkala, že už jednou v Ulici rok a půl nehrála- takhle mizí hodně postav o kterých najednou přestane být slyšet. Navíc Gábina je tam teď dost do počtu, v poslední době akorát půjčovala byt Tereze a chodila jí radit. Byt už Tereza nepotřebuje a poradit si stejně nedá…takže představitelka Gábiny klidně může odjet:-)
@Ell-Chmell píše:
Hele jen nechápu, proč všichni nazývají Anetu Krejčíkovou sexbombou, jako je to hezká holka krev a mlíko, ale sexbobma?Musím se na to večír zeptat chlapa…:-)
Protože kozy ![]()
Taky si nemyslím, že by umřela Gábina. Prostě se nejspíš odstěhuje ![]()
A co ta Růža? Když byla s Milánkem u Henryho, tak ji tam málem kleplo…ale když to vydržela do teď… ![]()
@Anonymní píše:
@Ikente radeji anonymemanzel ma asi 12 000 eur schovane v dutych nohach rotopedu
![]()
schovku pod stolem zna pry kazdy. Ps: pisu z mobilu, proto chybi diakritika
No konečně pořádná schovka
![]()
@dituleska píše:
Anonyme, nemusís říkat kde bydliš, ale nechces mi půjčit rotoped???
Jo, taky se hlásim ![]()
Ahoj holky, občas si vás čtu, můžu se připojit? Napadlo mě, že by Kurizkova manželka mohla T. ranit tím, že by ji řekla, že takových avantyrek si za roky manželství zažili víc. Třeba se to nějak domákne… A Terezu by vzalo, že jí má jen jako zpestření nudného manželského života.