Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
20.5.15 10:45
@Luciferda píše:
A koukám, že se na telefon zaměřili všichni.
:mrgreen: já taky a bylo to tam ;) teda ale kdo si toho všimnul první je borec :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
20.5.15 10:46

@Fíková áha :D děkuji za vysvětlení nebyla jsem si jistá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
20.5.15 10:49
@Fíková píše:
To jen u neléčených HIV pozitivních. Jestli bere léky tak jak má, může to být klidně třicet let. Nehledě na to, že u někoho se AIDS nerozvine vůbec, zůstane jen přenašečem.

Ne že bych to té postavě přála, ale z čistě výchovných důvodů by asi bylo dobrý, kdyby se něco dít začalo, aby si z toho lidi nevzali, že AIDS je vlastně brnkačka. Ostatně bylo v seroši někdy, že by Zuzana pravidelně brala nějaké léky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
20.5.15 10:51

@robínek právě, to že je nemocná všichni ví, ale nic okolo toho no :/ léčení, kontroly… když je někdo nemocný v okolí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
20.5.15 10:55

@dituleska nj, Zuzany se asi jen tak nezbavíme. :lol: Přitom tam nemá dávno co hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
20.5.15 10:56

já jsem četla, že Lucie bude Rózinu vydírat, aby na ní neřekla, to co jí napovídala o tom Dominikovi, i za ní napíše seminárku..Psali, že jí Rozina nebude shopná odporovat a bude jí poslouchat na slovo,to sem teda zvědavá, jak to ukončí, aby třeba fakt nespáchala sebevraždu, protože to prostě neunese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
20.5.15 10:59
@robínek píše:
Ne že bych to té postavě přála, ale z čistě výchovných důvodů by asi bylo dobrý, kdyby se něco dít začalo, aby si z toho lidi nevzali, že AIDS je vlastně brnkačka. Ostatně bylo v seroši někdy, že by Zuzana pravidelně brala nějaké léky? :think:

Taky si myslím.
Nicméně Zuzana se opravdu léčí. Bydlela v nějakém tom Domě světla, nebo co a občas tam dřív řekla, že byla na kontrole a vir v krvi je v rozumných hodnotách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
20.5.15 10:59

@Luciferda ono změnit čas operátora jentak nejde :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
20.5.15 11:12

@Fíková tak to si nepamatuju :D jo jo nemá tam co hrát ale to víc lidí… mě ted hrozně irituje Lumír.. chová se jak dítě, které sežralo moudrost světa :zed:

Podle mě se nakonec tohle všechno nějak domákne Rozinky máma a myslím že ji pomůže i Franta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.5.15 11:20

Zuzana tam teď má úplně blbou roli. Občas se mihne v práci, kde jen háže blbé pohledy a docela moralizuje. Ale myslím, že herečka Ulrichová má ve smlouvě, že ji nesmí nechat umřít. Takže kdyby se rozhodli ji vypakovat, nejspíš se odstěhuje do Francie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
20.5.15 11:23

By se zuzana mohla třeba zranit v práci. Nyklová jí pokud si psmatuju zaměstnat moc nechtěla. To by byla zápletka, všechny z pekårny by chodili na testy. Světlana by plašila nejvíc, kvůli miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
20.5.15 11:32

Blbost, kdyby se zranila muselo by se vyhodit vše, co dělala, a jak by se do Světlaniny krve dostala krev Zuzany? to je moc scifi… Nějak ta Ulice ted ustrnula, dřív to bylo tak krásně o životě, ted jen smrt, podvody, až mi to přijde moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
20.5.15 11:44
@Didlinka33 píše: já jsem četla, že Lucie bude Rózinu vydírat, aby na ní neřekla, to co jí napovídala o tom Dominikovi, i za ní napíše seminárku..Psali, že jí Rozina nebude shopná odporovat a bude jí poslouchat na slovo,to sem teda zvědavá, jak to ukončí, aby třeba fakt nespáchala sebevraždu, protože to prostě neunese

U te Roziny si myslim ze to bude husty, ale ne az tak ze spacha sebevrazdu…Jak uz tady nekdo psal myslim si ze ji pomuze Franta a nebo i praskne Roziny bracha(nevim ted jmeno :think: )a cele se to vyresi tim ze Lucii vyhodi ze skoly za sikanu atd, nebo Rozinu vrati zpet na moravu a bude chodit tam do skoly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.5.15 11:45

Tereze s Romanem to pěkně odumírá. Skoro se divím, že to Terce ještě stojí za to. Jak říkal, že řekl Sabině, že se s T. rozešel a Tereza se ho ptala- a co jí jako řekneš potom, že ses se mnou nerozešel? A na něm bylo tak vidět, že tohle teda rozhodně nemá, ani nikdy neměl v plánu doma sdělovat, tak v tom okamžiku se měla zvednout a odejít středem.S tímhle typem jí evidentně budoucnost nečeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
20.5.15 11:50

Tak kdyby byla všude krev, tak by se mohla dostat i ke Světlaně. Já nepsala, že by se nakazila, jen že by všichni plašili a chodili na testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí